Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 27.5.2012 21:13:26
Trutolino
Drage moje a je li Masic na kabinetu ili u dezuri u utorak?U srijedu je bio dezurni a par dana prije toga jer sam imala bolove javila sam mu se i on mi rekao da dodjem u srijedu da ga potrazim oko 10,nakon sto uradim ctg.Medjutim sestra mi je na prijemu rekla kako je Masic u operacionoj sali i nece nikoga primati....koliko vidim slagala me jer je on bio dezurni....pa ne znam u utorak bi da odem, a ne znam kad je najbolje??:)
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 28.5.2012 8:54:37
10 mart 2009
IZVORNA PORUKA: Trutolino
Drage moje a je li Masic na kabinetu ili u dezuri u utorak?U srijedu je bio dezurni a par dana prije toga jer sam imala bolove javila sam mu se i on mi rekao da dodjem u srijedu da ga potrazim oko 10,nakon sto uradim ctg.Medjutim sestra mi je na prijemu rekla kako je Masic u operacionoj sali i nece nikoga primati....koliko vidim slagala me jer je on bio dezurni....pa ne znam u utorak bi da odem, a ne znam kad je najbolje??:)
Nije te slagala, dr. je stvarno bio u op. sali jer i ja sam pokušala taj dan (oko 9h) doći do njega i nisam uspjela... tek sam uveče završila...
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 31.5.2012 17:27:57
Sulty
hej cure, je li dr masic uvijek utorkom dezurni. ja sam jos malo u 8. mjesecu, pa kontam da li mi je vrijeme da mu idem u posjetu. pretpostavljam da mi treba uputnica? kad je najbolje otici kod njega iz vaseg iskustva posto vidim da je kod njega uvijek guzva. kad je najmanja guzva?
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 25.6.2012 11:28:47
ljubicica5
Zna li neko kako se zove ginekologinja u Travniku, njen broj telefona ( u privatnoj ordinaciji) i gdje joj se nalazi ordinacija??? Molim vas da mi pomognete, neophodne su mi te informacije ....
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 27.6.2012 14:00:52
lady84
E sad ne znam ni ja, jer ja kad sam zadnji put bila pitala sam kad dr radi, i ona mi rece dodjite 28.06.bit ce dr.tu, znam da je bio u ponedjeljak u kabinetu jer sam ja bila tad. Najbolje je da odes sutra pa provjeris...mozda ce biti u kabinetu
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 30.6.2012 14:22:53
hapymum
IZVORNA PORUKA: idić
Zna li iko kad je dr. Mašić u dežuri, i šta se desilo sa smjenama pa su se promjenile,da li sad zbog godišnjih dežure padaju svaki peti dan?
Mašić je bio sad u petak dezurni pa je onda slijedece sedmice u cetvrtak,tako mu se pomjera dezura.nakon dezure je slobodan 2 dana a inace je svaki dan u kabinetu.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 1.7.2012 19:13:11
saksija
dr. masic je danas dezurni.. sutra odmara a u utorak radi.. dr. aida djulepa djurdjevic je na godisnjem.. izgleda da nema ni drljevica ni beciragica. ako neko sazna koji je dr. koji dan u dezuri neka javi pliiiz da mogu mirno spavati kad mi je masic dezurni.. ja ako do tada ne rodim probacu saznati koji dr je u utorak dezurni