Mamarica
|
IZVORNA PORUKA: MAMA MA IZVORNA PORUKA: Mamarica O ovom vrticu sve najbolje. Moja kcerka je do zadnje Nove Godina isla u Amel na Ilidzi, pa posto sam presla s poslom na Kovacice, premjestila sam je. Sve u oba vrica je isto i mi smo prezadovoljni sa uciteljicama, hranom, aktivnostima (jedino bih voljela da i u Nuru imaju gimnastiku kao u Amelu, ali ne moze sve).. Vannastavne aktivnosti se placaju, ali su jako raznovrsne (izleti, posjete raznim insitucijama, zimovanje, kino, pozoriste, jahanje, plivanje, branje vocaka, redovna nastava engleskog, karatea...), kadrovi se stalno edukuju (znam da cesto idu na seminare, sve uciteljice ili su zavrsile ili zavrsavaju visoku pedagosku i profesori su predskolskog odgoja), u vrticu cijelo radno vrijeme boravi medicinska sestra, doktorica pedijatar dva puta sedmicno, cetiri puta sedmicno idu u igraonicu Bambi 1, kad je lijepo vrijeme vani svaki dan. Ako te nesto posebno zanima, pitaj. Mene inetersuje ima li verzija poludnevnog boravka(4-5 sati),koliko je djece u jednoj grupi,sta znace ova imena grupa Rejan,Kewser(vidjeh na njihovoj stranici),koliko se plaća....sve sam stranice pročitala,ali ove informacije o "Nur"-u ne pofatah...vidim ti imas iskustva s istim...moj malac ima 3 godine....i dala bih ga rado po 4-5 sati da se malo druzi i socijalizuje...sviđa mi se "Nur",ali eto fale mi ove informacije... Ima poludnevni boravak, ne znam kolika je cijena. Ova imena su samo njihova imena grupa, koje su rasporedjene po uzrastu. Skorpija, zao mi je sto nisi zadovoljna onim sto si vidjela, mada ja ne dijelim tvoje utiske. Bolje ti je trazi onda dalje ako ti se na prvu nije svidjelo. Jedino ne znam ovo za broj djece u grupama, ne bih se slozila, npr, u grupi moje kcerke ih enma ni 20. Sta bi rekla na grupe od 30-35 djece (a ima ih i takvih u nekim vrticima).
|