Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.6.2012 21:56:03
hatepsut
Kad vam odgovara ?
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.6.2012 21:58:40
henna ze
ja nemam planova i baveza..može li četvrtak u 19 .tc kao i uvijek..da sutra i ove druge vide
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2012 16:06:19
hatepsut
Ostale cure? Odogovra li vam sutra ?19h TC ?
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2012 17:28:05
niki83
Ja bih rado da se vidimo.. planirat cu, valjda nece nista iskrsnuti.
_____________________________ N&N
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2012 19:29:26
henna ze
laganini .valjda se skupimo..otkad nismo..šta je sa palačinkom?
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2012 22:27:11
palachinken
Moze sutra u sedam
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 10:52:13
henna ze
ok onda si ju tunajt
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 11:21:15
palachinken
Jedva čekam, a pošto vodim beborinja, morat ćete ga na smjene u krilo
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 11:44:35
henna ze
eee ne sekiraj se..zaboravi da si ga povela
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 14:16:45
niki83
Super zene onda se vidimo u tc? Palachinko mogle smo u 18.45 kod sata, ha?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 14:19:08
palachinken
Može!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 14:37:36
niki83
I ja vodim dijete, urijetko, ali eto mm mora na termin
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 18:20:22
hatepsut
Ja samo dosla da vidim jel' sigurno,jedno djete nece samnom,drugo mora ko ga pita vidimo se
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 18:24:58
henna ze
ja se spremam..tj mi..ja vodim svu djecu sa sobom
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 18:32:28
Hannica
Popijte jednu i za mene,mozda vam se slijedeci put pridruzim,trenutno smo u izgradnji pa ne mogu nigdje.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.7.2012 21:33:19
hatepsut
A da kupimo sokica,dekice i na kamberovice naravno pred mrak
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.7.2012 21:34:53
henna ze
de ba Hate. sta ti je..ti si trudna..hoš da me neo napadne..možemo mi regularno hodat..makar ja i hena..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.7.2012 21:43:00
hatepsut
Ma de ko ce me ovo kazem zato sto je vruce,a Antonia ni na vidiku
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.7.2012 23:48:50
niki83
Je li se to neka kafa dogovara? Kad? Gdje?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.7.2012 16:47:22
Hannica
Kada slijedeci put organizujete kaficu obavjestite me tel.rado bih vam se pridruzila a nemam interneta da vas pratim. Ako nije problem,naravno.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.7.2012 19:26:16
henna ze
IZVORNA PORUKA: Hannica Kada slijedeci put organizujete kaficu obavjestite me tel.rado bih vam se pridruzila a nemam interneta da vas pratim. Ako nije problem,naravno. hajde curke u pon...mi idemo na more u srijedu....ide nam i ramazan i hatin porod...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.7.2012 19:40:47
hatepsut
IZVORNA PORUKA: henna ze IZVORNA PORUKA: Hannica Kada slijedeci put organizujete kaficu obavjestite me tel.rado bih vam se pridruzila a nemam interneta da vas pratim. Ako nije problem,naravno. hajde curke u pon...mi idemo na more u srijedu....ide nam i ramazan i hatin porod... Ja sam za,ako se ne porodim do tad,nadam se da necu !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.7.2012 19:46:57
palachinken
Mislim da cemo i mi, s tim da bi mogli negdje u bastu?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.7.2012 19:53:24
henna ze
jazz se ubio za nas...dakle pon 19.30 kod sata
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.7.2012 20:36:56
Mya_81 RR
Uh, lokacija i vise nego odgovara Mi necemo onda dolaziti do sata vec odmah u Jazz. I palačinko moraš doći, fakat je red da ti donesem glicerin
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake