Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pocy pa u almi ras su super, a nisu ni skupe, samo uzmi broj 6 ili 8, meni se nisu skupile, engo su brate i inače male, a ima nekoliko vrsta potkošulja u Tempu, ali su sve bijele
pocy pa u almi ras su super, a nisu ni skupe, samo uzmi broj 6 ili 8, meni se nisu skupile, engo su brate i inače male, a ima nekoliko vrsta potkošulja u Tempu, ali su sve bijele
uzela sam ja njemu vec u almi ras i to bas broj 6 jer volim da su mu ko suknjica, malo duze, a cini mi se da se skupljaju pravo pranjem... a gdje ti je Tempo? sta ima veze sto su bijele..meni je to ok.,..
hanady hvala..bas cu do sirana otici, ciglane mi nikako nisu na ruku nisam nikad ni bila tamo
< Poruku je uredio pocahontas -- 13.3.2012 9:49:21 >
Atlas na Dobrinji i Jasmil na Dobrinji. Atlas je domaći pamuk, a u Jasmilu mislim turski i mi smo jako jako zadovoljni i cijenom i kvalitetom.
jasmil ti je sestra od ekstimo intimo veša, rade u srbiji i ja se danima kanim do dobrinje, da kupim sebi spavačicu i veša, odličan pamuk zaista, a pristupačne cijene
pisala sam neki dan na temi sniženja, u skenderiji je sniženje čarapa za djevojčice po 3 i 5 Km, Italijanske ja sam prezadovoljna godinama tamo uzimam i te su čarape po 10,90 i 12,90, ali sada rade raspordaju pa da znate, ima debljih, grilon, tanjih, sa dezenom, bez ma pamet da stane, a ima i za male skorz bebe,
extreme intimo je hmmmm... kupila malom boxerice koje nisu bas jeftine, nakon prvog pranaj se isporile oko cune sve prsti mogu proci... cak i oko pasa... i onda odem u almu ras i za cijenu jednih boxerica kupim 3 prelijepe i premekane gacice... zato me muci sto kupujemo dr marke pored nasih... pa i una textil nije losa...
hurma, jeste i ja preferiram naše, ali ja sam sa Ekstrimo intimo prezadovolja, šta sam god uzela nisam se pokajala, alma ras za djevojčice, nigdje veze, mojoj L sam uzela veličinu 8 potkošulja strahota pgledati kolike su, oplana na 40 skupile se, eno prozore s njima tarem, a platila iz po 7 KM,
meni je isto i srbijanska BOA, odlična a dosta su jeftiniji i od alme ras i Eks. int. ima ih u Amko komercu na mojmilu,
jasmil je odlican, devic takodjer, super su mi potkosulje od alme ras sto 2 dodju u paketu, mi smo uzeli br 6 i nama taman:) nosimo ih kao majice ljeti...takodjer mi je super ves sana - iz Bihaca, nama svekrva uzme za malenu potkosuljica i gacica koje nosimo kao sorc ljeti, a dobre su im i pidzame za odrasle...ja sam nasla u hrasnom kod zara kids, onu svastara radnju, i gacice i potkosulja lupilu 5 KM dodju
Dvije potkošulje ko da ih nisu isti pravili jedna predivna jedna se pokupila totalno. Dvoje gaće za sina kupila, sve mi žao kad se isprljaju pa moram obući druge. Jedino što uzimam i po dva broja veće jer im se materijal dosta skuplja. Al opet ih volim
jasmil je odlican, devic takodjer, super su mi potkosulje od alme ras sto 2 dodju u paketu, mi smo uzeli br 6 i nama taman:) nosimo ih kao majice ljeti...takodjer mi je super ves sana - iz Bihaca, nama svekrva uzme za malenu potkosuljica i gacica koje nosimo kao sorc ljeti, a dobre su im i pidzame za odrasle...ja sam nasla u hrasnom kod zara kids, onu svastara radnju, i gacice i potkosulja lupilu 5 KM dodju
ta se radnja koliko znam zatvorila nikad nisam usla u nju a to mi je jako blizu... sad tek necu
radnja pored azela, unutrasnji ves i pidzame?!?!? ja bas sa mm komentarisala kako se zatvorilo... veze nemam... mozda je do mene... u trudnoci ne funckionišem dobro...
e ne ta radnja do azela, nego radnja jos ispod onog second handa - izgleda kao svastara, nema sta nema unutra...a ima vesa i pidzama za djecu:) ima cak i grudnjaka za nas
pa eto potkosulja i gacice 5 KM, pidzame i spavacice za djecu 10 KM, bilo je i sandalica, cizama, trenerki i nekih kao jaknica, prsluka...za nas ima nekih skupljih svecanih haljina a i jeftinih grudnjaka, ma svasta nesto samo se treba zaroviti...oni inace rade s nekom tehnickom robom, tipa univerzalni daljinski, pa drzali su one saonice velike sa snijeg...bas svastara...roba je sva iz njemacke
Zdravo Da li možda neko od vas zna gdje kupiti kapu za dječaka tri godine,tanju ne debele nego nekako kao pamučna.Za malo toplije vrijeme. Tražila sam na dosta mjesta ali nema,išla sam i kod one tete na Siranu ali ima samo za curice
Zdravo Da li možda neko od vas zna gdje kupiti kapu za dječaka tri godine,tanju ne debele nego nekako kao pamučna.Za malo toplije vrijeme. Tražila sam na dosta mjesta ali nema,išla sam i kod one tete na Siranu ali ima samo za curice
U Lindexu ima super kapica pamucne sa debljom postavom i kao duple pamucne. Cijena jeste malo od 15-20KM su, ali su stvarno super, slatke su i kvalitetne.
trebam stalak ili stepenik (kako god se to zvalo) na koje dijete stane i pere zubice... plizzzzz
U BBI ona radnja na -1. Ja inace koristim obicnu malu stolicu plasticnu od 5KM i to istu evo vec 2. generaciju Samo pazim da ispred lavaboa imam onu prostirku jer se klize samo na plocicama.