|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
13.1.2012 21:50:46   
blur 77
Rabi, draga, iste smo! I sto se tice agresivnosti, a i sexauser posted image , ako me muz ostavi znacu da je zato sto je nasao ljubavnicu, uvijek se izvlacim, jer mi uopste nije do toga. I znam da je to od ank, jer nekad je bilo drugacije. Ja nervozu istresam na muza takodjeuser posted image , beba me smiruje, toliko sam je zeljela i jedva dobila da bih ikad povisila ton na nju.
Magic, ne upises li se na faks u prvom roku, licno dolazim da te izvucem iz kuce i vodim na prijemni! Nema potrebe da zbog ovog sranja koje ce proci ne ostvaris svoje ambicije. Svidja mi se ideja oko organizacije, voljela bih pomoci, mogla bih vam finansije voditi,ovako mozete imati moju podrski i po koju ideju. Morate imati i liniju za hitne slucajeve, kad je nekom lose da moze nazvati i doboti podrsku. Samo krenite....I stizem ja kad obavjestenje- Na danasnjoj tribini govori nas specijalni anksiozni gost blur 77 user posted image , Moracu spremit teze
Jano, vec sam rekla da sam to prosla, to mi je najteze bilo od svega sto sam dozivjela, jako tesko sam se toga oslobodila, ali bitno je da shvatis da to neces nikad uraditi, jer imas sve u zivotu, i ti nemas depresiju, jer ko ima depresiju tesko da ima volju ustati sa kreveta, a ti izlazis, setas, radujes se uprkos ovome, a to sto ne uzivas u svemu kao ranije i sa nama je to slucaj, vise nijesmo iste osobe, ali bicemo polako.
Sve cure pozdravljam

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3626
14.1.2012 11:18:20   
Rabi
ma, Rabi, ima da budemo najbolje koke na faksu

ma hebi gauser posted image
ja sam kontala, ali moram jos barem 1-2 godine sacekati da mi djecica malo porastu...
i ovako samuser posted image jos mi samo treba fax pa da budem ovo puta dvauser posted image
ti ako prije mene upises, raskrcis mi put da i ja krenemuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 3627
14.1.2012 11:35:43   
Rabi
Rabi, draga, iste smo! I sto se tice agresivnosti, a i sexauser posted image , ako me muz ostavi znacu da je zato sto je nasao ljubavnicu, uvijek se izvlacim, jer mi uopste nije do toga. I znam da je to od ank, jer nekad je bilo drugacije. Ja nervozu istresam na muza takodjeuser posted image , beba me smiruje, toliko sam je zeljela i jedva dobila da bih ikad povisila ton na nju.

Voljela bih da si mi blizeuser posted image
Ja i ti imamo isti problemuser posted image S tim da ja znam sad, s vremena na vrijeme vristati i na djecuuser posted image
Ne mogu da se kontrolisem nekad....posebno kad sam sama s njima kuci...ili kad hocu da ih uspavam...
Ajsa je postala pravi mali vrag...heh...sta da radimuser posted image
premorena sam stvarno, stvarno....treba mi nekakav odmor, da mozak odmorim....sva sam naka slomljena, polomljena...Imam jedan dan sedmicno slobodan, ali i taj dan da bih imala moram ga naraditi...tj. jedan dan radim cijeli, da bih slijedeci imala slobodan...Bas sam umornauser posted image
ja sto se ja raskukahuser posted image
a vala bolje i umor nego anks.user posted image
Ljubimuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 3628
14.1.2012 12:18:22   
Ivana84
Pozdrav svima drage moje. Nisam se davno javljala, ali to ne znači da vas nisam čitala redovno. Prvo želim vam svima sve najbolje u Novoj godini, da mi budete zdrave i vesele, i da se rešimo više ovog problema. Imam jedno pitanje, da li ste imale ovo što je meni trenutno? Posle menstruacije evo već tri dana imam vrtoglavice i onako neko unutrašnje drhtanje. Najgori mi je taj osećaj kada pomerim glavu, kao da ću se srušiti. Ne znam šta da radim, ni jedan lek mi nije adekvatan za vrtoglavicu user posted image . Inače ovaj pms mi je bio jedan od gorih, bila sam užasna, nisam znala šta ću od sebe. Da li je neko imao sličan problem sa tim vrtoglavicama?

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3629
14.1.2012 12:24:13   
Rabi
imam i ja ponekad, i svi majuuser posted image
Sama kazes posle menstruacije...pa fino digni se i idi do prodavnice i kupi sok od borovnice, onaj praviuser posted image
popi sok i vidjeces da ces biti boljeuser posted image Sretno!!!
Mene je neki dan na poslu uhvatila neka blaga vrtoglavica, bas na pomjeranje glaveuser posted image ili kad sagnem glavu dole ili podignem gore....ma katastrofa... Ali prodje, ne brini...ako mozes zbavi sokic, ili mozda borovnice zamrznuteuser posted image Pojedi popij i lezi odmori!!!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Ivana84)
Neposredna veza do poruke: 3630
14.1.2012 13:06:59   
biba26
Evo i mene, čitam redovito, al kako mi internet dosta slabo radi, javim se tu i tamo, draga ivana nije ti to niš, meni se isto jako vrtilo poslije menstruacije, ma nemoj obraćat pozornost na to i proći će sigurno, a što se tiče sexa, eh i ja otkako imam ovu kučku slabo imam volju, ma niš skoro, jadan mm hihi, al vjerujem da će bit sve kao prije user posted image user posted image user posted image  Pozdrav svima!!!!

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3631
14.1.2012 14:51:35   
brinetyca
ćao drage moje anksiozničarke;)) evo dns napokon ljepše vrijeme,pa bi i ja valjda trebala da sam bolja ali ja narano uvijek kontra svega:( imam osjećaj da mi je danas bio jedan od najgorih dana općenito od kad je ovo sr...počelo. jedva dođoh do kuće:( sad mi tako pala volja da najrađe ne bi zlazila nigdje narednih 2 godine.user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 3632
14.1.2012 15:38:40   
sreća35
Ženice moje evo i mene dišem nedam se....Imamo i nove članice pa eto dobro nam došle drage moje,na pravom ste mjestu ovdje ćete sigurno uvijek dobiti podršku od svih ovih divnih ženica......ja eto od trenutka do trenutka kako kad ali je bitno ne predavati se nedam se ovoj kučki pa eto.....drgi put više pišem svašta nešta vidim ima i zanimljivih pitanja kao recimo o sexu a ja se u prvi momenat zapitah šta je to ha ha ha ....user posted image user posted image user posted image neznam ili bih plakala ili bi se smijsla ali tako je kako je....mnogo pusssiiicaaaa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brinetyca)
Neposredna veza do poruke: 3633
14.1.2012 23:42:18   
blur 77
Heheh, izgleda samo ovoj nasoj Magic ne smeta nasa draga anksioznost u sexu, i samo da znas da sam jako ljubomorna na ovo tvoje O. Valjda bude i sexa nekad opet user posted image , crni je ovo humor

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 3634
15.1.2012 12:02:46   
BlackMagicWoman
ehhehe, znas da sam u svemu posebna ... nije ni vcudo sto mi ne vjeruju da patim od ovog sranja ... user posted image user posted image sta cu, blur moja, snalazim se, lijecim se onim sto imam, mlad, zgodan momak, kud ces bolje user posted image ... ma, O je nesto bez cega ne znam kako ljudi prizive 24 sata ... divim vam se kako, pored svih ovih muka, jos i bez toga uspijevate ... Ivana, i ja sam imala jake vrtoglavice i padanja u nesvjesti i gore stvari, prije, u toku i poslije menstruacije, poslusaj Rabi, i jos jedi dosta cvekle, vjerovatno malokrvnost ... Cuvaj se ... LJubim vasss

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 3635
15.1.2012 12:06:18   
BlackMagicWoman
Rabi, Rabi, ako treba, cuvacu ti ja djecu dok ti uzivas sa muzem, ba ... Nemojte me plasiti, necu se nikada udati, akoce tako biti ... Ionako me strah braka user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3636
15.1.2012 17:15:20   
marsupilami
BMW što te strah braka?user posted image

Božja volja nikada nas neće odvesti negdje gdje nas Božja milost neće zaštititi.
beba je stav Boga da svijet treba i dalje postojati......

Neposredna veza do poruke: 3637
15.1.2012 20:33:21   
mo girl
mene je isto bilo strah braka jer nisam znala kako cu ja u ovakvom stanju da se brinem za sebe a ne jos i za porodicu kako cu otic kupit namirnice kad nesmijem uci u trzni centar itd milion drugih pitanja al sad vidim kako sam bila glupa i da ti svoj brak prilagodjavas prema sebi a ne prema narodu i sta ce narod reci.sad kad mi je lose jednostavno izadjem iz trznog i kupicu drugi dan nij zurba i naravno nema iko da mi kvoca nad glavom i soli pamet.sinoc sm isli u bingu da namirimo frizider i sve je bilo dobro prvih pola sata al odjednom meni se pocne mantat strasno i neko preznojavanje odmah sam rekla:hajo odavde manta mi se i naravno muz je vise naviko na to bez pogovora smo otrcali na kasu i onda smo malo prohodali po zraku i bilo mi je bolje.mene je isto prije brinulo kako cu ja sakriti pred njim ove moje cudne napade al ustvari nemam sta krit jednostavno mi je lose i tacka pa vidi i on nije corav.ka dkazem da me glava boli il mi je lose on ode i kupi nam nesto za rucak da ja nemoram praviti tako da mi puno olaksa.tako draga ako nadjes pravog covjeka mozes sve i nosit se sa brakom i ovim sranjem sve ti bude lakse

(odgovor članu marsupilami)
Neposredna veza do poruke: 3638
15.1.2012 21:04:14   
marsupilami
ja sam mislila da nikad neću imati muža i da se nikad neću udati i da ću skončati u nekoj kući prepunoj mačaka i da ću se samo s njima družiti, ali eto nije tako ispalo, i kad sam upoznala svog sadašnjeg m mislila sam da me on nikad neće prihvatiti ovakvu kakva zaista jesam, poslije nekog vremena kad dosadi svakome praviti se fin, kad pokažemo svoje pravo lice, mislila sam e tu ti je kraj, kad shvati kakva si frikuša, pobjeći će glavom bez obzira, ali nije tako bilo, moja je frikavost njemu ( ponekad ) i simpatična, doduše kad smo se upoznali ja sam bila plavuša, pa sad jel to nešto značilo ( rekao je da me uočio usred noći po boji kose, da sam svjetlila u mraku user posted image user posted image )

Božja volja nikada nas neće odvesti negdje gdje nas Božja milost neće zaštititi.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3639
15.1.2012 21:52:20   
jana mk
Evo Janu jel me ko trazio? user posted image user posted image user posted image konacno kuci sinoc bila na neku proslavu provela se uglavnom ok ,muzika svira a meni crnjaci ko animirani film lete user posted image user posted image user posted image user posted image ,osecala sam se malo bolje ali juce dobila mesecni pa opet sam sva u strahu da mi se neponovi ono nalik depresije da te nista nezanima da se samo treses zamisljas gluposte i sedis kuci ko budala,sam sebe ubedjujes da zivot nije interesantan jao strasno me strah toga sad me to najvise muci samo da se nevrati ,vec je 5 ili 6 nedelja kako pijem novu terapiju ,malo je krenulo ko na bolje nije ko sto je bilo nevratilo se nikada ali da sam nesto puno ok jos se nemogu pohvaliti ,kozna mozda i ovaj pms me malo sad vise uznemirio ali prezivecu nadam se...sve vas ljubim i volim

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu marsupilami)
Neposredna veza do poruke: 3640
15.1.2012 23:09:02   
BlackMagicWoman
ma, ne kazem ja to zbog toga, mogirl, nasla sam ja pravog covjeka i on je jedini u mom zivotu koji detaljno zna za ovo govno, ne brinem se ja zbog toga, ja sam samo malo sentimentalnija nego kad me upoznao, ali i ta strana mu je prirasla, i voli me takvu kakva sam, jer sam po njemu jedinstvena ... ja to kazem iz razloga je ri prije njega bas nisam bila osoba za veze, on me nekako uvukao mangupski u to, ne volim biti sputavana, a ponekad kad, pogledam danasnje brakove, svi su nekako izvjestaceni i kao po navici sve rade, a ja PREZIREM monotoniju i on to zna, tako da nikad ne bih voljela brak kao ovi sto spomenuh ... nikada se nisam zamisljala kao domacicu, polahko i to uz njega prihvatam, ali ne volim formalnosti ... nadam se da si skontala o cemu ti govorim ... nije sad da me strah, nego nekako ne zelim da odtrastem i potanem monotona ... heheheh ... mada, sa mojom ludoscu brak def ne moze biti dosadan ...

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3641
16.1.2012 0:08:18   
ella_81
Lijep pozdrav za sve zena na ovom dijelu foruma,rijetko kad da udem na rr ali i kada udem vidim  da je nazalost ova tema cesto posjecenauser posted image . Zaista vam svima zelim da sto prije izadete iz ovog stanja u kojem jeste i podete zivjeti tamo gdje ste staliuser posted image .
-Imam jedno pitanje i mozda cete mi vi moci i odgovorti na ovo.....
Radi se o meni bliskoj osobi kaja  je imala nekih psihickih problema prije 2,5god. i pila je Zalastu 6mj. stanje je se popravilo i bilo je 'relativno ' sve ok.
Sve do nekih zadnjih 10tak dana kada su joj se cudne stvari pocele desavati i psihijatar joj je dao diagnozu 'Bipolarni poremecaj -zadnja epizoda mjesana' uzima Olandix i Depokine chromo  dr. kaze da je ona to dugo vukla i cudi se da mi nismo nista primjetili .Ta dijagnoza nas je sokirala!!!
sada me zanima da li je neka od vas koristila  ove tab. ili neko u vasoj okolini  ,znate lio nesto o ovoj dijagnozi i kako postupiti s tim osobama?
Svaki odgovor mi je bitan i hvala vam mnogouser posted image

Neposredna veza do poruke: 3642
16.1.2012 8:50:25   
marsupilami
ajoj ella-81, jako mi je žao zbog te dijagnoze tvoje prijateljice, međutim i ja sam prvotno mislila da imam BP ali ispostavilo se da moje izmjene maničnih epizoda potječu od naglog pada hormona i da je to glavni uzrok, čula sam za ove tablete, Olandix ti je u biti jedna vrsta šećera ( D-glukoza) koja ima neku djeletnu tvar nezz kako se zove, koja spriječava simptome Bp-a, Depakine Chrono je natrijev valproat ( studiram kemiju user posted image ), koliko znam on je uglavnom antipileptik, nadam se da će joj pomoći i da će izdržati sve ovo, mada treba vremena jer ove tablete koliko ja znam imaju mnogo nuspojava, čudi me što joj nije propisao litij, jest da i on ima puno nuspojava ali je koliko toliko efikasan. Ti samo budi uz svoju prijateljicu kao i dosad, jer kod ovih stvari je svaka pomoć i potpora zasigurno dobrodošla user posted image

(odgovor članu ella_81)
Neposredna veza do poruke: 3643
16.1.2012 12:06:02   
Rabi
IZVORNA PORUKA: BlackMagicWoman

Rabi, Rabi, ako treba, cuvacu ti ja djecu dok ti uzivas sa muzem, ba ... Nemojte me plasiti, necu se nikada udati, akoce tako biti ... Ionako me strah braka user posted image user posted image

hvala dusiceuser posted image
ja fakat vjerujem da bi ti ovo uradilauser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 3644
16.1.2012 12:15:01   
Rabi
ella-81 nisam nikad cula za ovaj poremecajuser posted image
ne znam sta da ti kazem...
jedino sto TI mozes uraditi..jeste da budes uz tu osobu, da je razumijes, da joj budes podrska.....da je zagrlis cvrsto onda kad treba, da izadjes s njom vani ako to zeli, ako joj treba pomoc  da joj mozes priteci u svako doba dana ili noci, da places s njom kad je njoj tesko, da probas njene dane uciniti boljim....ma samo je probaj razumjeti, i sve ovo ide jedno za drugim...
Nadam se da ovo nije nista ozbiljno...mislim, nista ozbiljnije od anksioznostiuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3645
16.1.2012 12:22:36   
Rabi
Sta mozete reci da pomognete:
•Nisi sam u ovome, ja sam tu za tebe.
•Razumijem da imaš pravu bolesti i da je to ono što uzrokuje te misli i osjećaje
•Možda je nemoguće vjerovati sada, ali način na koji se osjećaš će se promijeniti
•Ja možda nisam u mogućnosti shvatiti točno kako se osjećaš, ali mi je stalo do tebe i želim ti pomoći
•Kada želiš odustati, reći sebi da ćeš izdržati još jedan dan, sat, minutu - koliko možes podnijeti
•Ti si važan za mene. Tvoj život je važan za mene
•Reci mi što mogu učiniti sada da ti pomognem
•Ja sam ovdje za tebe. Prebrodit ćemo ovo zajedno

Što biste trebali izbjegavati govoriti: •Sve je to u tvojoj glavi
•Svi mi prolazimo kroz tako vrijeme
•Bit ćeš dobro.Prestani se brinuti
•Gledaj na to pozitivno
•Imaš toliko toga zbog čega se isplati živjeti, zašto želiš umrijeti?
•Ja ne mogu učiniti ništa u ovoj situaciji
•Samo se trgnuti iz toga
•Prestani se ponašati blesavo
•Što nije u redu s tobom?
•Nisi li već trebao ozdraviti do sada?
Ovo nadjoh na netuuser posted image

< Poruku je uredio Rabi -- 16.1.2012 12:24:30 >

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3646
16.1.2012 12:23:13   
zvončica
Bipolarni poremećaj (BP) je psihoza za koju je nekad bio uvriježen izraz "manična depresija". Oko 1% opće populacije boluje od ovog poremećaja. Za razliku od tmurnosti opće depresije, bipolarni poremećaj odlikuje se izmjenama manije i depresije u određenim vremenskim periodima. U odnosu na te vremenske periode, ali i na druge faktore, kao sto su intenzitet tih faza, bipolarni poremećaj se dijeli na više vrsta. Kako nauka napreduje, tako i shvaćanje o ovom poremećaju raste. Bolest obično nastupa u doba adolescencije ili ranog zrelog doba. Kod žena se uglavnom prvo javlja depresivna faza, dok je u muškaraca prva faza najčešće manična. U skorije vrijeme, u korelaciju s bipolarnom psihozom dovodi se i veća frekventnost i intenzitet kreativnosti oboljelih, što ide u prilog činjenici da je veliki broj umjetnika razvijao upravo ovu bolest za svog života.

Sa takvim osobama treba dosta strpljenja, paznje, jer se smjenjuju faze od euforije tipa sve je ok, bas sam happy, do faze totalne apatije....I mogu se javiti momenti kad ta osoba skroz iskrivi sliku o necemu, tj. od totalno bez-veze situacije napravi haos, umisli da joj neko misli lose, da je smatra glupom i sl. Znam lika koji za ovo pije Zoloft. I ne smije se naglo prekinuti terapija.

< Poruku je uredio zvončica -- 16.1.2012 12:24:11 >

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu ella_81)
Neposredna veza do poruke: 3647
16.1.2012 12:37:17   
Rabi
evo i ja sad svasta nesto procitah...
Pa i pomislih da imam i ja ovo istouser posted image user posted image user posted image
Ovo kod mene je vise huja user posted image kad me ne slusaju, pa se dernjam i na kraju se kajemuser posted image ...
posebno pred mecuuser posted image

U svakom slucaju, mislim da smo jedni drugima najbolja pomocuser posted image Podrska, razumjevanje, strpljenje, ljubav  bliskih i dragih osoba je  od VEEEELIKE vaznosti, posebno osobama koje imaju neki psihicki poremecajuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 3648
16.1.2012 13:00:16   
Happy
Evo da se javim i ja na ovu temu... Kako si mi Rabiuser posted image  Nisam bila na netu ne pamtim i na forumu pa samo da mahnem... Proalzila sam 3 godine kroz panicne napade streha, nisam isla dr nisam pila terapiju sem lexa, isla sam homeopati i dan danas idem i puuunnnooo je bolje hB.. I sada imam neki kriza ali sve u svemu sam OK.. SAmo sam htjela da mahnem, dam podrsku a tipkamo se svakako aBduser posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3649
16.1.2012 13:06:57   
Rabi
happy draga moja...pa sad vidjeh postuser posted image
Drago mi je da si se javila..drago mi je da si dobrouser posted image
A vidim da si postala i mamauser posted image Ma drago mi je, bas, bas...
ja sam hB dobro..ima kriza, ali je to OK!!
Ljubim te i javi se ponekad, pisi kolika je bebica, kako se zove, sta radis, sta ne radis....ma sve nam pisiuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 3650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *