|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
13.3.2012 9:38:05   
škorpija
pocy pa u almi ras su super, a nisu ni skupe, samo uzmi broj 6 ili 8, meni se nisu skupile, engo su brate i inače male, a ima nekoliko vrsta potkošulja u Tempu, ali su sve bijele

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2851
13.3.2012 9:48:48   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

pocy pa u almi ras su super, a nisu ni skupe, samo uzmi broj 6 ili 8, meni se nisu skupile, engo su brate i inače male, a ima nekoliko vrsta potkošulja u Tempu, ali su sve bijele

uzela sam ja njemu  vec u almi ras i to bas broj 6 jer volim da su mu ko suknjica, malo duze, a cini mi se da se skupljaju pravo pranjem...
a gdje ti je Tempo? sta ima veze sto su bijele..meni je to ok.,..user posted image

hanady hvala..bas cu do sirana otici, ciglane mi nikako nisu na ruku user posted image
nisam nikad ni bila tamo user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 13.3.2012 9:49:21 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2852
13.3.2012 9:52:46   
emma.L
Jasmil je druga radnja čini mi se od DM-a. Prije je tu bio butik sa dječijim stvarima.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2853
13.3.2012 10:21:59   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: emma.L

Atlas na Dobrinji i Jasmil na Dobrinji. Atlas je domaći pamuk, a u Jasmilu mislim turski i mi smo jako jako zadovoljni i cijenom i kvalitetom.

jasmil ti je sestra od ekstimo intimo veša, rade u srbiji i ja se danima kanim do dobrinje, da kupim sebi spavačicu i veša, odličan pamuk zaista, a pristupačne cijene

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 2854
13.3.2012 10:26:07   
M kao Mama
pisala sam neki dan na temi sniženja, u skenderiji je sniženje čarapa za djevojčice po 3 i 5 Km, Italijanske ja sam prezadovoljna godinama tamo uzimam i te su čarape po 10,90 i 12,90, ali sada rade raspordaju pa da znate, ima debljih, grilon, tanjih, sa dezenom, bez ma pamet da stane, a ima i za male skorz bebe,

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2855
13.3.2012 10:28:16   
škorpija
Tempo je onaj veliki tržni centar, kod TOM-a u Istočćnom Sarajevu

Neposredna veza do poruke: 2856
13.3.2012 10:28:52   
Hurma
extreme intimo je hmmmm... kupila malom boxerice koje nisu bas jeftine, nakon prvog pranaj se isporile oko cune sve prsti mogu proci... cak i oko pasa... i onda odem u almu ras i za cijenu jednih boxerica kupim 3 prelijepe i premekane gacice... zato me muci sto kupujemo dr marke pored nasih... pa i una textil nije losa...

Neposredna veza do poruke: 2857
13.3.2012 10:31:49   
M kao Mama
hurma, jeste i ja preferiram naše, ali ja sam sa Ekstrimo intimo prezadovolja, šta sam god uzela nisam se pokajala, alma ras za djevojčice, nigdje veze, mojoj L sam uzela veličinu 8 potkošulja strahota pgledati kolike su, oplana na 40 skupile se, eno prozore s njima tarem, a platila iz po 7 KM,

meni je isto i srbijanska BOA, odlična a dosta su jeftiniji i od alme ras i Eks. int. ima ih u Amko komercu na mojmilu,

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2858
13.3.2012 10:44:18   
leona81
jasmil je odlican, devic takodjer, super su mi potkosulje od alme ras sto 2 dodju u paketu, mi smo uzeli br 6 i nama taman:) nosimo ih kao majice ljeti...takodjer mi je super ves sana - iz Bihaca, nama svekrva uzme za malenu potkosuljica i gacica koje nosimo kao sorc ljeti, a dobre su im i pidzame za odrasle...ja sam nasla u hrasnom kod zara kids, onu svastara radnju, i gacice i potkosulja lupilu 5 KM dodju

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 2859
13.3.2012 10:54:54   
Lejla Ka
Meni je Alma Ras sentimentalno draga, a što se tiće proizvoda u jedne se kunem s drugima ne znam šta ću user posted image

Dvije potkošulje ko da ih nisu isti pravili jedna predivna jedna se pokupila totalno. Dvoje gaće za sina kupila, sve mi žao kad se isprljaju pa moram obući druge. Jedino što uzimam i po dva broja veće jer im se materijal dosta skuplja. Al opet ih volim user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2860
13.3.2012 11:00:39   
Hurma

IZVORNA PORUKA: leona81

jasmil je odlican, devic takodjer, super su mi potkosulje od alme ras sto 2 dodju u paketu, mi smo uzeli br 6 i nama taman:) nosimo ih kao majice ljeti...takodjer mi je super ves sana - iz Bihaca, nama svekrva uzme za malenu potkosuljica i gacica koje nosimo kao sorc ljeti, a dobre su im i pidzame za odrasle...ja sam nasla u hrasnom kod zara kids, onu svastara radnju, i gacice i potkosulja lupilu 5 KM dodju

ta se radnja koliko znam zatvorila user posted image nikad nisam usla u nju a to mi je jako blizu... sad tek necu user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2861
13.3.2012 11:54:10   
leona81
@hurma kada? ja sam bila krajem januara ili pocetkom februara zadnji put, uzela taj komplet jedan, svega je bilo...

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2862
13.3.2012 11:59:22   
škorpija
ma nije alma ras kriva, zavisi sve kakvu turu pamuka kupe, ali stvarno kad naletiš na dobro,može godinama trajati,

radnja azel franc u hrasnom radi koliko ja znam

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2863
13.3.2012 12:01:58   
M kao Mama

ma nije alma ras kriva, zavisi sve kakvu turu pamuka kupe, ali stvarno kad naletiš na dobro,može godinama trajati,

Radi Azel, ali očito ne radi radnja do u kojoj je bilo veša i pidžama

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2864
13.3.2012 12:03:46   
Hurma
radnja pored azela, unutrasnji ves i pidzame?!?!? ja bas sa mm komentarisala kako se zatvorilo... veze nemam... mozda je do mene... u trudnoci ne funckionišem dobro... user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2865
13.3.2012 12:12:03   
leona81
e ne ta radnja do azela, nego radnja jos ispod onog second handa - izgleda kao svastara, nema sta nema unutra...a ima vesa i pidzama za djecu:) ima cak i grudnjaka za nas

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2866
13.3.2012 13:43:41   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Radi Azel, ali očito ne radi radnja do u kojoj je bilo veša i pidžama

radi, prebacena je tacno preko puta ulaza u robot

super je radnja

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 2867
13.3.2012 13:46:36   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: leona81

e ne ta radnja do azela, nego radnja jos ispod onog second handa - izgleda kao svastara, nema sta nema unutra...a ima vesa i pidzama za djecu:) ima cak i grudnjaka za nas

a to je sa njemackom robom radnja, ima tamo bas svasta, ima i hlaca za punije :)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2868
13.3.2012 13:51:53   
Lady26
Kakve su cijene user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2869
13.3.2012 14:35:02   
leona81
pa eto potkosulja i gacice 5 KM, pidzame i spavacice za djecu 10 KM, bilo je i sandalica, cizama, trenerki i nekih kao jaknica, prsluka...za nas ima nekih skupljih svecanih haljina a i jeftinih grudnjaka, ma svasta nesto samo se treba zaroviti...oni inace rade s nekom tehnickom robom, tipa univerzalni daljinski, pa drzali su one saonice velike sa snijeg...bas svastara...roba je sva iz njemacke

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2870
13.3.2012 19:36:21   
Dalila Sa
Zdravo
Da li možda neko od vas zna gdje kupiti kapu za dječaka tri godine,tanju ne debele nego nekako kao pamučna.Za malo toplije vrijeme.
Tražila sam na dosta mjesta ali nema,išla sam i kod one tete na Siranu ali ima samo za curice

06.01.2009.god. Ajnur

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2871
13.3.2012 19:46:03   
mama75

IZVORNA PORUKA: Dalila Sa

Zdravo
Da li možda neko od vas zna gdje kupiti kapu za dječaka tri godine,tanju ne debele nego nekako kao pamučna.Za malo toplije vrijeme.
Tražila sam na dosta mjesta ali nema,išla sam i kod one tete na Siranu ali ima samo za curice

U Lindexu ima super kapica pamucne sa debljom postavom i kao duple pamucne. Cijena jeste malo user posted image od 15-20KM su, ali su stvarno super, slatke su i kvalitetne.

(odgovor članu Dalila Sa)
Neposredna veza do poruke: 2872
13.3.2012 19:48:16   
Visnja RR
trebam stalak ili stepenik (kako god se to zvalo) na koje dijete stane i pere zubice... plizzzzz

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 2873
13.3.2012 19:49:44   
M kao Mama
Višnja po sve u OBI

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2874
13.3.2012 19:52:51   
mama75

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

trebam stalak ili stepenik (kako god se to zvalo) na koje dijete stane i pere zubice... plizzzzz

U BBI ona radnja na -1. Ja inace koristim obicnu malu stolicu plasticnu od 5KM i to istu evo vec 2. generaciju user posted image Samo pazim da ispred lavaboa imam onu prostirku jer se klize samo na plocicama.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *