Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 16:03:22
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: mama75
Blue Rose sve i ja isto tako kazem. Da samo vidis kod mene komsiluka. Uzas jedan! mm izasao u subotu i lopatao, tek kasnije se 2-3 pridruzili i to da ociste svoje auto pa usput malo i prilaz. Evo ga i sada "lopata" pred neboderom. Sinoc sege - komsija sisao, cisti svoje auto i zatrpava nase. mm gleda s prozora, ne moze da vjeruje. A on cistio malo po danu sa djecom i ostavio lopatu u autu. Ovaj zatrpao vrata, ne moze ni lopatu izvuci. A sto je najtuznije odmah pored je park, moze tamo bacati snijeg, ali jok. I mm sidje i natjera ga da ponovo "otkopa" nase auto
Isto ovako i mi. U subotu ujutro sve troje izađemo vani, mm i ja sa lopatom a kika da se valaj po snijegu. I do podne smo očistili nas dvoje ulaz i razgrnuli do auta, a oko 1400 sati završimo odgrtanje auta. Naravno cijelo to vrijeme komšije/nice se "deru" sa prozora eto moglil ste nas pričekati .. niko od njih nit ima lopatu, nit se za ovo 6 godina koliko živim u ovoj zgradi počešao da bilo koju zimu makar ispred ona tri stepenca razgrnu snijeg. A kamoli šta drugo.
A giganti kad su skotnali u nedjelji da moraju ujutro na posao, razmahali se da čiste, i se po nađem autu. Mm gleda sa balkona levata koji onako bez imalo pameti u glavurdi zatrpava naše auto. I tek kad ga mm "zamoli" da sav taj snijeg na "to crno auto pokraj" nabaca - gigant je skonto da se zahebo. Valjda.
Sva sreća pa ova auta postoje, da njih nema nema šanse da bi iko izašao da mahne lopatom.
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 16:06:21
Anoniman
Ja za 'svoja jaja' nemam racun, a i da imam ne bih ga vala prijavljivala...eto im ih na dusu, a ja cu ih ubuduce u sirokom luku obilaziti. U nevolji se poznaju ljudi.
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 16:07:32
mama75
Ali meni je najsmjesnije sto ovi ovdje ciste auta, a nema sanse da izadju sa parkinga. Nego onako, ocistili aute, zatrpali jos vise prolaz kroz parking i sada cekaju ne bi li bager kakav dosao da to ocisti.
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 16:32:52
klemzi
Anidla mislim da su sinoć na Dnevniku javili da je preko Komara zabranjen saobraćaj ali nisam 100 % sigurna
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 19:54:17
juni
Mi smo bili u Mercatoru u Alti, ima svega, od mlijeka do jaja Kupili smo samo najosnovnije sto kupujemo inace, ne volim zalihe i mislim da je Poki u pravu, samo se bespotrebno panici, a Avaz raju prepada, bas su sega
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 20:25:53
Esmica
Joj vi malo malo zacatavate. Imal sta konkretno za struju i vodu,da znamo? Kod nas danas nestajalo vode,kratko samo,a pritisak duze vrijeme bio jadan (Alipasino B faza).Isto u Konzumu kod nas nema jaja. Ja vec ona potrosila . Ostalo fercera...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 20:30:28
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Esmica
Joj vi malo malo zacatavate. Imal sta konkretno za struju i vodu,da znamo? Kod nas danas nestajalo vode,kratko samo,a pritisak duze vrijeme bio jadan (Alipasino B faza).Isto u Konzumu kod nas nema jaja. Ja vec ona potrosila . Ostalo fercera...
Midheta u 19 h rece da je situacija optimisticnija za ostatak federacije ali je u i oko Mostara kriticno...tj 15.000 bez struje ja se jedino plasim niskih temperatura koje su najavili u cetvrtka i petak.... a temperature koje su prosjecne za ovaj mjesec najavljuju tek u drugoj polovini februara...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 20:33:35
mama75
IZVORNA PORUKA: Esmica
Vode nestajalo jer je bio prekid snadbjevanja strujom, najavljen jos jutros. Maloprije na vijestima rekli da je bio neki kvar i na Bacevu, ali je otklonjen tako da ima i vode. Ali da je potrosnja povecana jer ljudi vise vremena provode u kucama. I apeluju da ne zatrpavamo kanalizacione odvode snijegom. Za struju Midheta Kurspahic kaze da je sve ok, sem tog kvara u mostaru. U Merkatoru na Socijalnom ima svega. Pijaca Grbavica takodje radi. dp isto poprilicno snadbjeven (danas im dosao i kaion piva, pa se malo zaglavio, ali izvukli su ga nekako )
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 20:41:19
Pingvina
Emica_Sa, ako ti tata negdje pronadje plin javi molim te.Rodica u 4 mjesecu trudnoce i muz su joj isto u Mostaru..i oni se griju na struju. Muz joj jucer pokusao negdje pronaci bar bocu plina da imaju gdje skuhati caj-ali nije uspio.Kako stvari stoje struje nece biti do sutra sigurno..a i za sutra je diskutabilno. Vesela, u Mostaru je nestasica namirnica.Doslo je dotle da se ljudi tuku po trznim centrima za vrecu brasna. Hvala Bogu, brat kaze da je kod vas u Sarajevu sve koliko toliko normalno.
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))