gerberka
|
mama21, kupila sam u Fisu, bila je jos jedna , iste boje samo sto je gornji dio taman, donji boje bijele čokolade..ja kupila ovaj, a neka teta sinu taj..to su bila dva modela, nema više evo mene, jedva dođogh sebi od sinocnih radova, mm me masirao od glave do pete, jedva sam tijelo smirlila, izgleda da sam se preforsirala..i tek onda sam uspjela zaspati hato, i mene je mama probala smuntati da ne pripremam, ali ja kažem ako ne piše u Kur anu za mene ne vrijedi i toga se strogo držim u životu..jer vjerovati u nešto što nije određeno svetom knjigom znaci pripisivati druga Uzvišenom, a to nikako ne želim..samo On zna šta će iu kako će biti kupovali mi ili ne kupovali nimalo nisam opterecena time i ti isto kupuj, uzivaj, a i mi cemo malu pincezu obradovati sa necim jepim jesi ti mila doro, sta radi K? Hoces danas na kafu, ja necu stici, jer idem na ctg, pa u kupovinuza tebe jedan vejikiiii žene banjice za kupanje bebe? kakve vi imate, koliko ste ih platile? mi smo onu skupu zamijenili, jer nije funkcionalna, ja bih neku obicnu skroz ( nadam se da cete mi makar odg na ovo pitanje, pomnozile ste me kad sam pitala za sluzbi čep ) cmokic
< Poruku je uredio gerberka -- 19.1.2012 10:02:04 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
|