|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  128 129 [130] 131 132   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gdje kupiti za dijete?
20.6.2012 15:44:25   
bookah
Cilek, u BBI centru, ima dosta detalja za male mornare.  Kazete da je rodjendanski poklon i dobijete popust (mislim da je -20%)

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 3226
21.6.2012 12:48:36   
Tajno moja
Gdje mogu kupiti lijep i kvalitetan pamučni veš ( gaćice i potkošuljice) za dvogodišnjeg dječaka,a da cijene nisu paprene?
Odvikavamo se od pelena,pa nam treba puuuuuuunooo gaćica :)

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

(odgovor članu bookah)
Neposredna veza do poruke: 3227
21.6.2012 12:56:36   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Gdje mogu kupiti lijep i kvalitetan pamučni veš ( gaćice i potkošuljice) za dvogodišnjeg dječaka,a da cijene nisu paprene?

Mi uzmemo devic nije nesto skup a bas je fini pamuk.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 3228
21.6.2012 12:59:32   
Dzenana_G

Ja sam kupila u Robotu na Socijalnom pamucn gacice i bile su 1,20 KM doduse za curice, ali sigurno ima i za djecake. Imaju i neke po 2,5 KM. Ja sma uzela jeftinijih par da vim kakve ce biti kad se operu i to. Ima u LC waikiki komplet potkosulja i gacice nesto oko 7 KM.
I mi smo ti u isto problemu oko pelena (generacija user posted image ) pa sam dane provela trazeci gacice.

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

Neposredna veza do poruke: 3229
21.6.2012 13:03:44   
Pretty mamma
Gaćica ima u Alma Ras. Mislim da su oko 2,20 KM. Ima i u Orchestri, ukoliko imate onu njihovu karticu, a sada će i sniženja, gaćice budu 2 KM.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 3230
21.6.2012 13:07:47   
Tajno moja
Dženana,hvala ti :) Moj maleni samo dan stariji od tvoje curice :) I kako vama napreduje odvikavanje od pelena?
I kakve su ti gaćice,jesul' se skupile nakon prvog pranja?
Meni neke žene rekoše da su gaćice za klince oko 10 km,pa kad u nesvijest nisam pala.Za 10 kom mi treba 100 KM u tom slučaju,pa reko' da upitam i ovdje gdje se snadbijevate :)
Moj malecki još nije pravo počeo koristiti tutu,baš iz razloga što prvo moram nabaviti gaćice,ali se neki dan prvi put u nju popiskio igrajuci se tj. sjedeci u njoj duže vrijeme :)
E reko,that's it,idem u nabavku gacica :) Ako jos neko ima preporuku gdje nabaviti fine pamucne gacice neka se javi-sve mame ce biti jako zahvalne :)

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!

Neposredna veza do poruke: 3231
21.6.2012 13:09:27   
Tajno moja
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Gaćica ima u Alma Ras. Mislim da su oko 2,20 KM. Ima i u Orchestri, ukoliko imate onu njihovu karticu, a sada će i sniženja, gaćice budu 2 KM.

Kad će tačno ta sniženja,da se odmah tamo nacrtam :) Vjerujem da su njihove gaćice jako kvalitetne,pa volim više pričekat to sniženje,a znati da sam kupila nešto što valja za istu cijenu što bih negdje drugo...

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 3232
21.6.2012 13:13:28   
Dzenana_G
Tajno moja
Nisam ih jos oprala, veceras cu pa ti javim. Mi jos nismo skinuli pelene, nego onako je redovno stavljamo na tutu. Uglavnom kad je vidi ona i trazi i redovno nesto obavi u nju. Od subote sam aBd na godisnjem pa skidamo pelenu skroz.

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

Neposredna veza do poruke: 3233
21.6.2012 14:00:07   
hatepsut
Slobodno probaj da uzmes i nekoliko s pijace,pamuk je 100% i potkosuljice ali gledaj da su rebraste.cini mi se po 1km su gacice obicne.Mi znamo nekad i na pijaci da kupimo,nece se skupiti,kupovali smo i boxerice na pijaci operu se lijepo na 90 a nece se skupiti izuzev glat potkuselje,one se nekako rasire.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

Neposredna veza do poruke: 3234
21.6.2012 15:42:44   
henna ze
dević zakon..potkošuljice 2,70
gaćice 2,20..gledam da je guma unutra ušivena i obrubi od pamuka...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3235
21.6.2012 15:44:46   
bookah

Kad će tačno ta sniženja,da se odmah tamo nacrtam :) Vjerujem da su njihove gaćice jako kvalitetne,pa volim više pričekat to sniženje,a znati da sam kupila nešto što valja za istu cijenu što bih negdje drugo...

Pamuk je dobar, ali mom djecaku (mrsavije gradje, 3god) je guma dosta uska, i gacice su malo dublje.  Nisu mi nesto.  Predlazem iz Merkatora pakovanje 5 kom u plasticnoj kesici, mislim da su Lumpi.

Neposredna veza do poruke: 3236
21.6.2012 15:49:50   
škorpija

IZVORNA PORUKA: bookah

Pamuk je dobar, ali mom djecaku (mrsavije gradje, 3god) je guma dosta uska, i gacice su malo dublje.  Nisu mi nesto.  Predlazem iz Merkatora pakovanje 5 kom u plasticnoj kesici, mislim da su Lumpi.

koliko su te lumpi paket, mogu li za trbonje

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bookah)
Neposredna veza do poruke: 3237
21.6.2012 15:59:46   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Mi uzmemo devic nije nesto skup a bas je fini pamuk.

Amko komerc, prizemlje, marka BOA, predivan veš, meni čak bolji i kvalitetniji od Alme Ras, na žalost, jer je ovo srbijanski pamuk, ali je zaista bolji, a i cijene su im normalne

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3238
21.6.2012 16:17:15   
bookah
IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: bookah

koliko su te lumpi paket, mogu li za trbonje

Plitke su i dosle bi 'trbonjama' ispod stomaka, a cijena mislim oko 12km.  Modeli su manji, tako da treba gledati veci br posebno za krupnije dijete.  Medjtuim na Siranu, kod tete sto prodaje djecije H&M stvari, ima pamucnih boxerica (bijele sa crvenom gumom) za krupnije djecake, guma uopste ne steze i 3km komad.  Peri/deri!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3239
21.6.2012 16:25:22   
RICI
gdje kupiti kupaći za djevojčicu od 15 mjeseci
al da nije cijena 30 km ne dam toliko para za kupaći user posted image

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu bookah)
Neposredna veza do poruke: 3240
21.6.2012 16:28:11   
lotos
Bingo , Fis...

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 3241
21.6.2012 22:08:43   
mamma mumi
kupacih izvrsnih na Siranu. Ja se izdarila i svo decku posto nisam nasla odgovarajucu velicinu, nego samo u Benetonu i platila ih 24 km, a onda vidim u samoposluzi u Mercatoru za 10 km takve kao i na Siranuuser posted image

(odgovor članu lotos)
Neposredna veza do poruke: 3242
21.6.2012 22:13:41   
mamma mumi
Ako nekome trebaju stitnici za zglobove i kacige ima jako povoljnih u Peniju, kaciga 7,50, a stitnici oko 6 km.

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 3243
22.6.2012 10:22:08   
RICI
Gdje kupiti kišobran kolica ona samo za sjediti mala skroz lagana, imam chico kišobran al veća ne mogu ih prtiti na more. vidjam kad sam u šetnji kolica kišobran od tankog platna bez spuzvi ona su bas za mora praktična, predvidjena za djecu od 1 god pa nadalje

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 3244
22.6.2012 10:38:49   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: RICI

Gdje kupiti kišobran kolica ona samo za sjediti mala skroz lagana, imam chico kišobran al veća ne mogu ih prtiti na more. vidjam kad sam u šetnji kolica kišobran od tankog platna bez spuzvi ona su bas za mora praktična, predvidjena za djecu od 1 god pa nadalje

imas veliki izbor u Bimaco
http://bimaco-grupa.com/podkategorija.aspx?p=KOLICA

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 3245
22.6.2012 10:40:47   
Lady26

IZVORNA PORUKA: RICI

Jeftine varijante pogledaj po TC, Robot, Mars, FIS....iako su jeftine ja sam ih koristila 2 godine i ove bih ali su mi se slomila u garazi pod snijegom...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 3246
24.6.2012 15:10:14   
mala_sa
Gdje kupiti bazencic za male bebe; idealno bi bilo kad bi imao gore kao krovic (ono fazon gljiva, hobotnica; i sl..)? I takodjer gdje kupiti slauf za bebe ali sa onim kao "rupama" za noge??

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3247
24.6.2012 15:54:10   
leona81
robot, jysk, ima nesto i u dmu...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3248
25.6.2012 10:30:26   
Pretty mamma
Tajno moja,
rekli su da bi sniženje u Orchestri trebalo biti krajem mjeseca (još nije). Ukoliko imaš njihovu karticu za 50 % popusta, onda te gaćice dođu koliko sam napisala, po cca 2 KM.
Zna li netko gdje mogu kupiti biciklić za curicu od 3 godine s pomoćnom točkićima?
Ne bih onaj u capriolu jer je 170 KM, u Robotu su oko 60 KM, ali su zaista katastrofalni, sve nekako rasklimani sa plastičnim točkovima. U Intersportu je bicikl preko 200 KM.
Koje su mi još opcije? Cijena mi je prihvatljiva 100-tinjak KM.
Hvala puno!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3249
25.6.2012 10:50:05   
DM
Mom starijem tetka kupila u Kerametalu(doduše prije nekoliko godina) i izdržao je dugo--mogao se podešavati i sic i guvernala po visini...nazoveš telefonom i pitaš imaju li!

< Poruku je uredio doublemum -- 25.6.2012 10:51:24 >

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 3250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  128 129 [130] 131 132   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  128 129 [130] 131 132   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *