Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.3.2012 13:41:02
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
Nista od kafe ni ove sedmice.. Sad ni ja ne mogu.. E bas nam se ne da ove godine
e bas nam se neda ajd valjda cemo se uskadit nekad ,idem i ja veceras do svoje mami
ne moramo u centru,mozemo nekad i u ekranu,nema veze sto sam ja svaki dan tamo
Ok, kako god kazes.. Kako ste vi? L?
hejj dobro smo manje vise ja danas slobodna,evo trebam generalku pocet pred Uskrs radit,a uhvatio me neki ljenivitis,nista mi se neda
jutos isla kod dr,nekad davno (kad su bili oni snjegovi)na poslu mi uletilo neko drvce u ruku,i bilo sve ok,da bi sad pocelo naticat,poslala ma ne snimanje i dala mi da stavljam acidi borici ne boli me,ali nekako ruzno izgleda,na malom prstu je
Leon zeza,eno hoce nece spavat,inace he hB zdrav,ova zima nam prodje bez prehlade,samo da ostane ovakav
Kako nam je drugarica?kako ad?
< Poruku je uredio mala86 -- 30.3.2012 13:44:26 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 30.4.2012 22:42:33
mala86
sretosmo se slucajno veceras niki,ja i palacinken
stvarno nismo dugo kafenisale? kad bi mogli,ja sam ove sedmice 1.smjena
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.5.2012 15:03:29
niki83
Mi smo bile toliko bolesne od prosle sedmice jos da nismo imale vrrmena ni za rr a kamoli kaficu. No nadamo se da je skoro sve iza nas pa da cemo moci..recimo petak? Kakve ste vi s vremenom? Hannicu i djecicu smo svakodnevno sretale u dispanzeru, ujutro i navecer :-(
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.5.2012 22:28:13
niki83
Ni ja svakako nisam mogla ove sedmice, nadam se da ce do sljedece sve ovo s N biti iza nas aBd, pa da na miru pijem kaficu i ja s vama.. A i vrijeme ce biti bolje aBd..Valjda ce nam hatepsut izdrzati da se ne porodi do kafice