|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
13.5.2012 21:28:53   
reallove

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Sa cim jedes pahuljice?

Sa nemasnim mlijekom

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1851
13.5.2012 21:30:20   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: reallove

Sa cim jedes pahuljice?

Sa nemasnim mlijekom

Aha cool, a jesi li probala mozda sa dzumbirom ili sa cimetom uz to?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1852
13.5.2012 21:34:44   
reallove
Nisam probala,ja kupim one nestle sa suhim vocem,zipp up,pravo su dobre,ukusne..na njima imas ako hoces na dijetu,14 dana program jedes pahuljice sa nemasnim mlijekom za dorucak i veceru,rucas normalno i izmedju toga jedes voce

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1853
13.5.2012 21:36:32   
Ilhana RR

Nisam probala,ja kupim one nestle sa suhim vocem,zipp up,pravo su dobre,ukusne..na njima imas ako hoces na dijetu,14 dana program jedes pahuljice sa nemasnim mlijekom za dorucak i veceru,rucas normalno i izmedju toga jedes voce

Aha, ja jedem naturell pahuljice sve =) i sa jogurtom =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1854
13.5.2012 21:39:42   
reallove
Ja nisam neki ljubitelj jogurta,pa mi je ova varijanta boljauser posted image

< Poruku je uredio reallove -- 13.5.2012 21:42:29 >

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1855
13.5.2012 21:42:29   
Ilhana RR
Ma ja :)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1856
13.5.2012 21:42:58   
animagical
znam da je sramota, ali ja se moram udebljati jedno dvije kileuser posted image imam 64 i plivam u haljini koju sam maksuz kupila za rodicino vjencanje,koje je za dvije sedmice...haljina velicine 38...elem, cekam pizzu od mahira upravo sada... smijala sam se Iman neki dan...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1857
13.5.2012 21:44:41   
Anoniman
evo uzmi moja 2 kg mogla bih bez njih user posted image

sta sam citala da iscedjen limun na prazan zeludac popiti , topi masti i ubrzava metabolizam

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 1858
   [Obrisana poruka]
13.5.2012 21:46:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 1859
13.5.2012 21:47:03   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: animagical

znam da je sramota, ali ja se moram udebljati jedno dvije kileuser posted image imam 64 i plivam u haljini koju sam maksuz kupila za rodicino vjencanje,koje je za dvije sedmice...haljina velicine 38...elem, cekam pizzu od mahira upravo sada... smijala sam se Iman neki dan...

Sto ne odes kod snajderice da je suzis malo? Tako sam ja ljetos 5 km me kostalo i super mi bila =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 1860
13.5.2012 21:47:19   
reallove
Daj animagicaluser posted image ..

3xmama i ja sam pila to,mozda sedmicu i prestalauser posted image ,morat cu Jopet da pocnem

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1861
13.5.2012 21:48:19   
reallove

Daj animagicaluser posted image ..

3xmama i ja sam pila to,mozda sedmicu i prestalauser posted image ,morat cu Jopet da pocnem

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1862
13.5.2012 21:50:18   
reallove
Ama sta je ovo,gdje mi je ostatak receniceuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1863
13.5.2012 21:50:53   
nella
Ilhana super to tebi ide user posted image

ja danas skoro da i nisam nista jela, jednostavno mi se nista ne jede, dosla glupaca, pa bi samo nesto slatko jela... morala sam pojesti 2 kolaca od jabuke user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1864
13.5.2012 21:58:50   
animagical

Sto ne odes kod snajderice da je suzis malo? Tako sam ja ljetos 5 km me kostalo i super mi bila =)

necu,vise volim pizzu pojesti nego ici snajdericiuser posted image , ionako sam pretjerala, cilj mi je bio 66kg jer sam povisoka...
Iman ja sam je kupila prosle sedmice, bila mi ok, probala sam bila i 36 i mogla mi je,ali hajde reko da se ne utezem, ako se malo udebljam... mozda jedino ako mi ne bude ok da zamijenim za manju, nisam jos etiketu skinula

Neposredna veza do poruke: 1865
13.5.2012 22:00:14   
reallove

necu,vise volim pizzu pojesti nego ici snajdericiuser posted image , ionako sam pretjerala, cilj mi je bio 66kg jer sam povisoka...
Iman ja sam je kupila prosle sedmice, bila mi ok, probala sam bila i 36 i mogla mi je,ali hajde reko da se ne utezem, ako se malo udebljam... mozda jedino ako mi ne bude ok da zamijenim za manju, nisam jos etiketu skinula

user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1866
13.5.2012 22:01:27   
Hanady RR

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1867
13.5.2012 22:02:52   
animagical

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

a naravno aerobik odgadjam zbog duplog placanjauser posted image stid me bi da i ovo tamo priznam...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1868
13.5.2012 22:02:52   
ena23
uh animagical ti bas imas problema user posted image cuj ona bi da se deblja user posted image

zene ja danas bila u porodicnoj setnji i fino smo se naslikali i kad smo dosli kuci uzmem aparat da vidim kakve su slike... i imam sta i vidit user posted image ooooooooooogromna sam, zaista, mnogi mi kazu da i nisam tolika kolikom sama sebe smatram ali se zaista ruzno osjecam u vlastitoj kozi. do sad nisam htjela cuti o dijetama ali bogme ja sam se odlucila da pocinjem sa un dijetom ,bar malo da smrsam do ljeta, bar da me nije stid na plazi user posted image

zato vas molim, ako ko ima, da mi da link za knjigu UN diet, ili da mi je posalje na mail... hvala unaprijed

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 1869
13.5.2012 22:13:22   
Ilhana RR
Ena23 - ja imam tu UN knjigu kupila je za 9 km i mogu ti reci da ce ti biti bolje bez nje :) nekakvi recepata u njoj cudni da Bog sacuva... samo se pridrzavaj glavni pravila i bice uredu ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1870
13.5.2012 22:18:24   
mamma mumi
I ja bih da vam se prikljucim imam 15 kg viskauser posted image . Znam da sam se tek prije skoro sad ce 2 mj porodla i da treba vremena da smrsam, dojim , ali i sa prvim djetetom sam tako slusala , dojenje topi kg, smrsaces polako, ali jok, bogami nisam nikad vratila svoju kilazu, stoga sam u drugu trudnocu usla sa viskom i eto ti sad 15 kg viska, stoga krecem odmah u borbu s kg, ali zdravu naravno. Molim vas posto nisam neki karakter, a citam vas redovno i potakle ste me da vam se pridruzim, a kad jos vidim neke i moraju nabaciti kg zavidim. Mislila sam UN dijetu koristiti, nekako mi je lagana ima svega, a svidja mi se dan sa kolacima za veceruuser posted image , jer bez slatka ne mogu, ili da samo pazim sta jedem, sta bi mi vi savjetovale.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1871
13.5.2012 22:20:53   
reallove
Welcome mamma mumi..user posted image

joj sto ja "navlacim" raju,da ne ostanem sama,evo sve mi drugarice odose da se debljaju,sama cu da ostanem ovdjeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 1872
13.5.2012 22:22:28   
animagical
ne smijes na UN ako dojis.. i ja dojim i nisam ni na kakvoj restriktivnoj dijeti bila, ali sam izbegavala kolace, slatkise, kupovne sokove, a jela puno voca i povrca, meso... veceru zamijeni jogurtom i vocem.... samo, ja mislim da je tebi jos rano da mislis o mrsanju... ja sam sigurno prva tri cetiri mjeseca bila stalno i gladna i zedna, voce mi je bilo nedovoljno mogao me zasititi samo sendvic i kolacuser posted image prodje i to... ne prejedaj se, jedi zdravo i umjereno i bice to super

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 1873
13.5.2012 22:27:59   
ena23
a joj :( ja s ebas nafurala da cu na dijetu. ma hiljadu puta do sada ja nekako sama sebi kao na lafo-dijetu natjeram, ali slaba fajda, nakon dojenja fakat me uhvati neka luda, samo bi da jedem, slatko, slano, kiselo, bilo sta...
a draga nisam ja svjeze porodjena, malenome je 9 mjeseci (nekako mi iz tvog posta djelovalo kao da mislis da sam taze user posted image ). medjutim, ja dojim skoro tri godine, mozda ima malo i do toga da moje tjelo jednostavno zudi za hranom jer je iscrpljeno. ima tri godine i od kako sam spavala user posted image user posted image user posted image
aBd K planiram prestati dojiti poslje prvog rodjendana, eh drzte se tad, kad kile s mene pocnu spadati ima zemlja da se treseuser posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 1874
13.5.2012 22:30:09   
ena23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja mislila animagical meni pisala, nisam ni vidjela post od mama mummi user posted image user posted image user posted image

e jesam narcis, svagdje se ubacujem

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *