|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dukan dijeta
15.3.2012 11:07:22   
muaaa
Pozdrav moje Dukaniceuser posted image

Mene je ova zima dibidus sprigala pa razmisljam da i ja krenem sa ovom dijetom,samo moram iscitati od pocetka da vidim sta i kakouser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1401
15.3.2012 11:13:56   
Visnja RR
emi7980 65 kg na tvoju visinu nije alarmantno user posted image
ali znam o cemu pricas user posted image uvjek nema smeta onih nekoliko vise...

muaaaa uskaci u voz user posted image
imas na prvoj stranici uputstvo...
izracunaj u tabeli na stranici Dukana koliko trebas dugo biti na dijeti...

imas i recepte ...pisani su uglavnom uboji...

za sva pitanja je expert lady26, a i mi kao njeni vjerni pomocnici user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1402
15.3.2012 11:29:53   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

za sva pitanja je expert lady26, a i mi kao njeni vjerni pomocnici user posted image

O kakav crni (smedji user posted image ) expert....
Prije ce to biti Leona, ona istrazuje sve user posted image , ja sam slijepo pratim pravila....
Meni ne ide i ne ide user posted image user posted image ....upucat cu se....odlucim i sve bude ok dok Lana ne legne uvece, onda bih pojela sto, samo da ima kakav preljev user posted image user posted image  user posted image
Valjda jer nemam puno za skinuti pa to prihvatam olako....
Al morat cu ako mislim kupiti suknje od Muaa-e user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1403
15.3.2012 11:32:13   
muaaa

IZVORNA PORUKA: Lady26

Prije ce to biti Leona, ona istrazuje sve user posted image , ja sam slijepo pratim pravila....
Meni ne ide i ne ide user posted image user posted image ....upucat cu se....odlucim i sve bude ok dok Lana ne legne uvece, onda bih pojela sto, samo da ima kakav preljev user posted image user posted image  user posted image

Zato cu i ja da uletim u one 36user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1404
15.3.2012 11:34:24   
leona81

hahahahaha...ja sam stvarno pegla prava:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1405
15.3.2012 11:37:05   
Lady26
Nisi bona, nisam nista lose mislila, cak te poValih user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1406
15.3.2012 11:38:10   
Lady26
IZVORNA PORUKA: muaaa
Zato cu i ja da uletim u one 36user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.3.2012 11:50:24 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1407
15.3.2012 11:46:35   
emi7908
O kakav crni (smedji ) expert....
Prije ce to biti Leona, ona istrazuje sve , ja sam slijepo pratim pravila....
Meni ne ide i ne ide ....upucat cu se....odlucim i sve bude ok dok Lana ne legne uvece, onda bih pojela sto, samo da ima kakav preljev  
Al morat cu ako mislim kupiti suknje od Muaa-e

jao ti si kraljica user posted image ja kad bi ti rekla šta sam neku večer uradila hhhmmmmm ti si onda normala, ali me sramota user posted image

Višnja računala sam ja prvi put kad sam bila krenula sa dijetom i to je bilo nekoliko kilograma i vjeruj mi kad sam se pridržavala da se dobro vidjelo da sam izgubila te kg, i ne sjećam se više koliko je bilo u pitanju ali evo odoh ponovo da sračunam ... aaajjjjjjj danas ću imati napade šećera user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1408
15.3.2012 11:48:52   
emi7908
hahahahaha...ja sam stvarno pegla prava:)

kakva pegla ? nemoj zezati.. To što želiš biti dobro informirana ne znači da si pegla trebaš upoznati mog direktora tek bi onda imala pravu sliku "PEGLE"... odoh ot user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1409
15.3.2012 12:05:52   
Visnja RR
ja mislim kad je frka za secerom da se moze uzeti orbih drops ..bez secera je a slatko user posted image osim ako nemislite na neki konkretni kremasti cokoadni s puno oraha ili cega god user posted image

03.04.`08

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1410
15.3.2012 12:09:14   
Lady26
Cim predjete u II fazu, udarite po pudingu by dukan, keksicima i raznim slasticama user posted image
Al I faza je uzaaaaaaaaaaaaaaas user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1411
15.3.2012 12:17:25   
emi7908
ja mislim kad je frka za secerom da se moze uzeti orbih drops ..bez secera je a slatko osim ako nemislite na neki konkretni kremasti cokoadni s puno oraha ili cega god

ma meni treba samo kockica mala nečeg slatkog ali boriću se mogu ja to, hoću i moram i to je to nema dalje...
Išla sam na čika Dukanovu fr stranicu tu najbolje razumijem i kaže da bi trebala doći na težinu od 60.9 kg naravno uz pitanje da li je to što želim i to je to ja ako odem ispod 60 igledam užasno i bolesno. To mi se desilo 2 puta i rekla sam nikad više u životu..user posted image
U prvoj fazi moram biti 2 dana, u drugoj 29 dana, treća 41 dan da bi održala tu težinu u kojoj bi tad već trebala imati svojih 60.9 kg eto nadam se da ću uspjeti...

eh sad, ja evo lagano osjetim glad a na poslu sam šta bi mogla pojesti ako baš ogladnim ono praaaavvvvvooo?user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1412
15.3.2012 16:45:57   
Visnja RR
jogurt...kupi sebi zobene pahuljice...pomjesas i eto super obroka

03.04.`08

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1413
15.3.2012 16:47:12   
Visnja RR

Cim predjete u II fazu, udarite po pudingu by dukan, keksicima i raznim slasticama user posted image
Al I faza je uzaaaaaaaaaaaaaaas user posted image

ja jos nisam...
meni dosta vocni jogurt bez secera sa 0,1 masnoce i pahuljice... inace to volim pa mi bas super user posted image

ali cu napraviti te keksice

03.04.`08

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1414
15.3.2012 16:54:35   
ananas_ze
evo sam se danas dosla tobeuser posted image
a sto se tice vocnog jogurta sa o,1 masnoce, treba obvratiti paznju i na postotak ugljikohidrata

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

Neposredna veza do poruke: 1415
15.3.2012 21:27:44   
leona81
ja sam i danas u grijehu:) ali vaga pokazuje 4,5 kg manje:) samo da ne zabrljam od sutra:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1416
16.3.2012 8:47:40   
Amelaa RR
Jutro od mene... i hajde ako ima neko preporucit sto jesti na poslu...znaci dorucak, rucak...
Dorucak: 200ml jogurta

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 16.3.2012 8:54:26 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1417
16.3.2012 9:38:29   
Mala Selma
Jutro od mene... i hajde ako ima neko preporucit sto jesti na poslu...znaci dorucak, rucak...

Rucak: batak, filete, riba + jogurt
Mozes i skuhati jaje i kupiti tunjevinu i ponijeti od kuce...(ja bar tako radim)...

Inace, ja sam malo grijesila juce, pojela sam dva komada torte i peceni krompiruser posted image , zaovi mi bio rodjenan morala sam user posted image
Posto se ja nevagam, mjerenje vec 10 dana je isto nista neide prema doleuser posted image .Sve u svemu ja se neprdrzavam striktno, jos mora centimetara otici dole, i svi su primijetili da sam smrsalauser posted image user posted image ,a mm. kaze "Bogama si se osukala ( valjda covjek osjeti promjenu)user posted image user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 1418
16.3.2012 10:25:40   
emi7908
Jutro, meni jučer glava pucala a stvarno sam u neka doba počela da se tresem.. ne znam koji mi je đavo user posted image usta mi malo suha ali pijem dosta vode, flaša je uvijek uz meneuser posted image .
Ja stvarno ne znam jel' moguće da imam problema sa šećerom ili šta već ???user posted image to mi jedino teško palo.
Evo danas drugi dan, još nism ništa jela jer jednostavno nisam gladna.. kafa- voda u tom sam fazonu, nadam se samo da danas neću imati napade slatkog..user posted image

Kako ostatak Dukanove ekipe?

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 1419
16.3.2012 10:27:36   
Lady26
Emi to je sasvim normalna reakcija na I fazu ove dijete...
Glavobolje, malaksalost, suha usta, ruzak ukus u ustima....
To prodje cim predjes u II fazu...zato se ovo zove Attack faza ili faza napada....
I jos nesto : JEDI, hoces da se srusis negdje?
Kakva kafa i jogurt za dorucak, sta vam je zene user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 16.3.2012 10:28:32 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1420
16.3.2012 10:28:13   
emi7908

Ja sam sebi jučer ponijela 2 kuhana jaja, a poslije sam pojela voćni jogurt jer nisam mogla skontati šta drugo?? A danas ću vjerovatno, malu konzervicu ribe ( dobro je ocjediti) i popiću jogurt isto a poslije ne znam.... eehhhh nisam ti baš pomogla jel da?user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1421
16.3.2012 10:29:16   
Lady26
Vocni jogurt NE, nikako...pogotovo u I fazi
Ako ti se jede slatko, kupi bombone bez secera....uzmi sumeci multivitamin....popij colu zero....

< Poruku je uredio Lady26 -- 16.3.2012 10:30:08 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1422
16.3.2012 10:31:00   
emi7908
Emi to je sasvim normalna reakcija na I fazu ove dijete...
Glavobolje, malaksalost, suha usta, ruzak ukus u ustima....
To prodje cim predjes u II fazu...zato se ovo zove Attack faza ili faza napada....

Lady draga pa i ja nešto kontam da se i zbog toga zove faza NAPADA ali ja sam bila k'o bijesan pas user posted image bože sačuvaj mogu misliti kako sam izgledala...
još po belaju kad sam krenula spremati ručak za ukućane u frižideru naletim na hurmašice, pa po cijelom stanu Emanove čokoladice user posted image bilo mi je došlo da odem otrčati koji krug oko Ilidže samo da smirim strasti user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1423
16.3.2012 10:32:45   
emi7908
Vocni jogurt NE, nikako...pogotovo u I fazi
Ako ti se jede slatko, kupi bombone bez secera....uzmi sumeci multivitamin....popij colu zero....

ajjjjjjjj šta uradi???? ma nije meni bilo zbog slatkog nego me glad uhvatila ali bilo je nešto fol sa malo masnoće ali nisam čitala postotak šećera user posted image ajooooojjjjjjj pa šta sad ?
Pojeo vuk magare... user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1424
16.3.2012 10:35:23   
Lady26
Nije sve u postotku masnoce, moras gledati postotak UH....iako je recimo 0,1% masnoce jogurt vecina ih ima veliki % ugljiko hidrata....
A vocni jogurt ni pod razno...ni u jednoj fazi a u I pogotovo....
I faza su cisti proteini.....zbog toga nije dozvoljeno nista slatko (osim zobenih mekinja sa zasladjivacem)

I ako vec uzimas vocni jogurt, onda neka bude bez komadica voca....

< Poruku je uredio Lady26 -- 16.3.2012 10:36:15 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *