|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakav je vaš muž?
11.3.2011 13:18:27   
Anoniman
user posted image Samoživ, lijen, dobar otac ali nikakav muž. Isti svoj otac despot koji ne preza od toga ni da ruku na žensko digne, ako ne daj bože prigovori šta. 

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 401
11.3.2011 13:24:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

predivan ! user posted image  

Potpisujem :-)))

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 402
11.3.2011 13:36:31   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Anoniman

user posted image Samoživ, lijen, dobar otac ali nikakav muž. Isti svoj otac despot koji ne preza od toga ni da ruku na žensko digne, ako ne daj bože prigovori šta. 

Anonimna, vrlo tužno.
ALi to što on kopira naučeno ponašanje ne moraš ti trpiti.
Ne može on biti dobar otac ako ne poštuje majku svoje djece.
U braku u kojem muž ne preza da na majku digne ruku, djeca uče da je to ponašanje uredu.
Pa su sutra kćeri potencijalne žrtve novog zlostavljača...a sinovi potencijalni zlostavljači.
Razmisli o tome.
A tebi respect.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 403
11.3.2011 13:38:13   
jasmin

IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Anonimna, vrlo tužno.
ALi to što on kopira naučeno ponašanje ne moraš ti trpiti.
Ne može on biti dobar otac ako ne poštuje majku svoje djece.
U braku u kojem muž ne preza da na majku digne ruku, djeca uče da je to ponašanje uredu.
Pa su sutra kćeri potencijalne žrtve novog zlostavljača...a sinovi potencijalni zlostavljači.
Razmisli o tome.
A tebi respect.

Slazem se potpuno.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 404
11.3.2011 14:02:37   
veeseelaa
meni nije jasno od kud pravo muškarcu da udari ženu????????
ja pobjesnim kad ovo čujem user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 405
11.3.2011 14:13:41   
reallove
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

potpisujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 406
11.3.2011 14:14:40   
Anoniman

Ja bi se bila u stanju pobiti snjim tj. da mu uzvratim to nikad nebi sebi dopustila do te mjere da dodje ma damije neznam tko. Otac me moj rodjeni nije tukao a trebao bi muz ma daj nema smisla.
Da imam snjim destero djece nebi niti jednog dana zivjela snjim, kad bi mi to jednom uradio !!!
Odma bi se pokupila i otisla !

Neposredna veza do poruke: 407
11.3.2011 14:35:33   
veeseelaa
isto mislim, nisu me mama i otac rodili da bi se neki monstrum iživaljavao na meni! to bi mu bilo zadnje što bi uradio!!!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 408
11.3.2011 14:37:34   
hanabanana

isto mislim, nisu me mama i otac rodili da bi se neki monstrum iživaljavao na meni! to bi mu bilo zadnje što bi uradio!!!

ALi da je tvoj otac udarao tvoju mamu, tebi bi to bilo normalno ponašanje.
I bila bi pogodna žrtva za nekog zlostavljača.
U tome je sav vic.

Neposredna veza do poruke: 409
11.3.2011 14:45:50   
emma.L
Ne slažem se s ovim - možda je istina u nekim zatucanim sredinama.
Ja nisam znala što želim od braka, ali sam točno znala da nikad ne bih pristala na brak mojih roditelja (u kojem nikada nije bilo fizičkog obračunavanja, ali je bilo uvredljivih riječi, ružnih svađa i nepoštivanja pred drugima).
I ne shvatam ljude koji ostaju u takvom braku, prvu moju majku nikada shvatala nisam, a još uvijek pokušavam izvući nešto dobro u svemu tome.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 410
11.3.2011 14:49:53   
hanabanana
Emma, nema to veze sa sredinom, nego sa psihologijom.

Na veliku žalost ja moram reći da si ti izuzetak koji potvrđuje pravilo.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 411
1.4.2011 15:03:44   
gerberka
ja zaista moram upisti da imam divan brak i Boga Dragog molim da ovakav ostane

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 412
1.4.2011 15:56:37   
aicha

U tome je sav vic.

ma nije ni ovo istina

vjerujte, zlostavljane zene nisu zatucane ni "naucene" na to ponasanje, stavise, medju njima ima DIVNIH zena, koje su obrazovane, uspjesne i bas zato su cilj unistenja njihovih iskompleksiranih supruznika

jer udarac je tek "slag na tortu" kojem prethodi PSIHICKO NASILJE..od vrijedjanja, NAMETANJA OSJECAJA KRIVICE itd pa te DIVNE ZENICE (za razliku od nekih koje nisu samokriticne) pomisle "ma dobro,ima moje greske 10%, prvo cu sebe popraviti" pa onda to nastavi, svaki problem i belaj je novo "ustupanje prostora nasilniku" i onda on kad malo osjeti da je poljuljao zenino samopouzdanje (a ponavljam, ne rusi ga dzaba...ne bi rusio tamo gdje nema gdje vec su to jako uspjesne zene u ostalim segmentima zivota) onda tek pocne da se izivljava i onda se i zena emocionalno skrsi i nema snage da napusti takvu zajednicu...pogotovo zato sto je ugledna i uspjesna u ostalim segmentima zivota to je za nju njen licni najveci neuspjeh...

A zeni se poljulja sve u glavi jer su obicno ti nasilnici ljudi koji se znaju itekako dobro prodati i jako su slatkorjecivi i pazljivi ispocetka dok ne zadobiju zenino povjerenje i ljubav. Pa ona pomisli "kako je mogao biti onakav a sad ovakav, sigurno je do mene" E TO JE NJIHOVA NAJVECA GRESKA. I fino zena takvog nasilnika treba isprobati sve da "smiri" situaciju pa kad ispuca sve moguce ideje SAMA CE SKONTAT-ma nije vise do mene i sutnuce ga za sva vremena. Jer tesko je da tu neko sa strane utice, sve dok ona sama ne skonta nece se izbaviti

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

Neposredna veza do poruke: 413
5.4.2011 13:49:10   
sarisari
IMAM NAJJJJJJJBOLJEG MUŽA NA SVIJETU hvala Allahu dragom i da ovako i ostane molim ga

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 414
5.4.2011 13:50:10   
sarisari
spisak bi bio jako dug kada bih nabrajala

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 415
5.4.2011 13:59:04   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: aicha

U tome je sav vic.

ma nije ni ovo istina

vjerujte, zlostavljane zene nisu zatucane ni "naucene" na to ponasanje, stavise, medju njima ima DIVNIH zena, koje su obrazovane, uspjesne i bas zato su cilj unistenja njihovih iskompleksiranih supruznika

Naravno da nisu. Ja znam barem dva slučaja gdje sam ostala šokirana kada sam shvatila da se živi sa zlostavljačem....a za nas je bio divan otac, muž, prijatelj.
Za nas okolinu. KUći je bio monstrum.
A žena je bila školovana, obrazovana, pametna....ali je od nje pokušao napraviti žrtvu. Strašno je sve to za poimati.

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 416
5.4.2011 14:31:35   
veeseelaa
al ja ne kontam žene koje takvog tipa trpe
kad Bi umrla od gladi i na ulici spavala ja ni sat vremena ne bi sa njim bila

< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.4.2011 14:34:00 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 417
5.4.2011 14:46:28   
Lulu_08
Iako idemo OT, moram komentarisati da mene agresivnost uzrujava, tipa postajem također agresivna. Vjerovatno bih na neki način vratila i put putuje Latifaga....

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 418
24.1.2012 12:01:54   
Anoniman
zene da vas pitam

da vam muz pokloni za rodjendan usisivac  da li bi bile sretne na poklonu ili bi se uvredile user posted image

(odgovor članu NUR)
  Neposredna veza do poruke: 419
24.1.2012 12:05:22   
veeseelaa
heheheh ne bi se uvrijedila, baš bi mi bilo simpa
mene je sveki jednom pitala šta da mi kupi za rođendan, ja rekla expres lonac i ona kupila user posted image user posted image
za ovaj rodjendan sam od mm dobila parfem

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 420
24.1.2012 12:07:34   
Galicia
Ja licno bih ga udarila sa usisivacem da ga je meni poklonio. Za sljedeci njegov rodjendan bi mu kupila mixer, pa nek se zapita.

Ali znam bracnih parova koji uzimaju poklone samo neke potrebstine u kucu, tipa usisivac, mixer, store, gume za auto itd. Njima to je sasvim normalno.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 421
24.1.2012 12:08:42   
mamabb
Ne bih se uvrijedila. Pitao me mm šta bih za 8.mart ja rekla za jednan parfem ako ga uspije naći ili tefal tave user posted image

04.12.2008.

Neposredna veza do poruke: 422
24.1.2012 12:08:46   
veeseelaa
pa ovisi i kakav ti je muž, i kakva si ti osoba
kad bi mi kupio usisivač u smislu "evo ti čisti" nabila bi ga nogom al ako je to zezanje umrla bi od smijeha
i rekla baš lijepo, ti opet sebi kupio spravicu user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 24.1.2012 12:09:11 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 423
24.1.2012 12:10:13   
veeseelaa
i da kažem da je mm divan, bar sinoć bio user posted image
morao je ići zatvoriti radnju al čekao je 12 sati da bi mi čestitao rodjendan i dao poklon user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 424
24.1.2012 12:11:58   
Anoniman
moja komsinica dobila neki dan poklon za rodjendan -usisivac neki ne znam "dobar"

ja sva zinula a ona presretna i ubi pricu kako je on divan muz jer joj za rodjendan uzo usisivac pa majka  mu stara pa ja bi se uvredila bi ga razbila JA licno

meni kao zeni nek pokloni nesto samo za mene p abila i bombona a   usisivace i ostalo znam i sama uzeti user posted image    ili zajedno stvari u pokucanstvo zasto bi to za mene bio poklon to bi povredilo mene

al ona sva sretna mislim fino kad je tako ja bi crkla od muke

< Poruku je uredio triputmama -- 24.1.2012 12:13:12 >

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *