|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  882 883 [884] 885 886   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
17.1.2012 15:06:20   
Anoniman
Aja ne bih mogla bez plina na sporetu meni se cini nikako, nikad ona dva kola na struju ne ukljucim, i kad nesto vise spremam, cekam da mi se jedna plinska ringla oslobodi pa onda nastavljam sa kuhanjem.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 22076
17.1.2012 15:07:57   
veeseelaa
vi navalili uzmi kombinovani i ja udovoljim i uzmem taj, sad mi 2 kola za plin zjape user posted image

i ja sam ovako dugo a sad koristim i plin, osobito za skuhat čaj, kafu i sl

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22077
17.1.2012 15:08:05   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sad da ne bude da se hvalimuser posted image user posted image user posted image
Pravila sam ja cesto prije fondant torte, ide to meni od ruke, ali sad stvarno sam sa zivcima slaba, a i sa vremenom, mada se premisljam da jednu napravim. Pravila sam a prosle godine dvije torte i ovu trecu "za svjecicu", svima su se vise svidjele ukusom moje torte nego ova, ali zato mojoj princezi je ova bila woooow, jer ona traktor toma vise voli nego meneuser posted image

e moja jelena...ako te ana porvali d aznaš...pravit će neš više kupovat ...
ja tamana našla sliku sirene poslala ženi ona mi cijenu javila...ja pošla suprugu d akažem ja kad moja H u suze...ti mi pravi, svima torte praviš neću d ami kupiš...
zamisliuser posted image

elem ja sam sebe zeznula...

Voljela bih da vam snimim Farah i pustim clip kad je pitate sad kakvu će tortu za rođkas..
kad ona stane nabrajati, pa tukicama pokazivati i ...pa mašna ovdje, pa onvde pufnica, pa kiti...i onda mama stavi u pećnicuuser posted image
al sve to ona rukicama na stolu pokazuje pa vako ''klug''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22078
17.1.2012 15:09:29   
Hanady RR
ma kakvi ja nebih mogla bez plina na špretu nema šanseuser posted image
al imama porzor ogromni portal iznad špreta...vazda na kant otvorenuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 22079
17.1.2012 15:17:04   
Mya_81 RR
Jelena, hvala na komplimentima user posted image
A kad spomenu Rokoko, ona se bas dugo nije javila.

I sto se tice tog traktora, je li on od fondant? Bas sam se pitala koliko to dugo moze stajati a da ne pocne mijenjati boju.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 22080
17.1.2012 15:21:17   
Anoniman
Jeste od fondanta je, identican je i sad kao sto je bio prije godinu dana, ovaj je fondant sa medom. evo sad cu bas ga slikati pa staviti da vidis kako izgleda.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 22081
17.1.2012 15:21:26   
veeseelaa
meni je mama1 rekla da može stajati bez problema i da neće mijenjati boju, samo će se jako stvrdnuti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 22082
17.1.2012 15:21:36   
Lady26
Nas medo od prvog rodjendana ocuvan user posted image , isto je od fondanta user posted image
Nista se nije promijenio, fino se osusilo i sad jo k'o kamen user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 22083
17.1.2012 15:23:35   
Anoniman
 Nikola mi ima visoku temperaturuuser posted image    ne kaslje, nos nije zacepljen,grlo mu nije crveno, gledala sam, super jede  al temperatura prelazi 39..ja mu dam dalsy i spadne i onda opet nakon 4,5 sati skoci..
ne znam trebam li ga vodit odmah doktoru il da pricekam sutrauser posted image

Neposredna veza do poruke: 22084
17.1.2012 15:26:09   
bebacha
ja bi ga odvela.visoka je temp a nema drugi simptoma.mene strah upale pluca

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22085
17.1.2012 15:27:30   
Anoniman
Evo ga, s tim da se sad samo malo iskrivio, valjda kako se fondant isusio i fali nam onaj leptiric gore na ovoj zici to je Ana otkinulauser posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22086
17.1.2012 15:29:41   
Anoniman
Sad skontah da mu se oko okrenulo prema gore pa nam traktor ispade frljav, a nije takav majke mi, okrenuh mu ja oko kako Bog zapovjedauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22087
17.1.2012 15:30:13   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: marijanna

Nikola mi ima visoku temperaturuuser posted image    ne kaslje, nos nije zacepljen,grlo mu nije crveno, gledala sam, super jede  al temperatura prelazi 39..ja mu dam dalsy i spadne i onda opet nakon 4,5 sati skoci..
ne znam trebam li ga vodit odmah doktoru il da pricekam sutrauser posted image

ne znam stavrno više nisma pametna...al ja bih za svaki slučaj do doktora...visoka je i vraća s ečim medikamenti prestanu djelovati...
mada može biti i trodnevni virus...
al hajd rizikuj, smiješ liuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22088
17.1.2012 15:30:48   
Anoniman
Bebacha nego nikad te ne pitah kako tebi ispade onaj moj fondant?

Neposredna veza do poruke: 22089
17.1.2012 15:35:16   
tekja
Mi maloprije dosli, opet smo bili u Ecofuturi...jao gore snijega...bukvalno do koljenauser posted image ...divna beskrajna bjelinauser posted image

Lady, sirup pomaze da slajm sazrije i izadje...ovako ili onako...ne znam sto je Lanci suho kasljala, V. je odmah poceo da iskasljava, nakon samo dva uzimanja...evo sad vise ni ne kaslje, niti je promukao...al' ispit cemo ga do kraja...

E sad..cisto da covjek nikad nije rahat...V. dva dana nece da kaki...kaze boli ga guza i nece da sjedi na tuti...ja nista ne primjetim na guzi..zadnja stolica mu bila ok, mislim nije bila tvrda...jucer je pojeo zdjelicu kuhanih sljiva i popio hejbet soka od istog..danas jede zitarice, nema slatkog do daljenjeg...pa cemo vidjeti...a, on svako malo cupka, jer ga valjda tjera da kakiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22090
17.1.2012 15:36:42   
Anoniman
zaova mi je doktorica, ona ga preslusa i pogleda grlo kad god je bolestan , jutros je bila i kaže  da nista ne cuje..
al bas visoka temperaturauser posted image dala sam mu dalsy prije pola sata a nije jos poceo djelovatuser posted image ,
sama sam kuci pa me odmah duplo nervoza hvatauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22091
17.1.2012 15:37:28   
Mya_81 RR
Dva mjeseca moze stajati da bude jestivo, ali bas sam se pitala poprima li neke cudne boje nakon nekog vremena. Za izgled je logicno da ce postati tvrdo i ne bi se tu trebalo puno mijenjati, jer na zraku se fondant suši. Eh, trebala sam i ja ostaviti nasu figuricu, sad znam za ubuduće. Doduse, znam kako ce zavrsiti, kao i onaj deda mraz, ali bar je imala zanimaciju dobra dva sata (ne trebam vam reci na sta je licio nakon Minjinog tretmana user posted image )

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22092
17.1.2012 15:37:45   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tekja

Mi maloprije dosli, opet smo bili u Ecofuturi...jao gore snijega...bukvalno do koljenauser posted image ...divna beskrajna bjelinauser posted image

to si mogla i do sedrenika poršetat...ja sma toliki jutros na bašči ostavilauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 22093
17.1.2012 15:38:47   
Mya_81 RR

zaova mi je doktorica, ona ga preslusa i pogleda grlo kad god je bolestan , jutros je bila i kaže  da nista ne cuje..
al bas visoka temperaturauser posted image dala sam mu dalsy prije pola sata a nije jos poceo djelovatuser posted image ,

Od pola sata do sat vremena treba da pocne djelovati. U medjuvremenu mu mozes tusiranjem ili akholom i obloziam skidati da se vise ne penje.

Nadam se da ce proci sto prije.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22094
17.1.2012 15:39:38   
Hanady RR

ako ništa ona nije čula...onda je moguć trondevni virus il neki neki virus...

nazovi nju pa pitaj što ti savjetuje ako te panika jer si samauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22095
17.1.2012 15:42:19   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Eh, trebala sam i ja ostaviti nasu figuricu, sad znam za ubuduće. Doduse, znam kako ce zavrsiti, kao i onaj deda mraz, ali bar je imala zanimaciju dobra dva sata (ne trebam vam reci na sta je licio nakon Minjinog tretmana user posted image )

može ona kvariti ima njoj ko savršenogg napraviti ha ja...a vidi nas počele smo čuvat figure pa da na torte stavljamo opetuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 22096
17.1.2012 15:49:10   
Malenaoduvijek
jelena pa zar opet tura user posted image

marijanna da nisu mokracni kanali, znas da od njih zna biti tako visoka temp.

moja kona nece plin, a koja je to usteda vremena,ma bjaziii tamo.
kod mene u kuci uvijek bila plinska boca od kako znam za sebe a sada imam ovaj gradski.
na tu struju ja ne mogu docekati da se bilo sta napravi pa pojacam pa zagori,cirkus (ovo kad odem kod sveki)jer ona se isto boji pliske boce.

a na sta se vi grijete,zar se ne grijete na plin?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 22097
17.1.2012 15:57:36   
Ella_H
Ola.
Tekja budi u pripravnosti nedaj da ti V. pobjegne
u cosak negdje to je sve sto cu ti reciuser posted image .
Ja danas imam poooosla mashAllah neznam odakle da krenem
djeca su mi bila jako zauzeta jucer smorili su seuser posted image .
MM i danas Bostonira pa cemo ja i djeca malo asikovati sa snjegom.
Sto se tice torti i ja sam staromodna a mozda i nemam zivaca
za dzidzeuser posted image a i djecaci su malo drugaciji svejedno im
a uz Ramazan im napravim svaki dan kao rodjendan jer iste ne praktikujemo
tako da me onda ne peglaju hocu ovo hocu ono.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 22098
17.1.2012 16:02:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

marijanna da nisu mokracni kanali, znas da od njih zna biti tako visoka temp.

traži tutu kao i inace, nije cesce, ne tuži se da ga ista boli, jedino  mu je urin malo tamnije boje user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 22099
17.1.2012 16:03:08   
Anoniman
Marijana je li jaceg mirisa, ili se smao boja promjenila?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  882 883 [884] 885 886   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  882 883 [884] 885 886   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *