Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2012 14:59:53
Naki85
Pozz drage moje.Mislim da su i Dijana85 i london77 bile u postupku jos dok je dr.Bojana radila..Sa sigurnoscu mogu reci za vrijeme vase aspiracije i ET nije radio novi embriolog (redovno idem na kontrole u ordinaciju Medico-S,pa tako znam).Ona je otisla krajem februara.Raspitajte se o iskustvu novog embriologa i SRECNOOO.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2012 17:23:45
Rijada
ej dijana85 jesili ti juce ostavila za mene one tablete sto si rekla da ces ostaviti tamo na klinici?Moja snaha pitala i one kazu da juce niko nije ostavio nike tablete ona meni isla po semu.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2012 18:50:18
VTO pacijentica
draga sanja s, na programu sam za sredinu maja, ali sve mi zavisi od hormona. ne znam vise ni sama koliko mi je pametno da ulazim u postupak pre nego mi se hormoni stabilizuju.. jos sve to sto pijem i sto cu tek da primam tako jako utice..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2012 18:58:29
sanja s
Ne brini se i nemoj puno da se opterećuješ sa tim šta i koliko piješ,pa sve smo mi to pile koje smo u postupku i sve se to izdrži,još kad uspiješ,sve se to brzo zaboravi.Samo da ti kažem da sam ja pila po pet tableta dnevno plus injekcije za stimulaciju i sve se izdrži.Sad malo pauziram i ponovo opet tako do cilja.Samo opušteno i vidjećeš kako to ide.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2012 19:14:17
VTO pacijentica
a opustena sam, sta bude bice. samo kontam da sam mozda mogla da sacekam da mi se malo ustabili ovo sa stitnom, pa onda.. al ajd sad, videcemo sta ce biti, pa cu odluciti.. jer, ja sam tek pre mesec dana saznala da imam hipotireozu, sve je ovo za moje telo sok.. kontam kako bi i trudnocu prihvatilo..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2012 20:19:43
ivanai
dijana 85 i london 77 cestitke od srca . juce sam bila kod doktorice i dobila semu pocetkom aprila pocinjem sa mickroginolom . 21 maj prvi ultrazvuk i onda krecem sa inekcijama polovinom juna bi trebala punkcija biti. pozdrav svim curama i voljela bih da se javi jos cura koje ce bitri u ovoj junskoj grupi.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2012 21:36:14
VTO pacijentica
IZVORNA PORUKA: ivanai
dijana 85 i london 77 cestitke od srca . juce sam bila kod doktorice i dobila semu pocetkom aprila pocinjem sa mickroginolom . 21 maj prvi ultrazvuk i onda krecem sa inekcijama polovinom juna bi trebala punkcija biti. pozdrav svim curama i voljela bih da se javi jos cura koje ce bitri u ovoj junskoj grupi.
ivana, ako se ne budem osecala dovoljno sigurnom u svoje telo, i ja cu ostaviti svoj pokusaj za jun i zrtvovati i more i sve. danas bas ceo dan razmisljam o tome.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.3.2012 7:48:04
dijana85
Rijada ja sam tablete ponela da ih ostavim ali kad su mi rekli za betu ja sam se toliko izgubila ja sam zaboravila i sta mi je doktorica rekla kada da dodjem :) pa sam je juce zvala da pitam,izvini molim te da li ces dolaziti ovih dana da ih odnesem u ponedeljak tamo? Jos jednom izvini molim te stvarno sam od tolikog uzbudjenja sve zaboravila
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.3.2012 13:51:45
zeks
VTO pacijentice i moj je TSH katastrofa bio je 11 a ovaj mjesec kad sam vadila bio je 6,sad pijem po dvije tablete letroksa,doktor za stitnu hoce da sacekam jos sest mjeseci sa VTO,on kaze da je ubjedjen da cu prirodno ostati trudna mada ja nevjerujem al eto odlucila sam sacekati,najgore od svega je sto moram sve nalaze vaditi ponovo,jer ove sto sam povadila vaze samo tri mjeseca.Cure koje su uspjele cestitam od srca i uzivajte za sve nas koje to jos ocekuju!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.3.2012 14:58:59
london77
Hvala vam svima puno. Jos sam u soku, oprezno euforicna, s obzirom da je jos puno stepenica pred nama. i ja sam bukvalno pred stimulaciju saznala da imam povisen TSH i dr Djukic mi je savjetovala da produzim sa microgynonom i letroxom da ne kompromitujemo postupak. Mislim da su oni savjesni po tom pitanju, nece da nas sopaju gonalima i ostalim, ako su hormoni u disbalansu. Puno srece svima!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.3.2012 15:02:55
Rijada
dijana85 pa vijerujem ti da si zaboravila kako i nebi.Pa ja necu dolaziti do 19.o4.Ako hoces donesi kad mognes.ali mi javi jesili ostavila da znam.jer meni ce faliti samo 4 tablete.Kad ides ti na kotrolu.ok a ti lijepo mi uzivaj i dobro se cuvaj pa se cujemo.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.3.2012 16:14:56
ivana91
IMAM PROBLEM a ne mogu doći do dr.Đukić...radila sam cervikalni i vaginalni bris i pokazao mi da imam neku bakteriju GARDNERELLA VAGINALIS koja je zauzela 30% i ovaj doktor mi je rekao da to nije strašno i da ne smeta za VTO.poslala sam nalaze faxom u medico s ali nisam nikako mogla da se čujem sa doktoricom mada su rekli da će me zvati kada bude slobodna.međutim,kada sam nazvala ona je već otišla i rekli su mi da je propisala terapiju(orvagil tab. i vaginalete)zvala sam je i danas ali se ne javlja ni na mobilni. problem svega ovoga jeste što ne znam da li će mi ovo nešto da pokvari zakazani termin,što neznam kako da koristim vaginalete ako imam smeđi iscjedak od mikroginona koji počinjem piti u srijedu jer sam danas dobila. ako neko ima slično iskustvo neka mi piše
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.3.2012 20:19:44
mia81
Drage forumasice, redovno vas pratim i evo odlucih da se danas i ja konacno javim pa bi vas prvo sve pozdravila i pohvalila na svim info. koje ste ovdje podijelile, stvarno su od pomoci. Isto tako iskrene cestitke dijani85 i londonu77 na pozitivnim betama .
Ukratko, ja i M imamo slicne probleme mnogih vas ovdje (olygoastenospermija) i borimo se sa tim vec 9 god. Do sada smo imali 5 pokusaja VTO (4 u Medico S i 1 u Mariboru) nazalost sve bez pozitivne bete al nada i dalje postoji!
Sad smo ponovno u Medico S, dobili smo rjesenje od fonda za 2.pokusaj, i u grupi smo za maj ako nalazi hormona i briseva budu uredni. Na posljednjem terminu dr. mi je preporucila da uzmem INRALIPIDI 20% (to su neki dodatni vitamini u obliku infuzije) pa me zanima dal je neka od vas imala iskustva sa tim??
Toliko za sada ja sam i previse mjesta zauzela za prvo javljanje POZDRAV!!!!
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.