|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
25.4.2012 11:48:24   
mojbebac
Ovo vrijeme bas pogoduje gubitku kilograma....sjediti u kuci samo razmisljati sta NE JESTI .... user posted image user posted image user posted image user posted image
mozemo mi to...samo naprijed..... jutros moja konzumacija dvije case vode, caj, kafa bez secera i narandzauser posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 1351
25.4.2012 12:01:44   
animagical
ucitelj, moj prijedlog je da umjesto stvari kao sto su petit keks i to 10 njih, uzmes npr integralne pahuljice s mlijekom, vise ce te zasititi, a i mrsaces

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1352
25.4.2012 12:10:56   
Hannica
Ja zaboravila vaganje ove sedmice.user posted image Sad sam se izvagala i imam 58,jutarnje vaganje bi mozda bilo 57,5.user posted image U prosjeku gubim pola kg sedmicno.Polako ali sigurno,ja zadovoljna.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1353
25.4.2012 12:12:46   
myb@by
Dan žene.

Ja bih predložila canim za rr nutricionistu user posted image user posted image .

Učitelj canim ti je dala super prijedlog, da sve pišeš šta jedeš, vremenom će se sve samo razjasniti gdje najviše griješiš.

Ja ne smijem ni stati na vagu. Pet dana uzastopno jedem torte i sl. Još uvijek me drma PMS. I dalje vježbam, danas imam trening. Dansa sam i presjekla sa slatkišima nema više i kapak.

Ženice šta ćete vi ručati?

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1354
25.4.2012 12:46:33   
canim
Hvala Ali daleko Sam ja od nutriocioniste user posted image ja samo dijelim Ono sto Sam naucila u ovih godinu dana istrazivanja na tu temu, nadam se da ce I drugima bar malo biti od koristi.

Ja pojma nemam sta cu za rucak a vrijeme mi je da znam jer oko pola 3 bi trebala rucati, odoh listati onu temu o rucku, da vidim sta druge Zene danas kuhaju, mozda dobijem koju ideju.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1355
25.4.2012 13:00:43   
reallove
Dan zenice..Ja se jutros vagala,-200 od ponedjeljka,ide polako,ali sigurnouser posted image ..Za rucak ni ja nemam pojma sta bih,sveki pravi kupus,on je dobar za mrsanje,al ga ja nemogu,nema sanse..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1356
25.4.2012 13:03:08   
reallove
Ucitelj,ja evo vise od mjesec dana pisem sta jedem,probaj,meni pomazeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 1357
25.4.2012 14:08:44   
reallove
http://roditeljstvo.com/vijesti/tamna-cokolada-je-dobra-za-srce

ipak sam kupila sebi crnu cokoladu,ponekad pojedem 1-2 kockice,ne svaki danuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1358
25.4.2012 15:56:11   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

ipak sam kupila sebi crnu cokoladu,ponekad pojedem 1-2 kockice,ne svaki danuser posted image

ma ja, to ti radi zdravlja user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1359
25.4.2012 19:15:15   
mama2884
IZVORNA PORUKA: canim

ma ja, to ti radi zdravlja user posted image

hahahahha......user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1360
25.4.2012 19:54:38   
reallove
Canim nije to,ali kupila sebi crnu cokoladu i nadjem danas ovaj link,slucajno,nema to veze sa zdravljem

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 1361
25.4.2012 20:56:09   
anitaMO
de me priheftajte na listu 67,500,ovo kod mene baš polako ide

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1362
25.4.2012 21:47:21   
klemzi
Gdje su moje kilogubiteljice user posted image user posted image
Ja danas baaaš malo jela...sad crkoh od gladi. Jutros cornflakes s nemasnim mlijekom,
U 1 kriška int. hljeba i pola kobasice
R sendvič sa sirom i vlascem
V 1 kriška integralnog hljeba s kajmakom
sad jedem masline jer crkoh od gladi user posted image user posted image
Vode oko 1L, nisam mogla više user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1363
25.4.2012 21:54:37   
enči80
Evo mene..pijem pivo ali ono sa okusom jabuke i 0% alkohola a jutros sam za doručak jela boem i pola kriške havaneuser posted image .Užine su mi bile jabuke a za ručak piletina i rižoto sa gljivama.Večera supica.Vode sam popila baš dosta jer trenutno mi stomak krekeće kao žaba.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1364
25.4.2012 22:03:54   
klemzi
Cure moje, de molim vas, ako imate kakvih finih isprobanih recepata za dijetalnu ishranu, napišite na ovoj temi...Ja nemam pojma šta bih pravila, a ovdje bismo mogle razmjenjivati recepte...
Evo teme http://www.ringeraja.ba/forum/recepti-za-dijetalnu-ishranu/m_1279733/mpage_2/tm.htm#1283650

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 1365
25.4.2012 23:09:05   
canim

Canim nije to,ali kupila sebi crnu cokoladu i nadjem danas ovaj link,slucajno,nema to veze sa zdravljem

user posted image I ja volim crnu cokoladu, ima jedna cokolada za kuhanje pise na njoj kakao krema cini mi se user posted image kako je dobra user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1366
25.4.2012 23:11:08   
canim

IZVORNA PORUKA: enči80

Evo mene..pijem pivo ali ono sa okusom jabuke i 0% alkohola a jutros sam za doručak jela boem i pola kriške havaneuser posted image .Užine su mi bile jabuke a za ručak piletina i rižoto sa gljivama.Večera supica.Vode sam popila baš dosta jer trenutno mi stomak krekeće kao žaba.
Meni se svidja tvoj dorucak user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 1367
   [Obrisana poruka]
25.4.2012 23:24:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 1368
25.4.2012 23:27:35   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja tri dana nisam svoja nikako...

Nakon skoro mjesec dana uzdržavanja od svega što volim i taman kad sam pomislila da sam se odvikla/navikla ja poludim i opalim po svemu što ne bih smjela...onaj minus od ponedeljka je za sve krivuser posted image

Dovoljno je reći da sam danas imala dva UH doručka, za 'užinu' pojela 2 fitnes čokoladice, pa ručala ko budala, pa pojela čokladicu pa još jednu, pa za 'večeru 4 kugle sladoleda i kinder bueno kojeg sam maloprije slistila...i sad sam se predozirala i ljuta sam na sebe.

Elem, meni ni 5 mjesečevih mjena uzastopno neće pomoći user posted image

user posted image

Il je PMS il su labudovi user posted image Il će skoro vrijeme da se radi test user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1369
   [Obrisana poruka]
25.4.2012 23:32:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 1370
26.4.2012 0:09:45   
bambi7

IZVORNA PORUKA: enči80

auuuu zeneee, kako je dobra ona bavarija nularica od jabukeee, ma moze i os breskveeee, uh...

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 1371
26.4.2012 7:48:41   
canim
Halo zene manite se pive user posted image bolje vam je sladoled pojesti nego to popiti koliko je kaloricno. Ugledajte se na Iman user posted image

Ja jutros vidjela 3 na vagi, jutros 63,7 user posted image nesto se ne sjecam koliko sam tacno imala u ponedeljak ali cini mi se da sam vec na -1 kg ove sedmice, ako nebudem jela cevapa, kolaca, pite i slicnih stvari ovaj vikend bit ce super user posted image

< Poruku je uredio canim -- 26.4.2012 7:51:34 >

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 1372
26.4.2012 7:50:35   
mama2884
Jutro curkeeeeeeeeeee !!!!

SUNCEEEEEEEEEE.........

Konacno....vidim bilo je svega i svaceg ove hefte....user posted image ......
Mene vise brine 1.5. kako se suzdrzati od rostilja,kolaca...uhh....
Ali sve je dobro, dok posjecujemo ovu temu....
Ovo za PMS, 100 % tacno....meni se isto samo slatko trazi,ali u toliko mjeri da ako ne pojedem u tom trenu nesto slatko,ruke mi se vidno tresu.I obicno kad mi se to desava mi kasni user posted image ...I ona Bogu hvala u tih 7 dana,nakupis gr i kg....
Bit ce bolje....Po meni ne bi mozda ni bila ovoliko interesantna tema,da  svi po PS-u gubimo kg.....Drago mi je sto su sve curke iskrene,a tu smo virtuelno da si pomognemo i vratimo se ka svom ciljuuser posted image

Ja nemam pojma sta danas za jelo...odo prvo kahfu popit....user posted image

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 1373
26.4.2012 7:51:59   
Miracle*3
ja ove sedmice na istom, cvrsto stojim na 67

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 1374
   [Obrisana poruka]
26.4.2012 7:57:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Miracle*3)
  Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *