Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 18:00:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Esmica
Joj zene,ja se prepala.Muz maloprije isao u Konzum,ja ga poslal rekoh sta ja znam dok kad ce ovo trajati,pa da kupi namirnica bar za neko vrijeme. Nema jaja,nema voca,sve se razgrabilo.Otisao u dp,isto stanje,u ovo jos jednu prodavnicu,isto. Ljudi valjda navalili,a mene nesta strah,bas kao u ratu
kod nas nema snijega ma ni "s" od snijega , pao jednom po noci mi se obradovali sutradan da izadjemo ma jok sutra se vec otopio ali gledam na tv-u da je najgore u neko selo u BiH , selo Kran ( ako sam dobro upamtila) , prikazuju da helikopterima stanovnicima donose hranu
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 18:02:40
hatepsut
IZVORNA PORUKA: doublemum
samo da nam struje ne nestane
I ja samo ovo kažem-ne bi se mi ugrijali..... A moramo li svaki dan jesti meso?! Hoćeš li koji bez mesa tiki?
Mi inace slabo jedemo meso,meni se juce nasmigali tel. kotlet,muz nazvao kolegu da mi nebi podvalio imam jos tog mesa ,sad cu nam grasak skuhat !
Kad smo kod mesa,moj otac kaze kad je on bio djete meso se kupovalo samo kad bitni gosti dolaze ili kad su mevludi! A sjeca se takodje da je snijeg bio zatrpao ulazna vrata,kaze mi otvorili sve bjelo snijeg se samo srusi u kucu !
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 18:06:33
Hanady RR
ma vala ne zacatavajte mi temu ... ..imamo chat pa tamo nastavite... mene ovdje konkretno stanje zanima...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 18:11:49
Visnja RR
Iz KS kažu da stanje prirodne i druge nesreće znači da su sve ingerencije i odgovornost na tabu CZ Kantona Sarajevo i svih javnih sektora. Civilna zaštita može koristiti i materijalna dobra i ljudske resurse, kako bi se počistio snijeg, te normalizovao saobraćaj.
e sad se postavlja pitanje sta CZ radi??? Ni lopata nemaju a niti ih ima za kupiti
< Poruku je uredio Visnja RR -- 4.2.2012 18:12:03 >
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 18:22:15
Esmica
Ja,nije bilo ni hljeba,kaze muz prazne police,al hajd,brasna imam,inako pravim domace. Ode sad dalje da trazi...Potraga za jajima i vocem.Hvala Bogu ostalo nam moze biti...valjda ce se prokrciti. I ja cu da naspem vode.Danas par puta kad sam djecu vodila na wc,i kad zalijem solju,napuni se solje do vrha,voda nekako slabo otice.Govorim muzu,on koluta ocima,vice panicim.Ma sta ja znam,da cijevi ne zalede,pa i taj belaj. Opet kad si u kuci,mozes se snaci,u zgradi jos s djecom nije lahko.
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 18:25:05
Lady26
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
i da BBI centar radi, ne svi al većina radnji
Moj brat je iz svrakina otisao u BBI na posao a sinoc dosao pjehe kuci, znaci da ce i danas... Jaja danas bilo u Mercatoru, mesa tako-tako.. Meni nije palo napamet da meso kupujem, samo ono osnovno...necu umrijeti bez mesa, ionako ga ne jedemo puno, a piletine imam malo zaledjene za supicu...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 18:26:03
Hanady RR
Treba i vode nasuti... treba i svjeće i upaljače spremiti i znati napamet gdje su... Boagmi i alternativna grijanja ko može...
Mi smo u kući i stavrno nemam potrebe da s ebrinem... hrane imam i to me ne brine...alternativno grijanje imam, a djeci ću igračkama na baterija dkazivat da te struje ima
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 18:28:05
mila81
Stanje na tranzitu alarmantno, samo očišćeno ispred kuća, sa ogromnim smetovima sa strane, ulice čišćene ali se iskreno ovo ne može ni očistiti sve dok pada, od prodavnica rade amko, i jedna lokalna, privatna, ali mm kaže da su se rafovi već opuhali, ali valjda će biti bolje ovih dana, bar do utorka, jer su od srijede najavili ponovno padanje...
Mene samo strah goreg, ne do Bog prestanka struje, prije neki dan mi bila smrzla voda pa smo se haman čitav dan borili sa tim, al struja bi me satrla, jer se grijemo na struju
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 18:28:54
dubravka01
Ja kako čuh valjda je pukla vodovodna cijev negdje kod Suda u Švrakinom?? Pa zato reko da iznasipam, nek ima bar dok se ne snađemo za dalje...sve se može očekivat... I btw, još nikad nisu podijeljene lopate u MZ Lužani Ilidža Ostalo stanje i situacija za poželjeti, noćno grudanje, i igrarije u snijegu su u toku, ja virim kroz prozor i baš sam nekako ljubomorna na ovu djecu i omladinu, hahahaha
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 18:29:10
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
mene strah da ću se udebljat ovih dana i onako sam bembela hvala za info za jaja
pa nemoj jest...nahani dijete to je najbitnije a ti budi na dijeti koji dan neće ti ništa faliti
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 18:32:04
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dubravka01
Ja kako čuh valjda je pukla vodovodna cijev negdje kod Suda u Švrakinom?? Pa zato reko da iznasipam, nek ima bar dok se ne snađemo za dalje...sve se može očekivat... I btw, još nikad nisu podijeljene lopate u MZ Lužani Ilidža Ostalo stanje i situacija za poželjeti, noćno grudanje, i igrarije u snijegu su u toku, ja virim kroz prozor i baš sam nekako ljubomorna na ovu djecu i omladinu, hahahaha
bome nisu ni na sedreniku a još juče načelnik pozvao da se raja javi d aim s eplaća što čiste... ova sedrenička ekipa džabaluka čisti sa svojim lopatama...moj suprug jednu slomio ...drugu čvrću naparvio i širu da brže ide
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 18:34:16
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Evo sada nam grtalica prolazi cestom, ali na sred ima par auta od sinoć ostavljenih, daj Bože da prođe.