Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nama trebaju tzv. plivalice, ono čudo sto se stavi na ruke djeci za plivanje ("mišići").. gdje toga ima sad kupiti? i sandalica također gumenih za bazena?
a ja tražim kupaljke za malenog ima li ih igdje sada?
misliš kupaće gaće? moze biti u lindexu ili u zari nekoj? ali moras se zaroviti ili pitati da ti izbace iz magacina, garant imaju zaštekano negdje.. ja sreca to imam, ali sandalice nam male i plivalice nemamo, samo šlauf a to ne zeli u bazenu da koristi...kaze hoce sam da pliva i da pustim
tricikl guralica - ali da je kvalitetan i da je za vece dijete, ona jos nije za bicikla a ovi tricikli su jako mali za nju, nama treba nesto od 3 godine, a vecina ih je do 3 god? i voljela bih da nije plastika, i da je mogu i ja gurati kad se umori
leona mojoj je 2,5 godine i dobila je biciklo sa pomoćnim točkovima koje ima nazad šipku metalnu (biciklo je metalno nije plastično) za koju mi guramo jer ona ne zna još sama da pedala. jedino što dijete treba jeste upravljati a biciklo je dovoljno stabilno da se ne prevrće jer ima pomoćne točkove. koštalo je čini mi se oko 70 KM. mogu pitati gdje su joj kupili.
leona mojoj je 2,5 godine i dobila je biciklo sa pomoćnim točkovima koje ima nazad šipku metalnu (biciklo je metalno nije plastično) za koju mi guramo jer ona ne zna još sama da pedala. jedino što dijete treba jeste upravljati a biciklo je dovoljno stabilno da se ne prevrće jer ima pomoćne točkove. koštalo je čini mi se oko 70 KM. mogu pitati gdje su joj kupili.
mislim da nema nigdje tricikl za veću djecu, barem ja nisam vidjela
Mi smo ovaj mehanizam guranja sami napravili. Također kupili ovako malo biciklo sa pomoćnim točkovima i onda nakačili ovu dršku za guranje (to je mm napravio) i extra stvar zaista. Nisam znala da se ima kupiti "gotov proizvod". Nas su ljudi zaustavljali na ulici i pitali gdje smo kupili biciklo.
bilo je neko slično u robotu u rajlovcu ali mi je bio pokvaren neki dio a nisu imali drugo u one to playy su im rekli da im trebaju stići i da će koštati oko 200 KM
naš je isto crveni i ima dumba na sjedištu i naprijed nacrtanog.
tobogan? neki mali,najobicniji? :))) nema vise tobogana u DZ omer maslic :((((((((((((,jedina stvar koja nas je radovala kad idemo doktoru :))),a gdje li su ih skolonili da mi je znati, i to bili pravo dobri chicovi :)
bilo je toga prošle godine u kiseljaku u onim prodavnicama što izbace ispred igračke i plastiku raznu. pored puta kad se ide iz sarajeva prema kiseljaku