Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Onaj stari robot u Hrasnom i dole u supermarketu, cim udjes desno. Uzela sam i na pijaci na Otoci(onoj otvorenoj). Ima kod jedne zene alma ras ves, gacice su 2,5km a potkosulje3,5km
To je taj robot kod mene,a kad si dolazila mogla si se i javit da pijemo kafu, ja sam odmah preko puta robota
danas cu otici do robota, a za tu zenu na pijacu, kako cu je ja naci? ne pamtim kad sam zadnji put stigla otici na pijacu, kad sam studirala cini mi se
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
Netko je pitao za sniženje u Orchestri. Počelo je!!! Doduše, izbor je poprilično slab...
snizenje j ekoje gardarobe - ljetneproljetne zimske.... koje imaju najvise. znam da im bude slab izbor kad su snizenja al prosle godine sam kupila super mantilic u sred ljeta z ajesen a kostao ni 20 KM.
A nije mi bas blizu da zapicim da vidim samo ... pa ako mozei nformacija:)
Drage moje, neznam gdje da postavim pitanje, a i ova mi vrelina udarila u glavu. Naime, gdje se ima kupiti manji ventilator a da nije puno para, jer ja i moja beba dahcemo u potkrovlju. Hvala
Drage moje, neznam gdje da postavim pitanje, a i ova mi vrelina udarila u glavu. Naime, gdje se ima kupiti manji ventilator a da nije puno para, jer ja i moja beba dahcemo u potkrovlju. Hvala
Mi kupili u Robotu ima 2 godine, Birin, bio je pravo jeftin...cini mi se 20KM. Eno ga jos ziv, dobro hladi...
Mi kupili u Robotu ima 2 godine, Birin, bio je pravo jeftin...cini mi se 20KM. Eno ga jos ziv, dobro hladi...
Kupili u Konzumu ok 35 KM, nista dok puse dobro kad ugasis kao da nikad nije bio upaljen, a struju vuce.
Nisam više pametna gdje da tražim kupaće gaćice za dvogodišnjaka. Jučer letala po gradu ko muha bez glave i gdje god sam ušla-nema,il' prodato il' ostali samo veliki brojevi. doduše u Bimbusu imaju kupaćih gaćica po cijeni od 25-29 KM i u Benetonu po 19KM,ali iskreno nedaju mi se toliki novci za nešto što će dijete obući svega par puta. U Bingu na Alipašinom isto nema,na Siranu just the same....Alta niks,Lindex skup...Imate li još kakve prijedloge gdje da pogledam,a da nije u krv skupo???
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
Zna li neko gdje mogu kupiti plasticne sandalice za vodu za dječaka u broju 22?
i gdje je prava tema za postaviti pitanje gdje kupiti muzu kosulju bež boje, ako ne ova "Gdje kupiti?" prosvijetilite me pliz
aha, tek sad vidim da se ova tema malo nekad zove gdje kupiti za dijete, a nekad se malo zove gdje kupiti? ali to ne mijenja stvar...gdje je tema na kojoj mogu postaviti pitanje gdje kupiti za muza? moramo li otvoriti novu temu tog naziva
< Poruku je uredio pocahontas -- 9.7.2012 13:06:43 >
Forum > [Dijete] > Dječija oprema > RE: Gdje kupiti za dijete?
ovo ti je odgvor zašto ne na ovoj sem ako ti muž nije dijete
a gdje pitati... ako nema teme zasebne možeš koristiti i neku od chat tema za isto gdje je ''koncetracija'' postanja najača
no eto recimo ona šta obući na vjenačenj...kako pitamo za haljinke možemo i za košulju mušu npr