ebru
|
Evo i nas nakon duzeg vremena i ja cestitam svim bebicama koje su propuzale,prosjedile,prohodale itd... Kao prvo da prijavimo 2 nova zubica,nikle su gornje jedinice a imamo i donje jedinice,znaci ukupno 4 komada ...bilo je nervoze i jos je ima jer su ocnjaci "napupili",pa ak niknu imacu malog vampirka ...eh sad je problem mazat gel,vec me par puta ujela da sam toliko vrisnula da su me i komsije u drugoj zgradi cule,garant Neznam da li sam pisala ali Mona vec ewo neko vrijeme ustaje u kreveticu i hoda okolo sama,nekad je i izvadim iz krevetica da se setka po kuhinji,ali zato sam ja pored nje i pratim je u korak da ne bi slucajno pala...dosada nismo imali nekih "strasnih"padova,par puta,ali nema ni jednu modricu hB.Najvise voli da otvara vrata od visece i zagledi se unutra i zine kao veli"sta je ovo"?!Voli i da otvara latice,da ide gdje su kablovi,da lupa po tv-u(jer joj je i on dostupan)...voli da dira sve sto nesmije uglavnom. Sto se tice govora e tu je malo zastekala,govorila je mama,baba,tata,dada,mam-mama,ade,eto eh sad se malo rjecnik smanjio i sveo samo na mamamamammama i bababbababbab.- Zna da pokaze gdje je svjetlo,usta,glava...i zna da kaze kako Mona kaki,e to se nemoze opisat rjecima...ja je pitam jel Mona kaka,a ona se napinje hmmm...Ima novu igracku bebu celu,i kad joj kazem da ljubi bebu ona otvori usta kolko moze i prilejepi ih na bebino lice i govori mmmmmmmmmm .Naucila je i da pljesce rukicama kad joj pjevam tasi-tasi.Evo par dana nece da ostane sama u sobi,pa nemogu nista od nje uradit,neznam da li je to od nervoze zbog zubica,ali cim joj kazem ide mama pa-pa to je vriska... Pocela je i da skakuce u kreveticu...evo novi video snimak http://www.youtube.com/watch?v=fYSuf6LfqBU&feature=user Toliko od nas za sada,ja mislila napisat par rjeci a ono se oduzi kao roman Pusa svim mamama i njihovim bebicama