Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobila maloprije, općina Centar, ukupno 780 km za dio aprila i maj, samo sve na jednom čeku pa ne znam koliko je samo za maj, a koliko za april Kako god, napokon!
432 su za ovaj mjesec...pa meni bas i nije jasno ja sam trebala dobiti za 20 dana u maju znaci kada podijelis 432 sa time ja bih trebala dobiti 288 km a dobila sam 267 nije to sada nesto puno ali je 20km ipak pa mi nije jasno na principu cega oni to obracunavaju i za sto su uzeli 22 k mislim stvarno nema smisla pa nisu dali 1000 km pa da uzimaju...stvarno ne kontam...ova nasa drzava je zaista FUJ
a koji vi broj uopće zovete da pitate za isplate, iz koje pošte idu ? vidim da su u subotu dijelili i kasnije pa se opet nadam, neće valjda nama toliko kasniti za ostalim općinama
Ja sad gledam ovaj svoj ček, piše za mjesec MAJ 2012, osnov isplate 161, nigdje se ne spominje april, mogla bih se napraviti luda i pitati a gdje je za april isplata?
smjeskice vidjela sam u subotu su neke zene iz s.g dobile, maloprije smo zvali i moj postar je tek danas dosao na red kako kazu, pa bit ce ako ne danas onda sutra
e dokle je ovo doslo stvarno nema smisla... ni mi u NG nismo jos dobile.. ma katastrofa.. nemaju para jer su sad ovaj mjesec regresi bili.. kako ih nije stid... fuj
Ja sam bas bas bijesna, jer to je ipak moja "placa" na koju racunam, u radnom sam odnosu pa je to dio primanja koja rasporedjujem zajedno sa mm, koji su to kreteni
Ja sam bas bas bijesna, jer to je ipak moja "placa" na koju racunam, u radnom sam odnosu pa je to dio primanja koja rasporedjujem zajedno sa mm, koji su to kreteni
A zamisli tek kako je onima kojima je to jedini izvor prihoda,mm mi mjesecima nema plate a sad me i ovi handre dodje mi da ih tuzim al na sta da se pozovem
A zamisli tek kako je onima kojima je to jedini izvor prihoda,mm mi mjesecima nema plate a sad me i ovi handre dodje mi da ih tuzim al na sta da se pozovem
Uhh 100 puta to pomislim, nek vam je dragi Bog na pomoci ko ovisi o volji ovih kretena , a za tuzit i da se ima kome, gubitak i zivaca i vremena i novca
raje_ringa ja sam se porodila 22.04. :) koliko vidim jedino ja nisam dobila za pola aprila i maj a bila isplata u n.sarajevu... e svasta.. bas sam se razocarala :(
ne razumijem kako ti je rijesenje od 16.05 ako si se porodila u 4 mjesecu...npr. ja sam se porodila 02.06 ali rijesenje mi je od 20.05 zato sto oni racunaju mjesec dana prije termina.kazem tako je barem kod mene pa ne kontam kako ti je ispalo tako.
ne razumijem kako ti je rijesenje od 16.05 ako si se porodila u 4 mjesecu...npr. ja sam se porodila 02.06 ali rijesenje mi je od 20.05 zato sto oni racunaju mjesec dana prije termina.kazem tako je barem kod mene pa ne kontam kako ti je ispalo tako.
To moze samo biti greska.... Gdje je logika da ti rjesenje za porodiljsko ide prije poroda Pazi da ti bas nece platiti i mjesec prije poroda...nidje veze....
evo sad sam bas pogledala, rjesenje je od 16.05... hajd barem ce se nakupiti para :)
Tako i treba biti... Ja sam rodila u decembru, predala papire krajem decembra-pocetkom januara i tad sam i dobila rjesenje... Ovo da gledaju mjesec unaprijed nema veze s vezom...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.