BlackMagicWoman
|
tanja, tanja, ccc ... Jesmo se dog da skupa krecemo ? I ja sam se bojala, ruke su mi se tresle kad sam prvu tabletu trebala da stavim u usta ... I nista ne bi! Evo vec sam 10ti dan na bobama, prvih 6 dana po pola, a sada cijelu tabletu ujutro ... Dr mi je pored zolofta dala i da popijem dva lexiliuma od 3 mg dnevno, da smirim nus pojave, a ja sam samo par puta popila pnaj od 1,5 i to vecinom pred spavanje, jer sam slabo spavala ... Ja nemam nekih strasnih nus pojava ... Kako su pricali ja sam mislila da necu izdrzati ... A mozda jos nisu krenule, ne znam ... Jedino me malo stomak boli, smanjen apetit ( sto je perfektno !) i slabije spavam, ali ako navecer popijem lex pred spavanje uz njega cvrsce spavam, pa mi je dosta i 5,6 sati ... Ne znam, mislim, ti znas najbolje, ali ja iskreno vise nisam mogla izdrazti i tablete su mi bile zadnja solucija ... Dajem im svu podrsku i nadam se da ce pomoci, jer ja vise izbora nemam, ako one ne pomognu mi ... Naravno, uz moj rad ... Sutra, aBda, trebam krenuti na neke kurseve, vec me hvata strah kako cu sta cu, ali cu dati sve od sebe da izdrzim ... Moram! Znam da treba jako puno vremena da se ovo stanje normalizuje, ali znam da sam barem sve uradila da ga pobijedim, pa eto i pocela sa tabletama ... Zato ti kazem da se ne bojis ... Ne znam koje tablete pijes, ali ako te je strah njih, otidji kod dr da ti da neke druge ... Vjeruje da je sve to od covjeka do covjeka, evo dana kaze da je imala nus pojave, a pijemo iste tablete, samo je ona jos dodatne pila za smirenje, a ja ne ... Vidis, mozda tebi bude bolej nego i meni ... Ali neces znati dok ne pokusas ... A za sada, ako nista uzmi bar onaj mali lex da te malo smiri ... Znam kako ti je kad si cijeli dan pod grcom i u strahu ... Nemoj to sebi raditi, molim te, zbog svoje djece, ako neces zbog sebe ... Ja se raspisala :) ... Vidim da smo svi tu negdje vrtimo se ... Gdej su nam MO girl i Brinetyca ? Eto ljubim vas sve punooo ... Cuvajte se ...