Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 21:47:44
teacher75
blago tebi, ni ja nemam dole puno jer to od kad znam za sebe depliram depilatorom ali sam sve iznad godinama brijala tako da je gore suma, pa sam presla na depilaciju voskom i sad je malo manje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 21:49:46
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Djana
IZVORNA PORUKA: teacher75
nisam ni ja, ja ga u pocetku jela na kile!
Ja koliko znam po WHO pravilima su zabranjeni meki sirevi (brie, fetta, budjavi sir) i svjezi nepasterizovani sirevi. Medjutim meki pasterizovani sirevi, odnosno oni kupovni - (svjezi Meggle sir u pakovanju, ABC krem sir i sl.) su dozvoljeni.
ja uzimam mladi sir od seljaka, bas sam ga puno pojela u pocetku trudnoce, sad mi se nesto ne jede a gorgonzolu jedem na pizzi, cesto narucujem onu 4 sira
Mislim da na pizzi nije problem jer se preradi pod temperaturom. A problem je valjda u svjezim jer oni nerijetko mogu sadrzati listeriu. Tako bar pise, a sad' hajde znaj...
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 22:06:30
gerberka
IZVORNA PORUKA: dzenyA
Porodicu se evo i moj kaze e jesi mi nasla svaka ti cast
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 22:12:20
gerberka
ej da vidite kako sam ispucala ispod pupka stvarno imam njeznu i elasticnu kozu, nisam se nadala da ce ovoliko ispucati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 22:22:22
gerberka
mazala sam se svim i svakim..zanimljivo od pupka prema gore i dojke - nist, ni tackice, a od pupka dolje kao zebra
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 22:25:58
teacher75
ja sam imala srece pa nisam nista popucala, samo malo na kukovima al nije strasno, nadam se da necu ni ovaj put a neredovna sam kod mazanja, valjda genetika- ni mama mi nema strija
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 22:31:32
ellam
lana zeljezo ti je super, a poviseni leukociti jesu upala. zavisi koliko su visoki???
kupili smo dekicu veceras :)))) pcelica maja. njihova kolekcija djeluje ok sasvim a nije skupa... vidjecemo.
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 22:33:31
dush
Evo i mene opet... Hvala vam drage moje
Ja sam danas isla malo u shopping, da vidim sta bih uopste mogla da kupim za bebicu, ali nisam nista kupila Ne znam je li do mene ili ja nesta previse ocekujem od tih stvarcica, ali nista nisam nasla da bi mi bilo wow da bih kupila. Gledala sam neke bodije, ali su svi bili da se navlace preko glave, a mene nesto strah da to kupim, kako cu to bebi obuci???? A i nisu bili ni malo lijepi, ma niti jedan... Sve neki fuserski.... A bas sam se ponadala da cu nesto naci... Ajde, recimo da je danas bila samo izvidnica :)
Onda sam s MM otisla na kafu i kolac, nisam bila ne pamtim od kada Tako da mi je bas dobar dan danas bio... Sutra mi mama dolazi.
Amelic, mashala tvoja bebica bas napreduje... Jos malo, samo malo....
Nego zenice, vi koje idete u skolu za roditelje... A vama pokazu sta prakticno? Tipa kako se beba previja, kako se doji, masira, .... Za porod je li vam pokazu npr neke poze koje su lakse za trudove? Mi smo poceli ici, ali moram reci da sam bas razocarana... Dooduse mi zivimo u malom mjestu, pa se je skola za roditelje svela na predavanje neke medicinske sestre koja nam pokaze slajdove preko nekog projektora i samo onako malo teoreticno sta isprica... Ma sve sto sam do sada cula sam procitala na internetu..... Bez veze, da ne moze biti bezveznije....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 23:02:53
mamina princeza
evo imene malo u nocnoj :) inace mi mrsko prikopcavati laptop a mm se uvali za kompjuer taman kad ja krenem:) nekako mi ovaj stomak gore visoko pa mi nezgodno ne znam gdje laptop da stavim. imatel vi tih problema:)
ma vjezbice nisu teske tiki nisu se one nista promjenile u skerlicevoj za tri godine samo sto su nekako isle sporije a ja imam aupalu misica od juce od tih zavjesa pa mis etesko drzati na rukama:) i nekako je duze radila vjezbe i onaj dio opustanja s muzikom sto ja ne znam nikako da s eopustim kako treba dzaba... i onda samo jos pola sata bilo za video i malo price i eto. prije su nekako isle brze vjezbice i duze se pricalo al eto mozda je to danas slucajno bilo tako. ja cu gledati da odem jo bar 2-3 puta .....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 23:06:08
mamina princeza
a sto se depiliranja tice ja se brijem ... nekad sma isla na depilaciju voskom al nikad redovno i sad stvarno ne bi sad smjela. sva se unistim sada kad nista ne vidim dole al sta cu.... stalno se brijem pa ne dam da zarastem i tako mi je lakse.... a inace sam kao mala obrijala sebi sve dlake i to cak i na rukama.. inace sma ih imala malo vise i valjda su mis metale i oko 6 godina kad sam imala uzmem brijac i sve skinem.. ne moram vam pricati kako su buknule poslije dva put sam i ruke depilirala voskom jednom pred vjencanjei jos nekad i sad us onako umjerene hihihih i takve stoje. kako starim ne mogu bol od depilacije da podnosim ko prije ... a i nekako mi slabije se cine po cijelom tjelu nego prije.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 23:06:14
teacher75
ja kontam ici jednom sedmicno do kraja, jer sam bas dosta stvari zaboravila a jos sve frisko sta bi bilo da sam rodila prije 6-7 godina ja laptop stavim malo na grudi pa malo sa strane pored sebe itd... nekako se snalazim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 23:10:23
mamina princeza
meni ne moze sastrane nikako ... hihih .. joj sama se sebi smijem ... cuj na grudi a ne moze kod mene kad sam u pidzami opuste se hahahah:) nego na noge pa se istezem kod a sma i dalej na vjezbicama. sutra bas necu moci ustati iz kreveta.... i ja sam vala sve zaboravila ...