Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2012 15:17:00
dijana85
Hvala vam drage moje ,doktorica je rekla da su blizanci sigurno a moguce i trojke,ja sam presrecna ,zelim vam svima od srca da vidite velike bete samo hrabro i strpljivo,ovaj osjecaj je nepisiv.....
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2012 19:09:40
ivana91
VTO pacijentice,i ja sam zabrinuta zbog ovih komentara što se tiče embriologa.kažu da je super .i ona priča koju si nam postavila,onaj bračni par iz prijedora je mnogo hvali.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2012 19:59:52
VTO pacijentica
devojke, ja sam danas ponovila TSH, za mesec dana mi se sa 5, terapijom od pola tablete letroxa dnevno, spustio samo na 4, tako da sam skroz demoralisana imam jos manje od mesec dana do prve injekcije i ne znam sta da mislim. iskreno, ako ja svoje telo dovedem u red, ko god da mi smucka dete u labosu, meni je svejedno, jer sam najveci neprijtelj sama sebi, kolko vidim
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2012 20:22:28
london77
Evo mog iskustva sa TSH. 10.januara 3.77 krecem sa cijelom tabletom, 24. januara 2.60 nastavila sam pola tablete i 06. februara 2.53, nastavila pola tablete (vikend cijela). Za mjesec dana sam ga spustila, a startna vrijednost je bila blizu tvojoj. Meni je cijela tableta izazivala gusenje, a tako bih ga vjerovatno brze spustila. Dakle, glavu gore.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2012 10:31:57
sanja s
Bravo london,bravo Dijana,čestitam vam od srca!Ipak su neke uspjele ovaj mjesec da zatrudne,ja sam mislila zato što nema dr.Bojane da neće niko uspjeti.Sada se čuvajte i uživajte u svojoj trudnoći a mi u nove pokušaje do uspjeha.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2012 10:57:18
london77
Dijana i ja smo dokaz da se mozete pouzdati u embriologe koji sad rade. Dijana hvala, bile smo zajedno na aspiraciji i ET, mozda se vidimo i na UZV. Ja vjerovatno u petak. pozdrav i cuvaj se....
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2012 11:12:40
palma
VTO pacijentice ništa se ne brini meni je tsh bio 11,900 a doktorica mi povečala dozu sa50mg na 75 i za četiri sedmice mi spao na 2,500, tako da ne brineš kad ti povečaju dozu sve će biti ok.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2012 14:58:27
tea 80
London 77 čestitam i želim ti laku trudnoću,cure čuvajte se i sve najljepše vam želim! Ja ne odustajem i nadam se da ću jednom i ja doći do cilja.Forumašice sve vas pozdravljam i želim vam puno sreće!
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.