|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
31.3.2012 9:58:26   
vjestica
znala sam da je razlika između večernjeg i jutarnjeg vaganja, ali da je 1,5 kg, to mi se čini puno
sinoć 61,2, jutros 59,8
kad uporedim sa jutarnjim vaganjem od neki dan, u minusu sam 400 gr, ali ja tome ne pridajem važnost jer mislim da sutra ujutro mogu lako imati tih 400 gr više
inače ne držim dijetu, pokušavam smanjiti obroke, slatkiše na minumum (nema šanse da ih e odreknem) a aerobik sam preskočila ove sedmice zbog ukočenog vrata
nadam se da ću se brzo otkočiti, jer mi fali aerobik

< Poruku je uredio vjestica -- 31.3.2012 9:59:11 >

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 576
31.3.2012 10:07:08   
canim
vjestice naravno da je razlika izmedju jutarnjeg i nocnog vaganja ali nemora biti bas 1.5 kg moze biti i npr 500 gr, to je individualno, zavisi od metabolizma.
Hoces li ti imati jutarnje ili nocno vaganje to je do tebe, ali po meni validnije je jutarnje jer svaki dan ne jedem istu kolicinu i isti tip hrane a do jutra to se vec sve provari pa mjerim samo salo sto je ostalo user posted image

Ja razmisljam o fitnesu, ali tek kad skinem jos ovih 6 kilica pa da malo ojacam misice, nadam se do maja da cu ostvariti cilj. user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 577
31.3.2012 10:09:49   
vjestica
ma ja inače se vagam ujutro, to mi je relevantna kilaža, nego sma ovo sad probala čisto iz radoznalosti
fitnesom s emožeš odmah početi baviti, čak je poželjno, da ti ubrza metabolizam
osim toga mišići troše više kalorija od sala

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 578
31.3.2012 10:43:37   
Bebica11
vaga je opet tuuser posted image

jucer sam "samo" jedan euroblok slistila a danas sam rano pocela s cokolipsomuser posted image

al s obzirom da sam izbacila ruzice i tulumbeuser posted image

moram se natjerati vodu pitiuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 579
31.3.2012 10:46:41   
animagical
ja sam skontala da sam karakter kad nesto bas hocuuser posted image sve vise predtrudnickih stvari mi odgovara, osim kosulja, zbog grudi, koje nisam uopste imala...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 580
31.3.2012 10:52:24   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

ja sam skontala da sam karakter kad nesto bas hocuuser posted image sve vise predtrudnickih stvari mi odgovara, osim kosulja, zbog grudi, koje nisam uopste imala...

lijepouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 581
31.3.2012 11:48:28   
reallove

IZVORNA PORUKA: anitaMO

ja jutros na 68,800.znači u minusu 1,200.

user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 582
31.3.2012 14:25:06   
reallove
Ja sam jutros obukla haljinu,napokon,prije dijete sam je htjela obuci na zabavu jednu,nisam je mogla zakopcati,jutros sam je obukla i zakopcala bez problema,vaga pokazuje -2 kg,ne mogu da vjerujemuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 583
31.3.2012 14:40:20   
jasmin

IZVORNA PORUKA: reallove

Ja sam jutros obukla haljinu,napokon,prije dijete sam je htjela obuci na zabavu jednu,nisam je mogla zakopcati,jutros sam je obukla i zakopcala bez problema,vaga pokazuje -2 kg,ne mogu da vjerujemuser posted image user posted image

Cestitam madam,super!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 584
31.3.2012 14:45:21   
reallove
hvala milauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 585
31.3.2012 16:14:52   
Visnja RR
reallove bravo user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 586
31.3.2012 16:15:43   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

reallove bravo user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 587
31.3.2012 17:31:28   
reallove
Hvala vam zenice,ja jos uvijek ne mogu da vjerujemuser posted image ,moram reci mm da me izvede da obucem haljinuuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 588
31.3.2012 17:41:56   
Selminja
I ja vam se pridružujem user posted image
Taman ja odlučila da krenem u akciju skidanja kilograma i ugledam ovu temu, super user posted image
Ja inače mršam tako što smanjim slatkiše (o kojim sam ovisna), i ne jedem poslije 18h. Iskreno, otkako sam se porodila ni jedno od ovoga nisam ni probala user posted image
Moj meni je sličan Bebicinom user posted image košto ona kaže hvala Bogu pa se ne debljam.
Ja na porodu izgubila jedva nekih 6kg, i od tad stagniram na 78kg.
Ja krenula prije dvije sedmice s tom mojom "dijetom" i već sam u minusu 2,5kg user posted image , mislim da me i dojenje puno izvlači.
Slično kao što i vi napisaste, jedem kad god sam gladna po malo, i gledam da ne jedem puno hljeba, pijem puno vode, oko 2l dnevno. Kad me uhvati kriza za slatkom napravim sebi Nesquik s puno mlijeka i ono me zadovolji. Pošto me i navecer hvataju krize user posted image , to nije glad nego samo navika da se nešto jede navecer pred tv-om, tad pojedem brdo košpa, liječim živce i zaboravim na tu noćnu glad. A pored svega jezik i usne mi utrnu da ne mogu ništa drugo pojesti i da hoću user posted image . Uvijek pojedem puno supe, a time manje jedem glavnog jela. Kad nam serviram svjesno sebi stavljam manje u tanjur nego inače.
Eto tako, pišite nam svoje fazone utaljivanja gladi, zajedno ide lakše user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 589
31.3.2012 19:14:11   
Visnja RR
Nakon poroda ja sam skidala kilograme tako sto sam za dorucak jela samo musli... pa ko voli nek proba...zdravo je a daje duze osjecaj sitosti...

03.04.`08

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 590
31.3.2012 20:56:25   
myb@by
Želim da vam se pridružim. Sada imam 70 kg user posted image user posted image user posted image , želim da se vratim na 60 kg. Pokušaću sa Dukanom a krećem i sa rekreacijom, kombinovaću aquaaerobik i klasični aerobik i pilates.

Prvobitni cilj mi je 65 kg, pa onda 63 kg i na kraju 60 kg. Nadam se da ću uspjeti spasti barem na ovih 65 kg.user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 591
31.3.2012 23:09:35   
enči80
Canim meni piši 71,5user posted image ...ne znam kako ali mi je digitalna vaga pokazala čak 4,5kg više od analogne...doduše trenutno sam u pms-u i osjećam se kao balonuser posted image ...debelo ali sretnouser posted image ...po čika Dukanu idealna kilaža mi je 62,4 pa eto da mi je bar do 65,samo što radi dojenja ne smijem na ovu dijetu pa ću pokušati sa ovim češćim obrocima i iskreno se nadam da ću uspjeti.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 592
1.4.2012 0:23:53   
animagical
meni dukan kaze da mi je idealna 65,6 a predtrudnicka mi je bila 66...sada realno nisam daleko daleko od toga, ali ne izgledam ni slicno kao prije...bokovi siri, guza u nestanku, grudi u nastanku, ramena nabildana od nosanja, podocnjaci od nespavanja...user posted image ja sam skontala da mi je najbolje vagati se u apoteciuser posted image ove vage sve razlicito pokazuju...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 593
1.4.2012 0:34:55   
Visnja RR
uzmi digitalnu vagu i stavi je na ravno mjesto...i nema da pogrijesi user posted image i uvjek se vagaj na istom mjestu..

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 594
1.4.2012 0:42:55   
animagical
digitalnu imam ,eh sada koliko su plocice u hodniku ravno uradjene, pitanje je,iako izgledaju ravno...nije neka razlika, kod sveki vaga pokazuje 1kg manje nego moja... a iskrena da budem, niej broj na vagi ni nesto znacajan, meni je prece kako to sve izgleda onako-na oci...

Neposredna veza do poruke: 595
1.4.2012 9:18:16   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

digitalnu imam ,eh sada koliko su plocice u hodniku ravno uradjene, pitanje je,iako izgledaju ravno...nije neka razlika, kod sveki vaga pokazuje 1kg manje nego moja... a iskrena da budem, niej broj na vagi ni nesto znacajan, meni je prece kako to sve izgleda onako-na oci...

Nije ni kod mene sve pod konac ravno ali nađi m jesto gdje ti ako par puta staneš pokaže identičan rezultat i tako ćeš znati pravu kilažu i uvijek se tu mjeri.Samo brate meni velika razlikauser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 596
1.4.2012 13:19:36   
Selminja
Enči, te analogne vage uvijek pokazuju manje. Kad sam bila trudna kod moje dr bila ta analaogna i uvijek mi pokazivala 2,5kg manje u odnosu kad se vagam kuci na digitalnoj. Digitalne su tačne. Uostalom nije ni bitno je li pokazuje tačno u bocu, bitno je da kad se vagamo pokazuje manju brojku user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 597
1.4.2012 13:27:35   
bambi7
Konačno sam skontala zašto se debljam!
Trebala sam to prije shvatiti.
Kriv je šampon, kojeg upotrebljavam kad se tuširam.
Naime - kad si perem kosu, šampon teče po cijelom tijelu. Na etiketi šampona velikim slovima jasno piše:
"Za dodatni VOLUMEN"
Neću više upotrebljavati taj šampon nego ću se početi prati sa deterdžentom za suđe.
Na njegovoj etiketi je jasno napisano:
"Topi MASTI koje je sigurno teško odstraniti."
Problem riješen! user posted image user posted image user posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 598
1.4.2012 13:56:02   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Selminja

I ja vam se pridružujem user posted image
Taman ja odlučila da krenem u akciju skidanja kilograma i ugledam ovu temu, super user posted image
Ja inače mršam tako što smanjim slatkiše (o kojim sam ovisna), i ne jedem poslije 18h. Iskreno, otkako sam se porodila ni jedno od ovoga nisam ni probala user posted image
Moj meni je sličan Bebicinom user posted image košto ona kaže hvala Bogu pa se ne debljam.
Ja na porodu izgubila jedva nekih 6kg, i od tad stagniram na 78kg.
Ja krenula prije dvije sedmice s tom mojom "dijetom" i već sam u minusu 2,5kg user posted image , mislim da me i dojenje puno izvlači.
Slično kao što i vi napisaste, jedem kad god sam gladna po malo, i gledam da ne jedem puno hljeba, pijem puno vode, oko 2l dnevno. Kad me uhvati kriza za slatkom napravim sebi Nesquik s puno mlijeka i ono me zadovolji. Pošto me i navecer hvataju krize user posted image , to nije glad nego samo navika da se nešto jede navecer pred tv-om, tad pojedem brdo košpa, liječim živce i zaboravim na tu noćnu glad. A pored svega jezik i usne mi utrnu da ne mogu ništa drugo pojesti i da hoću user posted image . Uvijek pojedem puno supe, a time manje jedem glavnog jela. Kad nam serviram svjesno sebi stavljam manje u tanjur nego inače.
Eto tako, pišite nam svoje fazone utaljivanja gladi, zajedno ide lakše user posted image

super da imam i ja druga na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image

samo da kazem da ja bebica11, slabog karaktera na slatkise dobro napredujem hB, danas dan prolazi bez ijednog slatkisauser posted image user posted image user posted image user posted image

i btw cistim stan generalno naizmjenicno s muzem pa valjda ce koja kalorija spasti

pijem puno vode jer se znojim dosta, doruckovali smo domaca jaja sa dimljenim domacim sirom

a sad ce jedna supa da legne i kupila sam zelenu salatu juceruser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 599
1.4.2012 14:06:27   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: bambi7

Konačno sam skontala zašto se debljam!
Trebala sam to prije shvatiti.
Kriv je šampon, kojeg upotrebljavam kad se tuširam.
Naime - kad si perem kosu, šampon teče po cijelom tijelu. Na etiketi šampona velikim slovima jasno piše:
"Za dodatni VOLUMEN"
Neću više upotrebljavati taj šampon nego ću se početi prati sa deterdžentom za suđe.
Na njegovoj etiketi je jasno napisano:
"Topi MASTI koje je sigurno teško odstraniti."
Problem riješen! user posted image user posted image user posted image

hehe dobra ti ovauser posted image

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *