Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro...joj jest vam tema na sabahu o režijama...meni se manata od istih ja čekam amrt ko žarko sunce...namah mi lakše... je rmi isplaćujemo račun za račun grijanja i nemama duga pa ja ljeti ne plaćam dok u stanovim ai ljeti i izimi plaćaju... al meni kad račun za plin dođe mi bacamo novčić ko će biti muštulugdžija da očita cifru s anjega
Nego upravo sam dijete pretplatila na časopis kolibrić da nam dolazi na kućnu adresu biće presrtena do kad me ganja i konačno nađoh tu mogućnost
joj vi opet o režijama ja se zijanih neki dan kada sam čula da je jednoj četveročlanoj porodici došlo struje 30KM? ili mene zavrću ili ja previše palim bojler i mašinu za sudje i ves? ostalo nista ne gori..kuhamo na plin, rerna rijetko radi, peglanje 2 puta sedmično..meni dodje struje oko 70KM
mi grijemo na ugalj, imamo ogromnu pec koja grije 3 stana plus radionicu, za sezonu kupimo oko 9 tona uglja, sto otprilike izadje 1800KM, i kad to podijelimo na 3 platimo oko 600KM grijanje
mojoj mami je doslo oko 40 zadnji put a petero ih je
ima li mašinu za sudje? ves - koliko cesto pali? meni ovo malo nije ok.. ne perem vala ni ja sad svaki dan veš-vikendom zveknem po tri mašine i jednu mozda na program od 30 min u toku sedmice svoje neke nježne krpice operem..i to je to!
šta učiš? joj valja se i meni ovaj advokatski nakaniti - 5 zakona, nije strašno ali smaranje živo! jos mi samo to ostalo i da zavrsim vise sa ovim formalnim ucenjem...
< Poruku je uredio pocahontas -- 16.1.2012 11:11:29 >
evo mene malo s posla da se javim vidim tema grijanje. mi smo na toplanama, dodje nam mjesecno 66km. stan je super topao, i prevruce bude. kod mame mi je kuca od 150 kvadrata i centralno grijanje i od kad znam za sebe smrzavala sam se gore. nema izolacije, mama ukljuci grijanje samo u dnevnoj i spavacoj sobi i po potrebi u kupatilu da bi ustedila i dodje joj skoro 200km. al ja sam uvijek bila gore malo-malo pa bolesna. od kad sam se udala nisam se razboljela. mami ne smeta hladnoca jer je navikla citav zivot u hladnom i podnosi to, al meni je katastrofa. al kad bi grijala citavu kucu doslo bi je najmanje 500km vec sada kuka sta ce kad ode u penziju lana sinoc zaspala u pola 7 vec (umorna nakon skakanja u igraoni i spavanja od samo pola sata tokom dana) i spavala sve do 7.15 ujutro, probudila se jednom tokom noci, trazila dekicu pa nastavila
struje nam dodje oko 50-60km, masinu za ves ukljucim mozda 2 puta sedmicno kad je jeftina struja a bojler po potrebi isto ganjam kad je jeftina, kuhamo na struju i kompjuteri su stalno ukljuceni i upaljeni
evo mene malo s posla da se javim vidim tema grijanje. mi smo na toplanama, dodje nam mjesecno 66km. stan je super topao, i prevruce bude. kod mame mi je kuca od 150 kvadrata i centralno grijanje i od kad znam za sebe smrzavala sam se gore. nema izolacije, mama ukljuci grijanje samo u dnevnoj i spavacoj sobi i po potrebi u kupatilu da bi ustedila i dodje joj skoro 200km. al ja sam uvijek bila gore malo-malo pa bolesna. od kad sam se udala nisam se razboljela. mami ne smeta hladnoca jer je navikla citav zivot u hladnom i podnosi to, al meni je katastrofa. al kad bi grijala citavu kucu doslo bi je najmanje 500km vec sada kuka sta ce kad ode u penziju lana sinoc zaspala u pola 7 vec (umorna nakon skakanja u igraoni i spavanja od samo pola sata tokom dana) i spavala sve do 7.15 ujutro, probudila se jednom tokom noci, trazila dekicu pa nastavila
o Bože, ovo moje dijete kad legne u 18.30, on to shvati kao popodnevni drijemež, probudi se oko 20h i onda dernek do 24h
vjerujem ti stvarno kako raja plaća ove režije, ne kontam majke mi moja mama živi sama a mjesečno ima režija oko 200 KM, šta da živi samo od penzije??? užas I opet raja sve plaća, živi nekako a kako fkt ne kontam radimo i ja i mm pa opet se za glavu uhvatim kad mi dodju režije jedino se mogu pohvaliti da mi za tel dodje malo (mislim ne telefoniram puno) oko 20-30 KM a ovo sve drugo zakla stvarno ne znam šta da radim, kako da uopće smanjim troškove života mi pazim na jeftinu i skupu struju, mašina radi samo noću a nedljelom je svakako cijeli dan jeftina pa ne mogu da se ne grijem, dijete trčkara amo tamo, ajd sad zavrni koji radijator
Dadada... meni se čini da vi imate radijatore i u haustoru, ... Otoka?
jes ...mos mislit te pameti
ma ljudi...zene...meni vala nije merak spavati na + 27...a vi pricajte sta hocete...i zlo mi je kada otvaram prozor jer je prevruce...ja tu ne vidim nikakav merak...isto tako...u martu kada iskljuce grijanje...pa bude hladnih dana...cvokocemo...jer ne mozemo sebi upaliti grijanje...ja vam kazem...sve ima svoje...spominjale biste vi plin da dodjete u centralno
ja mami plaćama dosta režija je rona od penzije nema šanse... evo njij je sada plin došao 476 KM a nama 299...
samo to dvoje da saberem meni dobro nije ni pod razno
pozz svima
kupila jedne samtane oker u tiffany hm-ove i to broj 46 (neki im cudni modeli, realno kao da je 42) prije mjesec- dva i ne skidam ih, jedino njih nosim. super su duge i taman. otidji u tiffany pa vdi ima li jos, inace sam prije toga obisla citav grad, i radnje i pijace i nigdje ne nadjoh nijedne deblje za zime
pozz svima
znam da ticerku pitas...al rekoh kad sam vidjela da vam kazem ...ne znam koja je radnja...neka marka jeste...u bbi...cini mi se da je drugi sprat...radnja sa jeansom i tako to...imaju garderobe za trudnice...vidjela sam u izlogu trudnu lutku ...e sto se cijena tice...to ne znam...ne djeluju jeftino