Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jedno mozda glupo pitanje: kontala sam da mozda pozovem mame i djecu na proslavu rodjendana kuci. Alikako onda da zabavim i animiram10-ak djece od 1,5 do 3 godine? Lako mi je za njih u igraonicama, to im je uvijek interesantno. Ali sta da uradim po tom pitanju u stanu?
oprosti al ova vrsta reklame nije dozvoljena poalji na PP
Ne kontam. Sta to ja ovdje reklamiram? Da li se ti zezas?
Ja Lanu ne odvedoh dr...kaze mm neka je, da ne pokupi sta... Danas mi kaze samo se jednom nakasljala i to dok je drzala zalogaj u ustima ...valjda ovi cejavi, pekmez i sirup djeluju majku mu... Al je skoro svu noc prekasljala i to onako suho, kao da joj nesto smeta u grlu a jutros kad se probudila opet zrelo
Da vam nije suh zrak u spavaćoj? Možda i to nagoni Lanu da kašlje?
Stavila na radijator onu posudu sa vodom, mokar peskir a njoj iznad krevetica veliku posudu sa vrucom vodom i kamilicom... Grijemo se na plin, ali njega kod nas na spratu nema, samo voda u cijevima a plin je dole kod sveki...
Hanady bas sam htjela da dodam, dok ja biram bice po mom, a kad ja ne budem mogla birati onda cemo se dogovorimo kompromisno
Evo nase torte za prvi rodjendan, meni se bas roza podloga ne svidja, sa crvenom bojom u kombinaciji, ali ovo je bio poklon, a poklonu se ne gleda u zube
ako se grijete na plin metnite negdje u zdjelu vode Jesul vama zatvoreni svi prozori tokom noćI?
Pa nego kako, necu valjda otvoriti prozor na ovoj zimi?! A u spavacoj je krovni koji se nikad ne otvara....nekad ljeti ali rijetko... Drzim posudu sa vodom i posudu sa kamilicom, mokar peskir...
Hanady bas sam htjela da dodam, dok ja biram bice po mom, a kad ja ne budem mogla birati onda cemo se dogovorimo kompromisno
Evo nase torte za prvi rodjendan, meni se bas roza podloga ne svidja, sa crvenom bojom u kombinaciji, ali ovo je bio poklon, a poklonu se ne gleda u zube
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Jedno mozda glupo pitanje: kontala sam da mozda pozovem mame i djecu na proslavu rodjendana kuci. Alikako onda da zabavim i animiram10-ak djece od 1,5 do 3 godine? Lako mi je za njih u igraonicama, to im je uvijek interesantno. Ali sta da uradim po tom pitanju u stanu?
joj neco
ne ti vesela ti stavila link...rekla sma joj na Pp da ti pošalje...organizacija rođendana
hahahha nisam ja to napisala, već Hanady, poslah ti jedan link gdje iznajmljuju stolice i ostalu opremu za roćkaše al Hanady izbrisa, reklama je pa zato
ako se grijete na plin metnite negdje u zdjelu vode Jesul vama zatvoreni svi prozori tokom noćI?
Pa nego kako, necu valjda otvoriti prozor na ovoj zimi?! A u spavacoj je krovni koji se nikad ne otvara....nekad ljeti ali rijetko... Drzim posudu sa vodom i posudu sa kamilicom, mokar peskir...
a ja otvorim jedan prozorčić na kant i u kupatilo mi je stalno prozor na kant meni nekako uvijek malo zraka al opet bude toplo
Cim je Andrej progovorio znaci da mu se svidjela...hvala :)))
A traktor nam jos stoji, isti kao i prije godinu dana, sekundicu se nije promjenio, kupila sam mu specijalnu kutiju i planiram da ga cuvam Ona bi i ove godine traktora, ali posto mama joj moze birati ne moze
eto jelena torte začas...jednu napraviš prekriješ fondatom i tog istog traktora odozgo staviš
a ja otvorim jedan prozorčić na kant i u kupatilo mi je stalno prozor na kant meni nekako uvijek malo zraka al opet bude toplo
Prozor u kupatilu nemam a posto ne grijemo iza 9 navece nema sanse da otvorim bilo koji prozor...Prije nego krenemo mm i ja spavati kratko otvorim ulazna vrata da udje malo zraka i to je dovoljno, i pingvini bi popadali od zime
Vesela tako i kod mene sa prozorom, pa se mi zalimo sto nam je plina preko 400km
isto
inače nama je bojler plinski u wc-u pa ja nedam porzor u tamo ni pod razno ko da zatvori strah me trovanja
Sad da ne bude da se hvalim Pravila sam ja cesto prije fondant torte, ide to meni od ruke, ali sad stvarno sam sa zivcima slaba, a i sa vremenom, mada se premisljam da jednu napravim. Pravila sam a prosle godine dvije torte i ovu trecu "za svjecicu", svima su se vise svidjele ukusom moje torte nego ova, ali zato mojoj princezi je ova bila woooow, jer ona traktor toma vise voli nego mene
hahahha nisam ja to napisala, već Hanady, poslah ti jedan link gdje iznajmljuju stolice i ostalu opremu za roćkaše al Hanady izbrisa, reklama je pa zato
Ma ja ulijecem kao padobranac, pa ne stignem pohvatati sve postove. Pogotovo jos sto je Hanady vrijedna i mete li mete. Tako da sam ja vidjela samo tvoj post i tvoj citat gdje mi "ti" porucujes da takva reklama nije dozvoljena. Pa kontam sta ti je, pa citam opet svoj post da provjerim da nisam nesto slucajno napisala... Brze ste, brze.
A Veseelaa, hajde posalji taj link na pp ako ti nije tesko. Tnx.
Kod nas je u podrumu bojler i onda su sve cijevi razvedene plafonom podruma i garaza i samo gdje su radijatori probuseni i nakaceni radijatori, tako da ja nemam strah od bojlera, nemam ni cijevi po kuci, ali zato imam fobiju od zatvorenog prostora
Ja nemam plin u kuci Ne bih smjela meni se cini zaspati KAd mi je mama kupovala sporet kao poklon, svi navalili uzmi kombinovani i ja udovoljim i uzmem taj, sad mi 2 kola za plin zjape , sporet sam uzela ali gore plin - jock