|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Recepti,recepti
7.1.2008 13:16:47   
travnicanka
Hajmo sad sve po jedan dobar recept napisati!!

SAMPITA:

Kora:8 zumanjaka,8 kasika secera,4 kasike brasna,1 prasak za pecivo.
ovo izmiksati i peci na laganoj temp.pola sata.

Snijeg:8 bjelanjaka umutiti prvo zasebno pa dodati 4 fildjana secera i sve jako dobro izmiksati,pa onda tek dodati agdu koju treba polako dodavati i istovtrmeno miksati.Kad agdu svu  dodas onda jos mititi 10-tak minuta.


Agda:8,5 fildjana secera,2,5 vode to da malcice prokuha(nesmije ukuhavati)

PS.uzeti manju dublju tepsiju i koru ispeci pa izvaditi na pleh i onda preliti snijeg od bjelanjaka preko.Lakse za rezati i sluziti.Naravno treba biti na hladnom.
Mora uspijeti,probajte necete se pokajati...recept je od moje stare majke...isproban!!!

Cekam komentare!!!!

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 19.1.2012 15:16:31 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Recepti,recepti
7.1.2008 13:41:27   
kiša
Ih poguzije jedne samo vas treba malo podsjetitit i ode......

Evo opet jedan lijeni hehehhe i opet jedan s keksom koji se ne pece, jesam ja lijenecina heheh.

1 petit keks izlomiti na manje komadice u vecu posudu a prije toga poredati u tepsiju red keksa namocemog u mlijeko.
U 1 i mlijeka skuhati 4 pudinga ( po zelji)  i staviti secer po zelji i tako vruce izmjesati s keksom bice gusto nemoj te se iznenaditi i to staviti naporedan keks,poslije toga umutiti 2 slag kreme i premazati po tome

Prijatno!

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 19.1.2012 15:16:37 >

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Recepti,recepti
7.1.2008 13:51:10   
makana
hehehhe
evo od još jedne lijene za lijene
u skuhani puding (dvije vrećice pudinga od vanilije) dodati margarin
radzvojiti na tri ili dva dijela
u jedan dodati kokos, kesicu od 200 gr
a u drugi dio 200 gr mljevenih oraha
to je gornji dio pijesak torte, ali može da posluže kao filovi za kolače

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 19.1.2012 15:16:51 >


_____________________________

strpljen - spasen

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Recepti,recepti
7.1.2008 14:09:13   
Blue rose RR
Joj, ja vam ništa ne pamtim kako se pravi.
Volim praviti kolače, ali nisam ljubitelj svojih kolača, iako svi kažu da su super.
Valjda dok ih napravim ja se najedem, gricni tamo, lizni ovamo (hihihihihhi), i ja sita.

Hajde vidjet ću večeras kući imam VELIKU svesku punu recepata, i onda vam možda poklonim sutra jedan.

A do tada ću da pijem vodu, od ovih vaših kolača.


e imam jedan super recept ali slano jelo...valjda može i to.

Napravite one velike palaćinke, kao za slatke.
U tavu upržite luka po želji, dodajte faširanog mesa, i na sitno isječene gljive, so, vegetu, biber, peršun,celer. To sve pržite uz povremeno dolijevanje malo vode (čisto da ne zagori).
Kada bude pečeno meso, dodajte sitno isjeckano suho meso, kisele krastavce (ko ne voli ne mora), tvrdo kuhana 2 jaja, i kada još malo prodinstate, naherendajte sira trapista (ja volim malo više sira, ljepši je okus, makar meni).

E, onda tu smjesu kada se ohladi, uvijete u one palaćinke i srolane poredajte u tepsiju ili vatrostalnu posudu, te nakon što umutite 2 jaja sa vrhnjem, isto prelijete preko punjenih palaćinaka i stavite u peć da se zapeče.

Njam, njam.

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 19.1.2012 15:16:44 >

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Recepti,recepti
7.1.2008 15:48:42   
D_K
Za sve vas koje vole cokoladne kolace evo jedan koji sam nasla na net-u a super je..
Zove se:
 
Crnac sa bananom
 
Sastojci




1 šalica

kiselog vrhnja


1 šalica

mlijeka


1 šalica

ulja (suncokretovo)


1 i pol

smiksana banana


2 šalice

pšenične krupice (grisa)


2 šalice

šećera (najbolje smeđeg)


4 na vrh pune žlice

kakaa


1 žličica

mljevene kave (može i nescafe)


2 žličice

sode bikarbone


po želji ,

komadići banane i čokolade, esencija banane, rum, vanilin šećer kao dodaci…


čokoladni umak


10 žlica

mlijeka


1 paketić

vanilin šećera


10 dag

fine tamne čokolade


par žlica

čokolade u prahu


5 dag

maslaca
Priprema

Izmiksati bananu sa vrhnjem i mlijeko, dodati ulje i sve ostale sastojke.
Još jednom dobro izmiksati i izliti u manju, dublju tepsiju – namaštenu i obilno posipanu krušnim mrvicama.
Staviti u zagrijanu pećnicu na 190 stupnjeva, i pred kraj pečenja temperaturu pojačati na 210 stupnjeva.
Otopiti sve sastojke za preljev i topli preliti preko toplog kolača.
Ostaviti da se ohladi, narezati i poslužiti (ako se stigne ohladiti…) !

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 19.1.2012 15:16:56 >

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Recepti,recepti
7.1.2008 19:17:09   
stella
Probala sam banana kocke i super su.Cesto pravim i pesak tortu.Lagana i ukusna.Al evo jedan recept za kiflice.

Pola kg brasna
1 kesica germe
1 prasak za pecivo
1 kasicica soli
2 jajeta
2 male soljice ulja
mlijeko pp

Napraviti tijesto
uzeti djelic tijesta velicine sake napraviti kuglu
kuglu razviti kao za pizzu
prerezati nozem na 4 dijela
na svaki dio staviti fil po zelji
urolati od debljeg kraja ka tanjem da se dobije forma kifle.
nauljiti pleh pa poredati kiflice
na svaku kiflicu staviti maleni komadic putera
staviti u rernu i peci dok ne porumene
onda izvaditi i poprskati vodom i prekriti necim da omeksaju
ja volim sa fasiranim mesom

pola kg fasiranog mesa
1 narendana glavica crnog luka
bibera po zelji

mogu biti i slatke,al mi eurokrem i marmelada iscure po plehu
dobar tekuser posted image

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 19.1.2012 15:17:00 >

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Recepti,recepti
7.1.2008 19:26:54   
stella
Evo i jedan brzinski

1 litar slatke pavlake izmiksati dok se ne dobije slag.podijeliti na 3 djela.u jedan dio dodati  1kg predhodno izmiksanih banana ili narezanih na kocke.u 1 dio dodati 300 gr mljevene plazme.treci dio sam

prvo stavimo koru od plazme
onda dio sa bananama
onda treci dio sam
po zelji se moze narendati cokolada

ja inace ove brzinske stavim u poklopac kalupa za torte koji predhodno oblozim samoljepljivom folijom pa stavim prvo treci dio pa drugi pa onda prvi i onda malo ohladim u frizideru potom okrenem na kalup i onda dobijem tortu.super je i lakse se vadi.onda ukrasim tortu

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 19.1.2012 15:17:04 >

(odgovor članu stella)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Recepti,recepti
7.1.2008 22:02:36   
Adana
Hej drage moje, evo jedan kolac bez tijesta, bas onako kako ih volim user posted image  I puno je dobar:


4 BJELANCETA
4 KASIKE SECERA
100 G KOKOSA

UMUTITI I PECI NA SREDNJE JAKOJ VARTI 10-15 MINUTA
PECI NA FOLIJ.
tAKO 2 KORE TJ. 2 PUTA OVAKO PECI.

FIL:
8 ZUMANJACA
1 CITAVO JAJE
9 KASIKA STAUB SECERA
MUTITI NA PARI.
POSLJE 20 MINUTA DODATI 3 KASIKE BRASNA UMUCENO U  1 DL MILIJEKA I
DODATI U
TU SMJESU.PRED KRAJ DODATI COKOLADU (MUTI SE OKO 40 MINUTA)...!
REDA SE KORA BJELANCE,FIL..KORA BJELANCE FIL. I NA KRAJU 2 SLAG KREME
OD
VANILIJE UMUTITI SA 2 DL MLIJEKA.

Prijatno!!

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 19.1.2012 15:17:08 >


_____________________________

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu stella)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Recepti,recepti
8.1.2008 0:23:40   
almai
Jos jedan sa keksom
skuhati kao puding 6kasika brasna i 6kasika secera u litri mlijeka.
To ohladiti i dodati umucen margarin sa 5kasika secera.
redati red keksa(predhodno namocen u mlijeko)
red fila.
Odozgo preliti slagom.
Jako je ukusan,hranljiv kolac i djeca ga jako vole.
PRIJATNO!

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 19.1.2012 15:17:14 >

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Recepti,recepti
9.1.2008 20:30:14   
Monia
A,prije slatkog,treba pojesti i nesto i slano:
pileca prsa,isjeckati na male kockice,te ih proprziti,ali ne do kraja
dodati,sitno isjeckanu jednu glavicu luka-dinstati
dodati jednu svjezu papriku,isjeckanu-dinstatidodati jednu tikvicu,isjeckanu-dinstati
dodati pola patlidana-------------------------------------------------------------------------------
malu kasicicu soli,vegete,kikiriki puter,malo bibera,malo origana i sve preliti vrhnjem za kuhanje,ovisno od kolicine nekada jedno anekada dva.Sve dobro izmjesati.
Skuhati tjesteninu,najbolje Bariline skoljkice.Kad su gotove,procjediti i pomjesati sa predhodno napravljenim mesom u umaku.Najbolje je posluziti uz zelenu salatu,a ko voli preko tjestenine moze posuti i parmezan.
Prijatno

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 19.1.2012 15:17:26 >

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Recepti,recepti
9.1.2008 20:56:45   
Adana
MUNCHMALLOW:


Sastojci za 10 porcija:

KORA:  4 žumanjka
          1 šolja ulja
          1 šolja šećera
          1 šolja brašna
          1 šolja mlijek  
          1 prašak za pecivo
          1 kašikica kafe


BIJELA KORA ILI FIL: 4 bjelanceta
                               8 kašika šećera

GLAZURA:   200 grama čokolade
                3 kašike ulja



Pomiješati sastojke za koru  i peći tijesto u zagrijanoj rerni na 200 stepeni celzijusa 30 minuta.
Umutiti bjelanca i šećer u sipati na kru. Sušiti na 100 stepeni celzijusa oko 20 minuta. Izvadidi iz rerne i rastopljenu čokoladu sa uljem sipati na kolač kao glazuru. Ostaviti da se ohladi i sjeći na kocke. Može se ukrasiti naknadno i šlagom sa višnjicom na vrhu.

Prijatno user posted image

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 19.1.2012 15:17:20 >


_____________________________

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Recepti,recepti
9.1.2008 21:01:18   
Adana
A evo i nešto slano:

2 čehna bijelog luka izrezati na pola po dužini. Staviti na ulje (idealno maslinovo) da se malo poprži, na to staviti paradajz pelat isjeckan, so, biber, peršun, oko čašu bijelog vina, i na kraju morske plodove. Pustiti da se izdinsta i posuti bosiljkom.
Skuhati široke rezance. Posuti sosom, i po želji parmezanom.

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 19.1.2012 15:17:30 >


_____________________________

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Recepti,recepti
10.1.2008 9:14:31   
sarah
Sto se tice kolaca i torti zasad jos ih uvijek kupujem jer nemam toliko vremena da se tome posvetim, a i mikser sam kupila tek neki dan user posted image

Ali zato pravim redovno slana jela. Evo jednog recepta od mene:

Verdura

Za ovo jelo vam je potrebno da imate zemljanu posudu (tagaru ili dagaru - ne znam kako je ko zove) jer jelo bude ukusnije.
Prvo stavite ulje u posudu (moze malo i maslaca)
Izrezete i redate u posudu:
1 glavicu crvenog luka
1 tikvicu na kolutove
1 zutu papriku
1 crvenu papriku
1 pakovanje sampinjona (koje ja jako volimuser posted image )
Zatim sve to posolite i dodate bijeli luk u granulama i u rerni pecete na 200   stepeni oko 20 minuta
Kad bude gotovo posluzuje se uz pavlaku.

Prijatno!

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 19.1.2012 15:17:35 >

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Recapti,recepti
15.1.2008 11:37:28   
hanabanana
Voliš li rižoto??

Ako je odgovor da, onda fino isjećeš filete na kockice, baciš u teflon tavu, kada porumeni dodaš rižu, zehru maslinovog ulja, promiješaš minutu, zaliješ sa čašom vode.

Nakon pet minuta dodac carsku mješavinu, još dvije čaše vode, i kocku za supu ako ti se neda praviti temeljac za supu.

Kuha se jo 7-10 minuta i rižoto je gotov.

(odgovor članu kiša)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Recapti,recepti
15.1.2008 11:45:26   
Hamos
I ja sam ovo pravila prije nekog vremena i moram vam reci da smo prste polizali.Jos samo da dodam da sam ja stavila gljive, jer sam ih imala.

Drugi put sam pravila tjesteninu, koju sam prelila sa izmisljenim sosom od pileceg filea. File isjeces na kockice, malo proprzis, zalijes sa vrhnjem, dodas zacine i uzivas.

Sve je na isti kalup samo zavisi sta volis uz to...Igraj se...kao kas smo kuhali u blatu ko djecauser posted image  svega sa svacim..

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Recapti,recepti
15.1.2008 11:47:06   
hanabanana
Ili...ako voliš tjesteninu....

Isjećeš filete na tanke rezance, možeš prije toga skuhati čitav file pa onda tanko isjeći. Ako skuhaš, onda samo baciš malo na puter, promiješaš i dodaš vrhnje za kuhanje.

Skuhaš špagete, ili bešto drugo od tjestenine, preliješ sos preko toga, i izrendaš sir.

Onda imaš varijacije...uz piletinu možeš dodati i masline, tikvice, suho meso....po volji.

(odgovor članu kiša)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Recapti,recepti
15.1.2008 12:11:15   
vaga
Možes isto pohovati pileći file, ono u brašno pa u jaje, a file prethodno povegetiti i da malo odstoji, ako voliš lijepo je i staviti stino isjeckani bijeli luk (dobije pravo lijep ukus). Ja sve pržim na maslinovom ulju jer mi je puno ukusnije. Uz to možeš dodati pire od špinata ili kuhane prokule koje, prilikom serviranja preliješ vrhnjem za kuhanje.
To je zaista fina i ukusna kombinacija. Prijatnouser posted image

 

_____________________________

___________________________________________
Vaga 32 g., inseminacija 2 puta, HSG, Laparoskopija, histeroskopija, Postkoitalni t -nalazi uredni
MM 40 g. operacija varikokele - sada normospermija
9 g. braka

Covjek snuje Bog određuje

(odgovor članu Hamos)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Recapti,recepti
15.1.2008 12:31:55   
laracroft
Idem da jedem...Otvorile ste mi apetit!!!

_____________________________

Adian 01.02.2007

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Recapti,recepti
15.1.2008 12:57:57   
sarah
Ja volim pilece filete da jedem i sa pardajz sosom. Izrezes filete na kockice, zacinis ih sa zacinom za piletinu, proprzis ih i kad budu gotove prelijes ih sa sosom.
A sos napravis tako sto u tavi proprzis crvenog luka, zatim dodas malo paradajz pirea, maslaca, zacina.
Od zacina mozes dodati sta god volis, a ja obicno dodam pizza zacin, so, malo curry-ja, malo chili-ja.
Eto, ko voli nek izvoli user posted image . Prijatno vam!

(odgovor članu laracroft)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Recapti,recepti
15.1.2008 13:01:37   
D_K
Pozdrav drage moje. Ovaj mi se podforum jako svidja - dobijem inspiraciju za brzi i ukusni rucak :)
Ja cesto pravim snicle ovako pohovane.
A ako ih ne pohujete - obavezno probajte prelivene sa vrhnjem - to mi je isto super.
A evo jedan prijedlog za prilog:

Rižoto
 
20 dkg riže
1 manja konzerva graška
1 manja konzerva gljiva
1 manja konzerva kukuruza
1 glavica luka
4 dl temeljca
Na zagrijanom maslinovom ulju, popržiti sitno sjeckani luk. Kad luk postane staklast dodati gljive, kukuruz i grašak.  Kratko prodinstati i dodati rižu.  Postepeno dolijevati temeljac i miješati.  Začiniti solju, paprom i vegetom.  U kuhani rižoto dodati malo maslaca i posuti sjeckanim peršinom.  Jelo poslužiti dok je još toplo.

meni je bolji rizoto bez kukuruza, luk ne dodajem jer muz ne voli - ali i bez toga je super. ako koristim svjeze gljive prvo njih malo prodinstam..
A ovaj temeljac - ja rastopim nesto vise od pola kocke za supu u malo vode i to mi je temeljac :)
valjda me nece sad iskusne kuharice naruziti..

Prijatno

(odgovor članu vaga)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Recapti,recepti
15.1.2008 14:57:11   
Adana
Što se tiče pilećih fileta, ja volim da ih isjeckam na kockice, zagrijem puter, na to piletina, pustim je da porumeni, povegetim, i pospem ili parmezan sosom ili mileramom...mmmmmmmmmmm. Softali, može samo, može uz nešto.
A ovi ostali recepti su super, baš sam ogladnila!!!

_____________________________

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu kiša)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Recapti,recepti
15.1.2008 15:02:47   
hanabanana
Evo još jedan brzinski...


Pileći sote:

U tavu istresem pileće rezance i propržim,
zatim dodam izrendanu mrkvu ( dvije veće ili tri manje mrkve ) i propržim je skupa s piletinom, za to vrijeme isjećem tanko dvije glavice crvenog luka. Na ovo gore dodam luk. Nakon 5 minuta podlijem sa 1 dcl vode.

Dodam začine, ovdje naročito mislim na djumbir, odlično ide s piletinom.

Nakon 10 minuta krckanja na tihoj vatri, dodam jedan paradajz isjećen na kockice ( i oguljen ) i to je to.

Kao prilog možete uzeti: rižu, slatni krompir, kuhani krompir, palentu...

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Recapti,recepti
15.1.2008 15:03:28   
Adana
Ah evo još nešto, nije piletina :-)
Uzmete kremasti sir (npr. mizo, abc,...) i pomješate sa pavlakom ili mileramom. U to stavite chilli prah( ima kotanijev chilli-mješavina začina, nije ljuto) To fino rasporediti po nekoj zdjelici. Na to naribati bilo kojeg žutog sira, koliko volite. Uzeti paradajz(ja ga ogulim) i isjeckati na kockice, i posuti po siru. Po tome po mogućnosti mladi luk( više je zbog boje) i na kraju kolutiće crnih maslina. Šareno i ukusno. Ide super sa tortilja čipsom ili onim doristos čipsom. Salsa za 5, s tim da se može staviti i bilo koje drugo povrće koje volite.
Nadam se da će se bar nekome svidjeti :-)
Prijatno!

_____________________________

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Recapti,recepti
15.1.2008 15:20:35   
hanabanana
Hm...

da meni dolaze prijatelji, ali baš prijatelji, ja bih pripremila slijedeće:
- krompir iz rerne
- pureću roladu, koju bi stavila prije posla u marinadu, a ispekla po dolasku kući
- salatu od krastavaca sa jogurtom i bijelim lukom
- 3-4 vrste sira za mezu, staviš na dasku pa neka sebi reže šta hoće
- gotovu pitu - kupiš u povratku s posla, najbolje maslanicu od crnog brašna...

Dok se rolada pece ti možeš sjediti s njima, jer je u rerni i ne moraš da stojih i okrećeš, prevrćeš, dinastaš. Bude gotovo brzo, max 40 minuta.


(odgovor članu haidy)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Recapti,recepti
15.1.2008 15:22:21   
sarah
Kad smo vec kod pilecih fileta sad sam se sjetila jos jednog recepta.

Punjeni fileti

Tanko narezete pilece filete i istucate ih cekicem, malo ih zacinite (ali ne puno da ne bude preslano).
Nasjeckate sitno na kockice suho meso i sir trapist i sa tom kombinacijom punite filete i zamotavate kao sarme s tim da svaku filetu kad zamotate zatvorite sa cackalicom da ne se ne otvaraju.
Przite ih na tavi i kad budu gotove napravite posebno gljive koje izdinstate sa crvenim lukom i kad budu gotove zalijete sa vrhnjem za kuhanje i mozete dodati ako volite bijeli luk u granulama.
Punjene filete i gljive se posluzuju zajedno.

Mom muzu se jako svidja ovaj specijalitet i kaze da takvo nesto nije jeo kod svoje mame user posted image

(odgovor članu kiša)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Dojenje
marijica

Da li ste i da li biste dojili bebu dok ste bili u drugom stanju?

Da (50%)

Da,ali ne dugo (22%)

Ne (28%)


Broj svih glasova: 137

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *