Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
to da se izbjegavanja čupanje iz korjena dlaka ispod pazuha sam ja dobila kao generalnu preporuku, zbog znojinih žlijazda i iritacije i eventualne upale istih nisma se ni zbog toga nikad usudila probati,a i prejake su mi dlake, pa je još jedan razlog zbog kojeg nisam nikad probala a što e tiče epilacije voskom i epilatorom, jest da oboje čupa iz korjena, ali je razlika velika epilator je praktičniji (nema grijanja, mazanja, povlačenja,i sl, začas s njim završim poslije tuširanja), ne iritira kožu (što je jako bitno ko ima slaba kapilare) ja sam se prije depilirala voskom, unazad godinama koristim epilator i razrahaztila sma se s njikm
O, Boze, ovo je grozno. To mi je najmrze mjesto gdje postoje dlake. Posto imam jaku dlaku, ja to svakodnevno rjesavam, noge svaki 2-3 dan kao i bikini zonu. Alergicna sam na dlake, a nazalost osudjena sam da ih imam po cijelome tijelu i to jake crne.
meni samo nije jasno kako im ne smetaju,mislim mene bockaju ako su duze od dva dana mi smo ljetos bili kod svekrve na selu 10 dana i nije bilo vode.ja sam donosila vodu i sve isto radila kao i kod kuce.a kamoli da ovdje gdje mi je sva zgoda to ne radim.a i vjera mi nalaze tako da....ko voli nek izvoli ali ja no no
< Poruku je uredio sabinos -- 28.5.2012 12:38:41 >
O, Boze, ovo je grozno. To mi je najmrze mjesto gdje postoje dlake. Posto imam jaku dlaku, ja to svakodnevno rjesavam, noge svaki 2-3 dan kao i bikini zonu. Alergicna sam na dlake, a nazalost osudjena sam da ih imam po cijelome tijelu i to jake crne.
jer si prava crnka no i ja sam al nisam imala nikada neke dlake čak sam i noge počela iz zeze brijati prije neku godinu, a nije ni bilo potrebe a ima prijateljicu tamne kose i očiju al muku muči s maljavošću to ima veze s hormonima?
znala sam jednu curu koja je pored nogu, bikini zove, pazuha morala ići na depilaciju ledja, stomaka i ruku a ja sam od nje tamnija za par nijansi pa nemam s tim problema
jer si prava crnka no i ja sam al nisam imala nikada neke dlake čak sam i noge počela iz zeze brijati prije neku godinu, a nije ni bilo potrebe a ima prijateljicu tamne kose i očiju al muku muči s maljavošću to ima veze s hormonima?
znala sam jednu curu koja je pored nogu, bikini zove, pazuha morala ići na depilaciju ledja, stomaka i ruku a ja sam od nje tamnija za par nijansi pa nemam s tim problema
Ja isto imam na rukama dlake, ali ih ne depiliriam, bojim se. Na stomaku imam malo skroz kao i na ledjima, neprimjetne su.
Ja isto imam na rukama dlake, ali ih ne depiliriam, bojim se. Na stomaku imam malo skroz kao i na ledjima, neprimjetne su.
pa ako ti ne smetaju i nemoj ja znam jednu divnu, baš, baš lijepu ženu koja ima iznad usana vidljive dlačice, ono kad joj se malko približiš vide se baš jako bi joj bilo lijepo da ih skine
imam i ja malo dlačica, ta ima ih svak al ja i da hoću ne bi mogla na depilaciju jer imam ben iznad usne, al eto srećom nisu vidne, onako kad ja studiram lice vidim ih
Ja kad Ödem na kupanje/tusiranje,to Potraje pofino a potrosim tople vode za cetveroclanu porodicu Ali zato jekod mene tut0-kompleto. Kad Sam se porodila,Imala Sam rez Dole i nisam se mogla 2sedmice brijati, ja Sam htjela da poludim. Sve me bolo,sve smeta ma vise mi dlake smetale nego Rez Po pazuhom mi je nenormalno i nehigenski da Vidim osobu "cupavu" u ovo danasnje doba Gdje ima nema sta nema za uklanjanje. Iskreno nevolim ni muskarca da Vidim sa prsima cupavim kao medjed Nije mi to sexy, osjecala bi se da spavam kod gorile
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Fuj fuj fuj odvratno mi kod muskarca a kamoli kod zene Ja sve brijem svako drugo vece tusiram se bic u ruke i opleti,nesto nebi mogla imati sa mm odnos dlakava propala bi kroz zemlju i njega sam naucila jarane ako hoce samnom bic i da mi budes glat
pa dobro nemojte sada pretjerivati ta ne mogu svi muškarci biti zgodni i ne maljavi ja lično volim atlete, bez dlaka ali sad ni dlakave ne treba nazivati gorilama Zamislite da oni žene sa stomačićeš nazovu kravama?
Mm sreca na prsima nisu nikad narasle tj ima dvije i to Princetom iscupa jednom u 2sedmice (Cjela kuca vrisne 2x dok ih sredi ) a ovo ostalo on Sam lijepo obrije i onda me Mami kroz kucu
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
pa dobro nemojte sada pretjerivati ta ne mogu svi muškarci biti zgodni i ne maljavi ja lično volim atlete, bez dlaka ali sad ni dlakave ne treba nazivati gorilama Zamislite da oni žene sa stomačićeš nazovu kravama?
u pravu si Vesela,ima zena koje i vole muskarce sa maljama.Ja ipak Ne
pa sad dal vole ne znam al tako ih zapalo, tako su odabrale, vjerovatno fokusirane na neke druge stvari... karakter i slično
Ja ipak sebi Sam birala sa Kim cu da spavam a tako i mm, tad je Bilo prihvati sa manama i nauci zivjeti sa njim. Stomak nemogu obrijati (Daj Boze da moze )Ali dlakavi tepih i te kako. Vise volim da je Jorgan grije
ja hvala Bogu nemam tih problema, cak mi sporo rastu dlake ne mora neka specijalna depilacija i koza mi je glatka ispod pazuha redovno otklanjam al sam stvarno rahat sa te strane cesto cujem da neko ima ostru dlaku te razni tretmani ,depilacije i ostalo,s' obrizom da sam bas izrazazita crnka kod mene se i ne primecuju :)cak i celulit strije posle poroda ja stvarno nisam imala tih problema,ovo sad ispade hvalim se ali zaista je tako, dali sto sam mrsavica ili genetika ne znam,bar sam sa te strane ustedela novce da ne bacam pare na razne kozmeticke preparate:
pa sad dal vole ne znam al tako ih zapalo, tako su odabrale, vjerovatno fokusirane na neke druge stvari... karakter i slično
ja volim da je oboje iskombinirano....
Eeeeee vesela to i jedno udaj se nevina ili bolje receno kupi macka u vreci pa onda Sta te zapadne