D_K
|
IZVORNA PORUKA: idana_85 Emina, imala sam i ja tako slican problem, bas sam pisala ovdje na forumu, ali nisam naisla na razumjevanje od strane rr zenica, zamalo su me lincovale Mi smo bili u zajednici pa je sve to islo malo teze. Ja poslije poroda umorna, dijete se stalno budi, svekrva upada u sobu kako hoce,a i ostali,ja nervozna bojao se da pridje. U trudnoci isto tako rijetko, a i tad stalno pita boli li te,odgovarali ti itd. al prodje to. Mi nismo mogli cekati 40 dana nakon poroda, jedva 20 izdrzali. I jedno vece ja njemu rekoh zar sam tako ruzna nakon poroda nisi me ni u obraz poljubio danima. Kaze on ja ako ti samo pridjem blizu, eksplodiracu ne moram ti pricati sta je dalje bilo :) Mi zene odmah sve analiziramo. Ima ljudi koji su jednostavo takvi. Podjem od sebe. Nisam frigidna, ja mogu danju,ali uvijek ima neko, dijete ovo ono, a navece kad smo konacno sami miri i tisina ja se samo komiram nije mi do zivota. Nije da ne zelim, jednostavno nemam snage. Nekad to bude cesce,nekad rijedje,sve kako dodje trenutak, mozda je i on takav,mozda misli o necemu nesto ga iscrpljuje,ne mora znaciti da mu nisi privlacna. Ne brini bona, ne navaljuj,ne stvaraj mu to kao teret, pusti ga da te pozeli. ovo je sasvim normalno stanje dok je bebica mala.. sigurno da nisi jedina. ja sam jedva cekala da se dohvatim jastuka i tako daaanima..