|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
14.3.2012 12:30:14   
mala_sa
Malo prati danas situaciju, ako bude imalo sukrvice ja bih otisla doktoru. Ako je sada sve istto kao i prije ja mislim da nemas razloga za brigu. Mozda da pitas na temi: treba mi savjet, hitno ili na razgovorima u ocekivanju bebe??

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mali_leptiric)
Neposredna veza do poruke: 2726
14.3.2012 12:38:31   
mali_leptiric
Pravo da vam kazem ocistila poslije,ali sve je normalno, niti krvarenja, niti iscjetka. Vec mi se to jos jednom pojavilo, ali odnose cak ne mogu ni imati..sto me bas mori user posted image Povecanja zelja,ali ne mogu i jos kada sam ovo vidjela :( Ali hvala ti na pomoci i savjetu :D nadam se da nisam jedina u tom stanju :)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2727
19.3.2012 14:50:59   
dady
eh... Mene nije bilo dugo,dugoo... I bas skonta da ce ovo biti jubilarna 400-ta obajava!user posted image I za jubilej ,jubilarna i vijest mi cemo opet dobiti user posted image
Saznala sam prije par dana,i bas smo sretni... Cinjenica planirali nismo,al kad se desilo user posted image je dobro dosala!user posted image Sve je super osim nekog hematomcica koji imam ,ali i za to koristim terapiju pa se nadamo da ce ova user posted image da pobjeti taj hematom! Imate veliku pusu od nas

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu mali_leptiric)
Neposredna veza do poruke: 2728
19.3.2012 14:53:29   
reallove
cestitke :)..da sve bude ok aBd..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 2729
19.3.2012 14:55:26   
salmy
Masallah cestitamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2730
19.3.2012 14:55:35   
marinčii
dady čestitam mila abd da sve prođe uredu i da rodiš zdravu bebicu
Također i čestitke svim novim trudnicama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2731
19.3.2012 14:56:54   
felix
dady, cestitam sve najbolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2732
19.3.2012 17:00:01   
kaktuscic
Dady cestitam, beba je uvijek dobrodosla, da sve bude uredu abg.user posted image

Ja vidim ovamo marinci i felix pisu sigurno reko i od njih neke nove vijestiuser posted image kad one samo cestitaju user posted image

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 2733
19.3.2012 17:45:05   
nanika
Dady cestitke i od meneuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 2734
19.3.2012 18:23:39   
marinčii
kaktuščić nema još ništa al abd za koji mjesec se i ja bacam na posao:))

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2735
19.3.2012 18:30:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dady

eh... Mene nije bilo dugo,dugoo... I bas skonta da ce ovo biti jubilarna 400-ta obajava!user posted image I za jubilej ,jubilarna i vijest mi cemo opet dobiti user posted image
Saznala sam prije par dana,i bas smo sretni... Cinjenica planirali nismo,al kad se desilo user posted image je dobro dosala!user posted image Sve je super osim nekog hematomcica koji imam ,ali i za to koristim terapiju pa se nadamo da ce ova user posted image da pobjeti taj hematom! Imate veliku pusu od nas

cestitamooouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 2736
19.3.2012 20:12:44   
nanika

IZVORNA PORUKA: marinčii

Jedva cekam lijepe vijestiuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2737
19.3.2012 21:30:38   
kaktuscic

IZVORNA PORUKA: nanika

IZVORNA PORUKA: marinčii

Jedva cekam lijepe vijestiuser posted image

I ja, i ja, i ja user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2738
27.3.2012 20:22:51   
mina1989
cao svima, ja sam nova na forumu, ali eto juce sam ugledala plusic koji me je i usrecio i uplasio, posto je prvo dijete. voljela bih svoja iskustva da podjelim sa vama, a i da cujem nesto pametno. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2739
27.3.2012 20:45:28   
Lulu_08
mina1989 cestitam od srca, a pridruzi se na temi Razgovori u ocekivanju bebe gdje mozes podijeliti svoje trudnicke dozivljaje sa nama!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu mina1989)
Neposredna veza do poruke: 2740
27.3.2012 22:23:12   
reallove

IZVORNA PORUKA: mina1989

cao svima, ja sam nova na forumu, ali eto juce sam ugledala plusic koji me je i usrecio i uplasio, posto je prvo dijete. voljela bih svoja iskustva da podjelim sa vama, a i da cujem nesto pametno. user posted image

cestitkeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mina1989)
Neposredna veza do poruke: 2741
1.4.2012 7:08:26   
Marija13
Drage moje, evo i ja pređoh sa onog dijela "zatrudnjenje" na "trudnocu", nakon 2.5 godine borbe sa pcos, i samo 2 mjeseca ispijanja cajeva, ugledah i ja konacno user posted image ne znam kada bi bilo pametno otici na UZ... Pozdrav user posted image

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2742
1.4.2012 9:20:37   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Marija13

Drage moje, evo i ja pređoh sa onog dijela "zatrudnjenje" na "trudnocu", nakon 2.5 godine borbe sa pcos, i samo 2 mjeseca ispijanja cajeva, ugledah i ja konacno user posted image ne znam kada bi bilo pametno otici na UZ... Pozdrav user posted image

sedam dana po izostanku periode ne prije

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 2743
1.4.2012 9:27:30   
Leva
Marija cestitke user posted image user posted image
Ne znam koliko ti kasni. Najbolje je sacekati jos nekih 5-7 dana nakon testa jer to negdje dodje 5+3 ili 5+4 (ti bi mozda mogla i u petak) tada se na UZ moze vidjeti gestacijska vrecica i da li je mrvica na pravom mjestu user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 2744
1.4.2012 10:13:19   
Lulu_08

Od srca ti cestitam i zelim ugodnu trudnocu, a sto se tice odlaska, ja sam i prvi i drugi put poranila pa se nista nije vidjelo, a to je bespotreban stres, bolje je sacekati da bude 5/6 sedmica (a to je cca 4 sedmice poslje ovulacije).

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 2745
1.4.2012 13:53:52   
mina1989
cestitke user posted image

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 2746
1.4.2012 14:16:23   
Bebironcic
Čestitke i od mene user posted image user posted image

(odgovor članu mina1989)
Neposredna veza do poruke: 2747
1.4.2012 14:19:39   
jasmin

Cestitam,jako lijepa vijest :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 2748
1.4.2012 14:31:05   
Vinetu

Marija, od srca ti čestitam!!! user posted image
Vidiš, isplatiše se oni čajevi!!!
Nadam se da ću se i ja za koji dan javiti na ovu temu! : )))))

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 2749
1.4.2012 14:34:02   
Alma_27

cestitam! kao sto cure rekose, ne prije 7 dana od izostanka menstr. :)

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 2750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *