|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
25.3.2012 17:45:46   
reallove
Ej zenice moje..Ja sam za danas samo rucala u 16:00 huser posted image

jednostavno nemam vremena,do 16 nisam ni jela ni pila,morat cu malo to da sredim,sto se tice slatkisa,evo 5 dan nisam jela nista slatko,vidim ima nekih izmjena,sad cu ja to iscitati na brzinu,pa se opet javim...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu tortica!)
Neposredna veza do poruke: 326
25.3.2012 17:55:03   
reallove
Super je ovo takmicenjeuser posted image ...Evo Hannica me vec prijavila,samo,cilj je -5 za pocetakuser posted image ..pisite me znaci,samo ja nemam vagu,imam ali ne valja,kako je pomjeras,tako kg idu gore dole,pa sad ne znam,jedino da kupim drugu pa da javljam rezultate

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu tortica!)
Neposredna veza do poruke: 327
25.3.2012 18:13:25   
Visnja RR
ja bih se ukljucila u utrku ali cu varati garant...kad bih imala toliko obroka ja bih se udebljala...dorucak mi obicno bude samo ness....na Dukanu sam pa se natjeram da pojedem neku mrvicu za dorucak ali ja jednostavno ne volim dorucak.... kad bih doruckovala ja ne bih mogla rucati....skinula sam vec - 2,5 a u planu je jos 5 (zadovoljna i sa 3) ovo treba do 28 aprila ....
posto bih bila zabusant ja cu samo navijati...i obavjestavati vas koliko sam izgubila po Dukanu user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 328
25.3.2012 18:17:40   
reallove

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja bih se ukljucila u utrku ali cu varati garant...kad bih imala toliko obroka ja bih se udebljala...dorucak mi obicno bude samo ness....na Dukanu sam pa se natjeram da pojedem neku mrvicu za dorucak ali ja jednostavno ne volim dorucak.... kad bih doruckovala ja ne bih mogla rucati....skinula sam vec - 2,5 a u planu je jos 5 (zadovoljna i sa 3) ovo treba do 28 aprila ....
posto bih bila zabusant ja cu samo navijati...i obavjestavati vas koliko sam izgubila po Dukanu user posted image

user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 329
25.3.2012 20:04:20   
canim
Visnja i ja sam mislila da bih se udebljala sa ovoliko obroka, jer godinama sam imala 2 obroka dnevno i to mi je bilo sasvim dovoljno, medjutim u razgovoru sa osobom kojoj je profesija dijeta dobila sam ovakav prijedlog ishrane i pozitivno sam iznenadjena svojim rezultatom nakon primjene ovakvog nacina ishrane a to je -15 kg u svakom slucaj kako god odlucis navijamo i za tebe user posted image samo nek kilice idu dole

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 330
25.3.2012 20:38:10   
Neca xxx
Evo i ja se prijavljujem. Prvi cilj: da skinem 5 kg, a onda cemo nastaviti. 5 po 5... manekenka! user posted image
Trebace mi sva podrska ovog svijeta, jer sam ovaj put bas pretjerala. user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 331
25.3.2012 20:52:07   
canim
1 CILJ - 5 KG

Oficijalno krecemo 26.3.2012, prijave su jos u toku
za sad prijavljeni

1. Animagical
2. Hannica
3. Reallove
4. Tortica!
5. Canim
6. Bambi7
7. Skvo
8. Amani12
9. leona81
10. Visnja RR
11. Neca xxx

Svakog ponedjeljka izvjestaj o gubitku,user posted image oni sto nemaju vagu, ne znam kako cemouser posted image mozda da se izmjerite pa da nam javite koliko gubite u cm user posted image

Uh sto nas ima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 332
25.3.2012 21:19:06   
Hannica
Samo da se pohvalim da sam danas pojela samo par kockica cokolade.user posted image Hljeb sam smanjila na minimum...nadam se da necu nesto zeznuti pred spavanje,na pr. spucati sendvic sa suhim mesom (o cemu ozbiljno razmisljam).user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 333
25.3.2012 21:33:23   
Visnja RR
hannice onda idi spavaj ...ne razmisljaj vise user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 334
25.3.2012 21:58:31   
reallove

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Evo i ja se prijavljujem. Prvi cilj: da skinem 5 kg, a onda cemo nastaviti. 5 po 5... manekenka! user posted image

user posted image user posted image

Hannica,hajde onda laku noc..

MM danas kupio donatsuser posted image ..jedva sam izdrzala da pojedem jednu,sad mi je drago sto nisam..

ja vecerala cornflex fitness,muka miuser posted image ,od sinoc sam uvela i vjezbe za noge i stomakuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 335
   [Obrisana poruka]
25.3.2012 21:59:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 336
25.3.2012 22:10:32   
bambi7
joooj sad na vagu 67,5 pih, roknucu se....
Eto zene nek nam je sretno mrsanje, valja nam se sepuriti po plaži za koji mjesecuser posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 337
25.3.2012 22:24:11   
Mala Selma
I ja pridruzujem u utrku za skidanje kilauser posted image user posted image ja se nevagam, ali cu se svakog pon mjeriti i stavljati rezultate mjerenjauser posted image Volila bih smrsati 5-6 kg ili 5-6 cmuser posted image
Ja se drzim Dukana u sustini pa vidjet cemo kako ce iciuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 338
25.3.2012 22:25:03   
canim
1 CILJ - 5 KG

Oficijalno krecemo 26.3.2012, prijave su jos u toku
za sad prijavljeni

1. Animagical
2. Hannica
3. Reallove
4. Tortica!
5. Canim
6. Bambi7
7. Skvo
8. Amani12
9. leona81
10. Visnja RR
11. Neca xxx
12. Iman83
13. Mala Selma
14. Enci80
15. Magbi

user posted image

Iman Ovo je tema za nas sto imamo po 5 kg da gubimo, neke jednom 5 neke po dva x 5 a neke i vise user posted image uglavnom krecemo od 5 kg, ali evo stavila sam i tebe na listu s nama debelim pa se ti odjavi kad ti vakat bude user posted image

< Poruku je uredio canim -- 25.3.2012 22:36:05 >

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 339
25.3.2012 22:25:40   
enči80
Canim pribilježi i mene na taj spisakuser posted image

Imam 67kg a cilj mi je 59kg ali da ne sitničarim može i 60kguser posted image .
Dojim pa dijeta ne dolazi u obzir,pijem vodu,hljeb u rijetkim situacijama konzumiram i vježbam.Od sredine januara smršala sam cca 6kg a bila sam stvarno zakovala sa slatkišima mada većinu kg koje sam dobila nakon poroda pripisujem hormonima.Uglavnom najbitnije je da su i ostali primijetili manjak kg.Skinula sam neke vježbe za stomak,noge i neke kardio vježbe i naravno malo ganjam i orbitrek tako da se zaista nadam uspjehu.Neka nam je svima sa srećomuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 340
25.3.2012 22:26:07   
Visnja RR
imate jeftinih vaga u Konzumu user posted image 19 km ...digitalna ...nema da vara user posted image

03.04.`08

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 341
25.3.2012 22:27:52   
canim

imate jeftinih vaga u Konzumu user posted image 19 km ...digitalna ...nema da vara user posted image

user posted image i moja je ta user posted image

Neposredna veza do poruke: 342
25.3.2012 22:28:09   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: enči80

Dojim pa dijeta ne dolazi u obzir,pijem vodu,hljeb u rijetkim situacijama konzumiram i vježbam.Od sredine januara smršala sam cca 6kg a bila sam stvarno zakovala sa slatkišima mada većinu kg koje sam dobila nakon poroda pripisujem hormonima.Uglavnom najbitnije je da su i ostali primijetili manjak kg.Skinula sam neke vježbe za stomak,noge i neke kardio vježbe i naravno malo ganjam i orbitrek tako da se zaista nadam uspjehu.Neka nam je svima sa srećomuser posted image

enci sretno user posted image

al me podsjeti da imam leg magic ...pa da malo vjezbam ...nikako da nadjem vremena za fitnes user posted image

03.04.`08

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 343
   [Obrisana poruka]
25.3.2012 22:30:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 344
25.3.2012 22:31:38   
canim
Samo da javim da je sutra ponedeljak, sutra ujutro krecemo, dakle ujutro kad ustanete prije jela vaganje ili mjerenje i napisati negdje na papir ili upamtiti ili mi javiti pa za 7 dana opet vaganje tako da znamo koliko gubimo, ako ima jos neko da hoce da se prijavi bujrum.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 345
25.3.2012 22:31:44   
enči80
enci sretno

al me podsjeti da imam leg magic ...pa da malo vjezbam ...nikako da nadjem vremena za fitnes

Hvala Višnja,a vježbanje praktikujem kad svi zaspu jer po dani nema šanse pored dvije bebe da išta stignem...zato je noć mojauser posted image

Canim kod mene je analogna,ali u sutra da zbavim ovu digitalnu pa javim u utorak tanu u gram kilau.

< Poruku je uredio enči80 -- 25.3.2012 22:34:16 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 346
25.3.2012 22:33:57   
magbi
mogla bih i ja da se prijavim da pokusam

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 347
25.3.2012 23:02:50   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Iman83

Kakvo je takmičenje...tj kakvi su uslovi takmičenjauser posted image

Mogu li se ovi što trebaju 3 kg prijaviti...miša mu ja ko da trebam 30 skinuti pa nikako...najgore je tako.

I Hannice, pa ti dojiš, što ćeš ti ovdje...bjaaaažiuser posted image

Ma ja i nisam na nekoj djeti da brojim sve sto pojedem,samo cu smanjiti slatkise i hljeb,i piti vise vode.meni se ne zuri,nemam puno viska,kad 2 kg izgubim bit cu ok,ali ja volim kad sam premrsava da mogu ruckati bez griznje savjesti.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 348
25.3.2012 23:23:44   
reallove
Ja cu od sutra abd uvesti i dorucak,nadam se,idem sada sa vjezbama...user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 349
26.3.2012 0:03:39   
Neca xxx

IZVORNA PORUKA: enči80

enci sretno user posted image

al me podsjeti da imam leg magic ...pa da malo vjezbam ...nikako da nadjem vremena za fitnes user posted image

Visnja, jesi li zadovoljna rezultatima vjezbanja sa leg magicom? Ja ttreba da ucvrstim misice na nogama.

Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *