Dalil@ -> RE: Brijanje ispod pazuha (28.5.2012 11:07:24)
|
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Da imam pare definitivno bi ih trajno odstranila laserom (svoje naravno [sm=smiley36.gif]) Užasno me nerviraju, samo se brijem jer mi druge tehnike otklanjanja ne odgovaraju. Vide se i nakon toga [sm=smiley19.gif] Mrzim ih. Vjerujem da je žena sa dlakavim pazuhom neprihvatljiva slika više kulturološki uslovljena. Svakako mislim da je to lična stvar. Nije da bi mi se sad gadilo rukovati se sa Loreen ili Julijom, ako ne izgledaju zapušteno, prljavo i smrde. fotodepilacija je puno jeftinija ja sma taman krenula prije trudnoće, 2 tretmana imala i na moru bila mirna (radila upravo pazuh, jer je jedini koji ne smijem odstranjivati depilatorom tj čupati iz korjjena, zbog znojnih žlijeza) 1 tretman je koštao 60 km nedavno sam odlučila opet da krenem na fotodepilaciju (aparat im trenutnoi ne radi, pa čekam da me zovnu) inače potpis na ovo kulturološki uslovljeno u doba naših baka/nana su dlake bile prihvaljvive, nešto sasvim prirodno,a sad nam je nešto fuj mislim da je ženama koje se ne briju to neka vrsta bunta protiv standrada ljepote, ili povratak prirodi ili šta god, uglavnom njihov izbor i to prihvatam (meni bi bilo neprihvaljivo da takva hodam, ali to je njihov izbor) i ne smatram ih zbog toga prljavim i zapuštenim Hej, jel' ovo opca info ili vrijedi samo za tebe? [sm=zmeden.gif] Koja je razlika izmedju epilacije voskom i epilatorom? Obe metode cupaju dlacice iz korijena, ne? Hajte ako neko zna, plss. PS. Koristim epilator vec ured godinu...do sada nikakvih problema nisam imala..razrahatila se.
|
|
|
|