Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage moje, hvala vam prije svega sto pitate za mene... tu sam hvala bogu dobro, pocela sam raditi pa sam dosta zauzeta. prije toga znate sta sam prezivjela pa iskreno bez laganja jako sam tesko bila, psihicki grozno fizicki i teze... nalazi mi i nisu bas najbolji, maternica u losem stanju nakon svega, zakinuta sto bi rekli,kazu da je tanka linija bila izmedju zivota i smrti zbog sepse koja je tinjala ali hvala Bogu nije se aktivirala... ali idemo dalje. ne mogu razmisljati vise u tom smjeru jer padam u depresiju... molim dragog Allaha da mi je Dino zdrav i ziv, radim i uzivam sa porodicom koliko mogu, jer ovo me je naucilo da se ne vrijedi sikirati niti zamarati nebitnim stvarima vec uzivati i zahvaljivati se bogu na svakom datom trenutku u zivotu. hvala vam drage moje... zaista sam pozeljela bb sjesti sa svojim drugaricama i ispricati se a zasigurno cu se truditi da dodjem naredni put. ljubim vas sve mnogo
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
Tu sam ja Zaho moja Umro mi svekar pa nemam vremena, još nam dolaze na žalost i tako. Hvala što pitaš! Triputmama i tebi
klemezi , zao mi je za svekra , sabur porodicu a svekru lijepi Dzenet .
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))