|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
8.7.2012 23:00:40   
ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: mamine oci

ljubicice28 hvala puno draga jedan user posted image za tebe nema te dugo,sad ce nam Ramazna insAllah pa cemo se vise druzitiuser posted image

Tu sam ja, mila, samo u ''prikrajku'' user posted image ABd jedva čekam da nam dođe, prošle godine nisam postila tako da sam baš poželjela osjetiti njegovu draž user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 3301
8.7.2012 23:03:07   
milenium
ljubičice hvala na lijepim željamauser posted image

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 3302
9.7.2012 9:36:56   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: new mama

Iskrene cestitke trudnicama,sve najbolje vam zelimuser posted image
Mamine oci posebanuser posted image

hvala draga user posted image pusa maloj princeziuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 3303
9.7.2012 14:01:18   
malamalena
Pozdrav svima! Ja sam nova  na forumu, i trudna sam!! sad sam 7. sedmica. Svaki dan  citam i pretrazujem sajtove, sve me zanima! Je li imao neko iskustvo da dobije injekcije progesteron depo, naa 4 dana, i dabroston? pravo me to uplasilo, iako mi vecina trudnica kazu da je to danas svakodnevnica. Strah me pomalo. I ne znam da li smijem imati odnose, doktor mi nije nista rekao, a sestrica mi kaze da se cuvam bar do 12. sedmice...

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 3304
9.7.2012 14:05:15   
Bebica11

evo i mene da se prijavim na listi trudnicauser posted image

aaaaa tek sad sam ugledala

Barekallah nek ti je sa srecom aBduser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 3305
9.7.2012 14:16:50   
jasmina_ze
progesteron depo

cestitke na trudnoci i zelim ti da imas skolsku user posted image za te inekcije progesteron depo ne znam iskreno cula sam al ne znam za sta su user posted image ali za dabroston ti mogu reci da sam ja pila vec dvije kutije sam popila jer sam ja imala malo i krvarenja....za odnose mi je dr. rekla da nesmijem imati tako da se mi strogo pridrzavamo a ti opet na slijedecem pregledu pitaj...ne znam zbog cega primas te inekcije i pijes dabroston ja sam koknretno pila da se bolje plod PRIMI a poslije zbog krvarenja.......
u glavnom zelim ti lijepih user posted image mjeseci....pozdrav

(odgovor članu malamalena)
Neposredna veza do poruke: 3306
9.7.2012 14:23:24   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: malamalena

Pozdrav svima! Ja sam nova  na forumu, i trudna sam!! sad sam 7. sedmica. Svaki dan  citam i pretrazujem sajtove, sve me zanima! Je li imao neko iskustvo da dobije injekcije progesteron depo, naa 4 dana, i dabroston? pravo me to uplasilo, iako mi vecina trudnica kazu da je to danas svakodnevnica. Strah me pomalo. I ne znam da li smijem imati odnose, doktor mi nije nista rekao, a sestrica mi kaze da se cuvam bar do 12. sedmice...

ako si dosla do inekcija ne smijes imati odnos dok se stanje ne smiri,ne znam kako ti dr nisu rekli, nema istezanja, dizanja teskog i moras mirovati ako primas injekcije

btw i ja sam ih primala i pila dabroston i sve je proslo ok hBuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 3307
9.7.2012 14:30:03   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Bebica11

evo i mene da se prijavim na listi trudnicauser posted image

aaaaa tek sad sam ugledala

Barekallah nek ti je sa srecom aBduser posted image

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3308
9.7.2012 14:38:02   
ziki
AAAAA mamine oči, tek sad vidim. Neka je sa srećom mila, želim ti laganu trudnoću, i još laganiji porod, da na svijet doneseš živu zdravu i divnu bebicu.
P.S ovo mi popravi dan

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 3309
9.7.2012 14:39:54   
mamine oci
hvala ziki pusa pacicima user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3310
10.7.2012 16:03:56   
malamalena
Hvala Jasmina_ze, hvala Bebica11. Samo mi je rekao da su za ucvrscivanje ploda nista drugo. Sestra mi je rekla za odnose, i cuvam se, nemam odnose, ne dizem nista... Ja se hB odlicno osjecam, nikakvih mucnina nemam jos uvijek, nista... Samo me povremeno stomak zaboli u predjelu jajnika, ali to traje 2-3 min. i prestane. Nadam se da ce sve biti ok aBd. user posted image

(odgovor članu jasmina_ze)
Neposredna veza do poruke: 3311
10.7.2012 16:13:09   
sretna sam jako

Hvala Jasmina_ze, hvala Bebica11. Samo mi je rekao da su za ucvrscivanje ploda nista drugo. Sestra mi je rekla za odnose, i cuvam se, nemam odnose, ne dizem nista... Ja se hB odlicno osjecam, nikakvih mucnina nemam jos uvijek, nista... Samo me povremeno stomak zaboli u predjelu jajnika, ali to traje 2-3 min. i prestane. Nadam se da ce sve biti ok aBd. user posted image

Čestitam i zelim ti urednu trudnocu u kojoj ces uzivati! user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3312
10.7.2012 16:18:51   
mama_mo
Čestitke prije svega user posted image Ja sam pila tablete progesterona jer sam dobila krvarenje (da plod ne bi otišao). Pripazi se malo sad, suzdržite se od seksa dok se stanje ne stabilizira i sretno!

L. 2010. mamina ljubav najveća
V. 2013. mamina sreća najveća

Neposredna veza do poruke: 3313
10.7.2012 20:05:00   
malamalena
Hvala puno zene, bas lijepo sto ste me primili, i super sto postoje forumi, pa s ljudima mozes podijeliti sretne trenutke, a da ih i ne znas... Kako je bilo nasim majkama u onaj vakat :( Cestitam i ja od srca svima koje su trudne i zelim da sve prodje u najboljem redu. Moj bebac je sad velik 1 cm masalah :))) user posted image

(odgovor članu mama_mo)
Neposredna veza do poruke: 3314
10.7.2012 23:24:02   
Dalia_88
Malamalena cestitam ti i zelim da ti sve prodje bez problema. Dabroston nije nista strasno, cak se moze piti i kod menstrualnih tegoba, ko ima problema sa zatrudnjivanjem itd. Ja sam sad usla u 4 mjesec, imam jos jednu tabletu da popijem i gotovo. Znaci pila sam ga od kako sam saznala da sam trudna.

Predpostavljam da si cula otkucaje srca, ja sam plakala kad sam cula, nevjerovatno je user posted image

05.01.2013 23:50 Moja Dalia
Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti...
Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..

Neposredna veza do poruke: 3315
10.7.2012 23:40:28   
M kao Mama

draga ja sam 34 pune dnedjljeje bila na dabrastonu, depo prog. na drugi dan, kasnije ginipralu, infuzijama, sada gledm u moju curu koja sutra puni mašala i u dobar čas akobogda mjesec,

odnose zaboravi, dok god si pod terapijom,

sretno svim trudnicama,

Neposredna veza do poruke: 3316
11.7.2012 0:19:04   
SelmaK
Draga malamalena,

Moje iskustvo sa prvom trudnocom je bilo od samog pocetak do kraja sa dabroston tabletama, pa onda neko vrijeme i gyniprala, pa je on iskljucen, a onda apaurin skoro do 9 mjeseca. Sve je na kraju proslo ok.

Evo i druga trudnoca slicna, od 6. sedmice utrogestan i 3x2 apaurina na dan. Ja nisam ni protiv drugih savjeta doktora (kao sto je izbjegavanje seksulanih odnosa i slicno) jer milsim da je u ovim trenucima najbitnija buduca beba.

Sve ostalo moze sacekati. Cak sam i na nekom polu-mirovanju, te sam poslusala doktora i otklazala odlazak na more do daljnjeg, kao i poslovne puteve.!

Mislim da ne bi trebala da se sekirs oko primanja terapija, jer kao sto vidis iz iskustva MameAlme, sve se se to hairli sretno zavrsi!

Puno pozdrava i uzivaj u trudnoci koliko god mozes!

Aladin zivot mamin, 26.07.08.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 3317
11.7.2012 9:28:32   
zagy
Evo da se i ja prijavim na ovoj temi, 11 sedmicauser posted image

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu SelmaK)
Neposredna veza do poruke: 3318
11.7.2012 9:29:56   
veeseelaa
čestitke user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 3319
11.7.2012 9:37:50   
mamine oci
zagy cestitke user posted image ugodnu i laku trudnocu zelim user posted image mozda se i skupa porodimouser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 3320
11.7.2012 10:03:04   
Skvo RR
Hajmo sa teme...prosetajte na Mucnine u trudnoci.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 3321
11.7.2012 17:59:53   
švrćko
već duzi niz godina vas pratim ... možda čak od kada postojite ali nikako da se registrujem ...

e pa sada je krajnje vrijeme za to ... user posted image

upravo sam uradila test i TRUDNA SAM !!! user posted image

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 3322
11.7.2012 18:08:05   
sretna sam jako

IZVORNA PORUKA: švrćko

već duzi niz godina vas pratim ... možda čak od kada postojite ali nikako da se registrujem ...

e pa sada je krajnje vrijeme za to ... user posted image

upravo sam uradila test i TRUDNA SAM !!! user posted image

Čestitke! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu švrćko)
Neposredna veza do poruke: 3323
11.7.2012 18:11:54   
švrćko
hvala user posted image

(odgovor članu sretna sam jako)
Neposredna veza do poruke: 3324
11.7.2012 18:21:31   
mamine oci
cestitamuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu švrćko)
Neposredna veza do poruke: 3325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *