|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
12.2.2012 20:15:05   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

nije tema ove emisije al ne znam kako muskarci izdrze golih nogu, mm nosi zimi farmerke i sokne, ja bih crkla od zime. ne bi on obukao donje gace ili nesto tako, nema sanse. pa cak i na planinu kad ide

OT
nisam musko user posted image ali i ja isto tako...samo soknice ili dokoljenke pamucne i farmerke preko

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1176
12.2.2012 20:15:16   
veeseelaa

nije tema ove emisije al ne znam kako muskarci izdrze golih nogu, mm nosi zimi farmerke i sokne, ja bih crkla od zime. ne bi on obukao donje gace ili nesto tako, nema sanse. pa cak i na planinu kad ide

isto kao i moj user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1177
12.2.2012 20:15:55   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

OT
nisam musko user posted image ali i ja isto tako...samo soknice ili dokoljenke pamucne i farmerke preko

kako izdrzis??? a jajnici???user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1178
12.2.2012 20:17:11   
Visnja RR
a nikad u zivotu nisam imala problema sa jajnicima... vrela krv user posted image salim se ..nemam pojma

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1179
12.2.2012 20:17:49   
teacher75

a nikad u zivotu nisam imala problema sa jajnicima... vrela krv user posted image salim se ..nemam pojma

a kod mene vazda neke upaleuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1180
12.2.2012 20:24:46   
maja78 RR

OT

i ja isto tako
proslu sedmicu hodala do posla i nazad pjeske i obucem jedan dan strample jer su me vec svi ruzili, ma jedva sam cekala da dodjem kuci, nisam htjela ni u wc otici dok njih imam, jednostavno ih ne volim 

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 1181
12.2.2012 20:39:07   
škorpija
mrzim štrample, al zato zimi nosim helanke

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1182
12.2.2012 21:11:37   
SdZ
Aj, zene kako mozete?! Ja sam u kuci imam tanke helanke ispod odjece. A vani obavezno oblacim strample one deblje. Meni je hladnoca u kostima user posted image , a i sve mi se prehlade zaustavljaju dolje.
Mm isto nije htio nositi donje gace i ove zime ja mu kupim i jedva ga nagovorim i sad, hvala Bogu, oblaci ispod hlaca.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1183
12.2.2012 21:19:36   
Lady26

OT

I ja user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1184
12.2.2012 22:34:20   
veeseelaa
ma to vi da izgledate mršavije user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1185
12.2.2012 22:40:55   
felix

IZVORNA PORUKA: škorpija

istouser posted image al samo kad idem dje, van inace u kuci nema sanse da obucem .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1186
12.2.2012 22:48:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

istouser posted image al samo kad idem dje, van inace u kuci nema sanse da obucem .

Joj draga Felix, pa niko od nas ne zivi u zemunici da i po kuci nosa ispod hlaca helankeuser posted image

Ja zimi nosim strample, pamucne, a na suknju one od 50den.

(odgovor članu felix)
  Neposredna veza do poruke: 1187
12.2.2012 22:54:34   
SdZ
Joj draga Felix, pa niko od nas ne zivi u zemunici da i po kuci nosa ispod hlaca helanke

Pahuljice, neces vjerovati, ali ja ih nosim. Meni je uvijek hladno bez obzira na temperaturu u kuci. Doduse, nisu to debele helanke vec one tanje. Ja sam u kuci uvijek dobro obucena i jos pokrivena dekicom ako duze sjedim dok mm kraj mene sjedi u kratkim rukavima.user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1188
12.2.2012 23:00:19   
felix

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Joj draga Felix, pa niko od nas ne zivi u zemunici da i po kuci nosa ispod hlaca helanke

Pahuljice, neces vjerovati, ali ja ih nosim. Meni je uvijek hladno bez obzira na temperaturu u kuci. Doduse, nisu to debele helanke vec one tanje. Ja sam u kuci uvijek dobro obucena i jos pokrivena dekicom ako duze sjedim dok mm kraj mene sjedi u kratkim rukavima.user posted image

nosila sam i ja dok sam bila trudna, jer sam stalno imala upale neke bgm sam se dobro umotavala al dzaba user posted image
sad ne nosim al van nebi izasla bez helanki brrrrrrr

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1189
12.2.2012 23:09:05   
Medić*
Po kuci ispod trenerke ili hlaca nosim tanke strample, vani ispod pantalona ili suknje nosim tanje helanke. Zimi umjesto papuca po kuci nosim pape user posted image  

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 1190
13.2.2012 0:00:59   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: felix

Joj draga Felix, pa niko od nas ne zivi u zemunici da i po kuci nosa ispod hlaca helankeuser posted image

Ja zimi nosim strample, pamucne, a na suknju one od 50den.

suknje ne oblacim zimiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1191
13.2.2012 0:01:56   
teacher75

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Po kuci ispod trenerke ili hlaca nosim tanke strample, vani ispod pantalona ili suknje nosim tanje helanke. Zimi umjesto papuca po kuci nosim pape user posted image  

kod nas je u stanu pretoplo, tako da ne nosam nista ispod trenerke

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1192
13.2.2012 10:57:12   
Anoniman

Ja po kuci nosim same helanke ili trenerku, a kad bih to oboje odjednom obukla po kuci, skuhala bih se.

Neposredna veza do poruke: 1193
13.2.2012 14:53:53   
sarisari
u kući volim biti lagano obucena ali zato po ovoj zimi...trenutno imam na sebi helanke, strample pa suknja :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1194
13.2.2012 15:43:07   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ja po kuci nosim same helanke ili trenerku, a kad bih to oboje odjednom obukla po kuci, skuhala bih se.

Pahuljice ti si vjerovatno bila vitaka vazda, ja od kako sam skinula 20 i kusur kiligrama nema onog sala da me grije pa sada tanje strample po kuci ispod odjevnih predmeta moram mecati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1195
13.2.2012 18:16:57   
niki83

Kao da sestru svoju gledamuser posted image user posted image Dekica - zakon! user posted image

N&N

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1196
13.2.2012 20:34:02   
milenium
ja povirla da vam vidim čizme a vi se raspisale šta koja nosa po kući od robeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1197
13.2.2012 20:37:37   
SdZ
Dekica - zakon!

user posted image Pa ja. Jos dobila na poklon onu malu Milkinu dekicu, taman se omotam s njom kao da imam ljubicastu haljinu.user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1198
13.2.2012 21:40:10   
Medić*

Dekica - zakon!

user posted image Pa ja. Jos dobila na poklon onu malu Milkinu dekicu, taman se omotam s njom kao da imam ljubicastu haljinu.user posted image

Selmy taman jos kakve ljubicaste cizme uz to user posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1199
13.2.2012 21:48:03   
SdZ
cizme

user posted image user posted image
Vrijeme je da se vratimo ovoj temi.
Moderatori, oprostite.

<3 28.6. <3

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *