Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Aja ne bih mogla bez plina na sporetu meni se cini nikako, nikad ona dva kola na struju ne ukljucim, i kad nesto vise spremam, cekam da mi se jedna plinska ringla oslobodi pa onda nastavljam sa kuhanjem.
Sad da ne bude da se hvalim Pravila sam ja cesto prije fondant torte, ide to meni od ruke, ali sad stvarno sam sa zivcima slaba, a i sa vremenom, mada se premisljam da jednu napravim. Pravila sam a prosle godine dvije torte i ovu trecu "za svjecicu", svima su se vise svidjele ukusom moje torte nego ova, ali zato mojoj princezi je ova bila woooow, jer ona traktor toma vise voli nego mene
e moja jelena...ako te ana porvali d aznaš...pravit će neš više kupovat ... ja tamana našla sliku sirene poslala ženi ona mi cijenu javila...ja pošla suprugu d akažem ja kad moja H u suze...ti mi pravi, svima torte praviš neću d ami kupiš... zamisli
elem ja sam sebe zeznula...
Voljela bih da vam snimim Farah i pustim clip kad je pitate sad kakvu će tortu za rođkas.. kad ona stane nabrajati, pa tukicama pokazivati i ...pa mašna ovdje, pa onvde pufnica, pa kiti...i onda mama stavi u pećnicu al sve to ona rukicama na stolu pokazuje pa vako ''klug''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Jeste od fondanta je, identican je i sad kao sto je bio prije godinu dana, ovaj je fondant sa medom. evo sad cu bas ga slikati pa staviti da vidis kako izgleda.
Nikola mi ima visoku temperaturu ne kaslje, nos nije zacepljen,grlo mu nije crveno, gledala sam, super jede al temperatura prelazi 39..ja mu dam dalsy i spadne i onda opet nakon 4,5 sati skoci.. ne znam trebam li ga vodit odmah doktoru il da pricekam sutra
Nikola mi ima visoku temperaturu ne kaslje, nos nije zacepljen,grlo mu nije crveno, gledala sam, super jede al temperatura prelazi 39..ja mu dam dalsy i spadne i onda opet nakon 4,5 sati skoci.. ne znam trebam li ga vodit odmah doktoru il da pricekam sutra
ne znam stavrno više nisma pametna...al ja bih za svaki slučaj do doktora...visoka je i vraća s ečim medikamenti prestanu djelovati... mada može biti i trodnevni virus... al hajd rizikuj, smiješ li
Lady, sirup pomaze da slajm sazrije i izadje...ovako ili onako...ne znam sto je Lanci suho kasljala, V. je odmah poceo da iskasljava, nakon samo dva uzimanja...evo sad vise ni ne kaslje, niti je promukao...al' ispit cemo ga do kraja...
E sad..cisto da covjek nikad nije rahat...V. dva dana nece da kaki...kaze boli ga guza i nece da sjedi na tuti...ja nista ne primjetim na guzi..zadnja stolica mu bila ok, mislim nije bila tvrda...jucer je pojeo zdjelicu kuhanih sljiva i popio hejbet soka od istog..danas jede zitarice, nema slatkog do daljenjeg...pa cemo vidjeti...a, on svako malo cupka, jer ga valjda tjera da kaki
zaova mi je doktorica, ona ga preslusa i pogleda grlo kad god je bolestan , jutros je bila i kaže da nista ne cuje.. al bas visoka temperatura dala sam mu dalsy prije pola sata a nije jos poceo djelovat , sama sam kuci pa me odmah duplo nervoza hvata
Dva mjeseca moze stajati da bude jestivo, ali bas sam se pitala poprima li neke cudne boje nakon nekog vremena. Za izgled je logicno da ce postati tvrdo i ne bi se tu trebalo puno mijenjati, jer na zraku se fondant suši. Eh, trebala sam i ja ostaviti nasu figuricu, sad znam za ubuduće. Doduse, znam kako ce zavrsiti, kao i onaj deda mraz, ali bar je imala zanimaciju dobra dva sata (ne trebam vam reci na sta je licio nakon Minjinog tretmana )
zaova mi je doktorica, ona ga preslusa i pogleda grlo kad god je bolestan , jutros je bila i kaže da nista ne cuje.. al bas visoka temperatura dala sam mu dalsy prije pola sata a nije jos poceo djelovat , sama sam kuci pa me odmah duplo nervoza hvata
Od pola sata do sat vremena treba da pocne djelovati. U medjuvremenu mu mozes tusiranjem ili akholom i obloziam skidati da se vise ne penje.
Nadam se da ce proci sto prije.
ako ništa ona nije čula...onda je moguć trondevni virus il neki neki virus...
nazovi nju pa pitaj što ti savjetuje ako te panika jer si sama
Eh, trebala sam i ja ostaviti nasu figuricu, sad znam za ubuduće. Doduse, znam kako ce zavrsiti, kao i onaj deda mraz, ali bar je imala zanimaciju dobra dva sata (ne trebam vam reci na sta je licio nakon Minjinog tretmana )
može ona kvariti ima njoj ko savršenogg napraviti ha ja...a vidi nas počele smo čuvat figure pa da na torte stavljamo opet
moja kona nece plin, a koja je to usteda vremena,ma bjaziii tamo. kod mene u kuci uvijek bila plinska boca od kako znam za sebe a sada imam ovaj gradski. na tu struju ja ne mogu docekati da se bilo sta napravi pa pojacam pa zagori,cirkus (ovo kad odem kod sveki)jer ona se isto boji pliske boce.
Ola. Tekja budi u pripravnosti nedaj da ti V. pobjegne u cosak negdje to je sve sto cu ti reci . Ja danas imam poooosla mashAllah neznam odakle da krenem djeca su mi bila jako zauzeta jucer smorili su se . MM i danas Bostonira pa cemo ja i djeca malo asikovati sa snjegom. Sto se tice torti i ja sam staromodna a mozda i nemam zivaca za dzidze a i djecaci su malo drugaciji svejedno im a uz Ramazan im napravim svaki dan kao rodjendan jer iste ne praktikujemo tako da me onda ne peglaju hocu ovo hocu ono.