Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sex vise vole: muskarci ili zene? 23.9.2008 18:28:44
Amelaa RR
Drage moje. sto vi mislite o ovome...I da li je tacno da uvijek muskarci vise vole sex od zena....Mislim da muskarci imaju vecu potrebu za sexom...ali ne i da zene manje vole sex....
< Poruku je uredio bebbe RR -- 28.4.2010 11:48:06 >
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 23.9.2008 18:39:34
Adana
Mislim da muskarci imaju vecu potrebu za sexom...ali ne i da zene manje vole sex....
Slazem se. Zene se emotivnije i osjetljivije i mislim da se vise predaju i vise uzivaju... Ne da i muskarci ne uzivaju, ali mislim da je njima cesce bitan kvantitet, a ne kvalitet... Ko ce im ga znati...
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 23.9.2008 18:45:10
maida 28
Sta vam je cure ovo se pravo pocelo zagrijavati hahahahaha, bice bebaca. bravo za temu i mogle bi otvotiti i jos jednu o muskim erogenim zonama ako ih ima osim djidji-midji. za odgovor sve zavisi od datog trenutka
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 23.9.2008 22:55:29
asjaa
ma znate sta moje drage svak to kaze ali malo ispitajte sebe pa onda recite sa sigurnoscu ja mislim da su zene cak i gore od muskaraca samo se ipak malo ustrucavaju ali eto
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 23.9.2008 23:12:41
medavi
a nebih ti ga znala mislim jednako bar je kod nas tako, i nekako nam je i tajming usklađen a nemam sexometar pa da izmjerim salim se... ma hajde bolan samo nek se sexa
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 24.9.2008 1:46:04
camm
IZVORNA PORUKA: asjaa
bravo nika muski su na glasu a drugi put ih trebas tjerat motkom uvijek im se spava umorni i sl
sve zavisi kod mene je kontra ne volim neke reprize bezz.ja volim jednom ali vrijdno.
mislim da smo tu negdje isto :)) samo sto muskarci vise pricaju o tome pa ispadne da oni vise vole sex. mislim da zene vise vole sex od muskaraca zato sto vise uzivaju.
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 24.9.2008 10:13:03
jasmina_mm
IZVORNA PORUKA: Adana
Mislim da muskarci imaju vecu potrebu za sexom...ali ne i da zene manje vole sex....
Slazem se. Zene se emotivnije i osjetljivije i mislim da se vise predaju i vise uzivaju... Ne da i muskarci ne uzivaju, ali mislim da je njima cesce bitan kvantitet, a ne kvalitet... Ko ce im ga znati...
potpisujem
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 24.9.2008 10:32:05
andji
ja znam da najviše volim one spontane,nije bitno gdje u kući,na brzinu i obožavam da mi jutro počne vodjenjem ljubavi,a MM nije u tom fazonu,on više voli organizovat čitavu ceremoniju oko toga,kupka,pa neki sexy veš...ali svejedno uvijek je super,ne bi mijenjala ništa,nekad ja njega spopadnem i to bude vruće baš ,a nekad mi prija baš onako sve polako i u tonu od kupke pa....ipak mislim da ima žena,a ja se ubrajam u jednu od njih,koje mogu parirati svakom dobrom muškarcu u krevetu,samo što se to toliko ne ističe jer je odavnina poznato da su muškarci ti kojima je sex 24 sata u glavi
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 24.9.2008 12:08:37
nikka
IZVORNA PORUKA: Adana
E to je istina,barem je mom bitno da se sexa što više puta,nemam ništa protiv,ali volim da traje duže,jer mi to treba da bi uistinu uživala. Ponekad dobro dođe i sex na brzaka,što da ne,ako sam u tom trenutku spremna,zaskočim ga i to je to. Eto i mi žene se na jednoj temi skoro potpuno slažemo. Sex čuda čini
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 24.9.2008 14:46:08
mamsi
Ne znam,neko je već napisao da muškarci imaju veću potrebu,daj stalno i svaki dan,bar je tako kod mene,a žene imaju manju potrebu,ali da volim sex volim