Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nije joj ovo prvi put, spavalica je to velika na tatu ona preko dana spava oko 12
ma i R. je spavalica, samo sto spava u nevakat...po danu zna odvaliti i po 3h, a navecer leglemo oko 23h svi skupa, pogasimo svjetla i nema nas do ujutro (ja i mm do 6h radnim danima, R. do 9h)...to ga dodje oko 13h dnevno spava je li tako? je li to dosta? valjda jeste...
a struje mi ne dolazi puno... ja svaki dna palim mašinu za veš i zimi sušenje obavljam mašinom također... a znam vikendom i dva puta...a i tri ako zadam generalku mašinu za suđe u rpoejdelku jednom dveno a bome vikendom i dva puta
doduše bojler mi je na plin, kuhanje na plin...elem rerna je jedino ...
al dođe mi najače 60 Km zimi... s tim što je i plinska pumpa također na tom satu...
nije puno stavarno kad vidim račune raje po stanovima
a nešto i ne pratim ni eskupu ni jeftinu... ja ionako sve navečer radim u skladu s aslobodnim vremenom.. vikend i subota i nedelja ja s eisto ponašama...
a baš me zadivi račun za struju...al zato kukam brate na plin na neviđeno
ma i R. je spavalica, samo sto spava u nevakat...po danu zna odvaliti i po 3h, a navecer leglemo oko 23h svi skupa, pogasimo svjetla i nema nas do ujutro (ja i mm do 6h radnim danima, R. do 9h)...to ga dodje oko 13h dnevno spava je li tako? je li to dosta? valjda jeste...
i kod nas to dodje oko 13-14 sati dnevno, s tim sto ova moja spava u vakat preko dana zaspi u 12 i spava otprilike sat- dva, rijetko kad vise od dva sata, a navecer zaspi izmedju 8 i 9 i probudi se ujutro izmedju 7 i 8
< Poruku je uredio teacher75 -- 16.1.2012 11:41:01 >
al nema sexa danima
Tiki....ja na sve pristajem ali na to ne
Jok nema...čekam ja njega i u 12 da dođe...
ovaj moj dodje u 3-4 nikakav,jedva ceka da legne, a ja tada uveliko u carstvu snova, a ne moze se ni okupati jadan danima, jer iza ponoci nemamo nikako vode
bona, naspi mu koji đevđir vode da ima da se plakne čoJek kad dođe
teacherko kako još uvijek nemate vode noću nama sad uvijek ima nekad od polovine decembra kak oje bilo onih padavina ponovo imamo vode noću.
de mu u šta sačuvaj vode pa da se makar sapere, gadno je to kad se toliko radi. strašno. ali hB makar ima posao i radi
mi smo na zadnjem spratu i nikada nismo imali, od kako sam se udala, pritisak pocinje vec slabiti oko 11 navecer i ne moze ni masina ni tus da se koriste. ma sapere se on al nije to to
< Poruku je uredio teacher75 -- 16.1.2012 11:42:47 >
Grijanje 111KM, struja 80-90Km (koliko god se trudim da koristim jeftinu, uvijek isto, tako da sam odustala, palim masinu kad stignem, jedino na 95stepeni kada perem gledam da je ukljucim navece, ali i to rijetko jer nam nestaje vode iza 12). Nama mjesecno ode na "rezije" 400KM, svejedno ljeto-zima. Srecom grijanje je dobro pa makar znam sta placam.
nego jel se vama neke cude kad vas pitaju idel mala /mali na tutu a oni nece ja jutros ocu urin da vadim ona meni daje bocicu kao da piski reko nece on pisat u casu kaze ona molim reko nezna kaze koliko mu ima reko 2 god pa kako nece eto reko ne voli tutu zena se cudi kao ajd neka ti zalepe kesicu svjedno mora urinokulturu (to mora zalepiti za ur.kult) Pa kad pisa prespi u dr casu za urin i ode zena u cudu sto anel nece na tutu jos njemu vice a sto neces tute vidi momka , a on njoj vice necuuuuuu fuj kaka tuta hahahh odkud mu to dobro je reko A on bi se svadjo snjom Joj spava jos nije pisko od 8 jutros kako su zalepili neznam do koliko primaju pisu ak dzaba odnesem ubicu se
Mi imamo klimu i ona je spas...jer nama radi od juna do septembra...hladi of kors...i nije neka promjena u računu za struju a da nemamo klime pocrkavali bi od vrućine...u potkrovlju smo i ubija vrućina...
A nikad je do sad nismo palili na grijanje...nije bilo potrebe...
Pahuljice....kako 55 KM zimi struje....ljubomorna sam
Ma ne znam. Usisavam nekad svaki dan. Ne gledam na jeftinu tad.Masinu za ves palim svaki daan u prosjeku. Uvijek na 60 i 95 stepeni (rjetko sta ide na 40). Bojler se pali svaki dan po jeftinoj...
Isto ovako...bojler radi svaki dan po par sati i svaku noć kad je cijelu noć jeftina... 3-4 mašine veša sedmično...nikad ne gledam kad je jeftina jer palim kako stignem.. Usisavam 3-4 puta sedmično, kuham i pečem na struju svaki dan...peglam po potrebi...al mi se i grijemo na struju...
Mah, ludnica kako god da okreneš...
Ja peglam cca jednom sedmicno i to navecer, po jeftinoj. Kuham po jeftinoj, ma sve radim po jeftinoj osim usisavanja. Ne ostavljam svjetlo u prostorijama u kojima ne boravimo...Pazim. Ne zelim bacati pare.
teacherko kako još uvijek nemate vode noću nama sad uvijek ima nekad od polovine decembra kak oje bilo onih padavina ponovo imamo vode noću.
de mu u šta sačuvaj vode pa da se makar sapere, gadno je to kad se toliko radi. strašno. ali hB makar ima posao i radi
mi smo na zadnjem spratu i nikada nismo imali, od kako sam se udala, pritisak pocinje vec slabiti oko 11 navecer i ne moze ni masina ni tus da se koriste. ma sapere se on al nije to to
jao to je strašno hajd aBd kad bude prilike pa kupite veći stan aBd biće vode po cijelu noć
al nema sexa danima
ovaj moj dodje u 3-4 nikakav,jedva ceka da legne, a ja tada uveliko u carstvu snova, a ne moze se ni okupati jadan danima, jer iza ponoci nemamo nikako vode
I porani ujutro dočekaj čojeka... ...mislim danima...Tiki, nemoj da te sad Vesela kritikuje i proziva na onijem tamo temama
poranim ja zahvaljujuci lani u 7 ujutro al on tada spava, ubio bi me da ga probudim, njemu je spavanje najvazniej u zivotu, prvo spavanje pa keks
ja sma žene skontala da vama bojler odnese struju naime ja sma ljeti testirala... ugasim plinsku pumpu i uključim bojelr za struju i tada naravno i u kuhinji koristim tu toplu vodu... bogami tada mi je više struje dolazilo
meni ljeti jeftinije da plina platim 20-25 Km pored raučna za struju koji mi ne pređe ljeti 45 km nikada...nego da koristim bojler ljeti na struju tada mi je testno došla 97 km...
a da napomenem kod nas su svi novi aparati sa potoršnjom A+...samo mi sušilica potoršnja B.... dok mi je bio stari frižider nevjerovatno 10 Km više mi dolazilo za isti rad frižidera
a bojelr na struju je nov al dere barte on smao tako
Ma kod nas dusebriznici plaho vode racuna o broju clanova u domacinstvu . Ovo je za cetveroclanu porodicu.A kad smo zivjeli na Grbavici u Radnickoj...nikad ispod 32Km nije nam doslo za troclanu porodicu.
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 16.1.2012 11:49:52 >
kod nas dodje 12 km, valjda nikad nisu prijavili lanu
Ma kod nas dusebriznici plaho vode o broju clanova u domacinstvu . Ovo je za cetveroclanu porodicu.A kad smo zivjeli na Grbavici u Radnickoj...nikad ispod 32Km nije nam doslo za troclanu porodicu.
moguce onda da nisu ni mene jos prijavili
haha teacher vako je i moj neku noć zaspao, a ja sve isplanirala sreća nekom se u po noći pokvarila sirena na autu a taj nije čuo ali mi jesmo. helem kako je on lahkog sna probudi ga to, a ja iako mogu spavati uz bilo šta solidarisala se pa nisam ni ja spavala
al nema sexa danima
I porani ujutro dočekaj čojeka... ...mislim danima...Tiki, nemoj da te sad Vesela kritikuje i proziva na onijem tamo temama
Meni moj nije tu po pola godine, ali kad dodje namirimo sve. jes da se hoda kokauboj...ali vrijedi