|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  420 421 [422] 423 424   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
13.1.2012 21:47:44   
teacher75
blago tebi, ni ja nemam dole puno jer to od kad znam za sebe depliram depilatorom ali sam sve iznad godinama brijala tako da je gore suma, pa sam presla na depilaciju voskom i sad je malo manje

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10526
13.1.2012 21:49:46   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Djana

nisam ni ja, ja ga u pocetku jela na kile!

Ja koliko znam po WHO pravilima su zabranjeni meki sirevi (brie, fetta, budjavi sir) i svjezi nepasterizovani sirevi. Medjutim meki pasterizovani sirevi, odnosno oni kupovni - (svjezi Meggle sir u pakovanju, ABC krem sir i sl.) su dozvoljeni.

ja uzimam mladi sir od seljaka, bas sam ga puno pojela u pocetku trudnoce, sad mi se nesto ne jede a gorgonzolu jedem na pizzi, cesto narucujem onu 4 sira

Mislim da na pizzi nije problem jer se preradi pod temperaturom. A problem je valjda u svjezim jer oni nerijetko mogu sadrzati listeriu. Tako bar pise, a sad' hajde znaj...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10527
13.1.2012 21:50:37   
Lulu_08
Ja ne smijem depilirati voskom :( strah me fkt, tako da je brijanje kod nas u toku, a pitam se kako ce to funkcionisati kada stomo pocne rasti...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 10528
13.1.2012 21:51:33   
teacher75
vidite ove sto se zadala:
http://vimeo.com/34900011
user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 10529
13.1.2012 21:51:51   
teacher75
evo mi pocinje komedija na novoj tv user posted image

Neposredna veza do poruke: 10530
13.1.2012 21:54:11   
gerberka

gledala neki dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaze mm ugasi je molim te, gadi mi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 10531
13.1.2012 21:55:25   
Selma Kikoebu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10532
13.1.2012 21:58:03   
teacher75
izgleda da nije los film, opustajuci
http://mojtv.hr/film/6778/jesmo-li-gotovi.aspx

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 10533
13.1.2012 22:04:55   
dzenyA
IZVORNA PORUKA: gerberka

gledala neki dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaze mm ugasi je molim te, gadi mi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Porodicu se user posted image user posted image user posted image
evo i moj kaze e jesi mi nasla svaka ti cast user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10534
13.1.2012 22:06:30   
gerberka
IZVORNA PORUKA: dzenyA

Porodicu se user posted image user posted image user posted image
evo i moj kaze e jesi mi nasla svaka ti cast user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 10535
13.1.2012 22:12:20   
gerberka
ej da vidite kako sam ispucala ispod pupka user posted image user posted image user posted image
stvarno imam njeznu i elasticnu kozu, nisam se nadala da ce ovoliko ispucatiuser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10536
13.1.2012 22:12:57   
teacher75

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10537
13.1.2012 22:22:22   
gerberka
mazala sam se svim i svakim..zanimljivo od pupka prema gore i dojke - nist, ni tackice, a od pupka dolje kao zebra user posted image

Neposredna veza do poruke: 10538
13.1.2012 22:24:38   
Lana_
večeee,ja radila nalaze,željezo sa 4 na 20 skočilo user posted image user posted image user posted image
a jel netko imao povišene leukocite u morači,šta je to upala neka?user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

Neposredna veza do poruke: 10539
13.1.2012 22:25:58   
teacher75
ja sam imala srece pa nisam nista popucala, samo malo na kukovima al nije strasno, nadam se da necu ni ovaj put a neredovna sam kod mazanja, valjda genetika- ni mama mi nema strija

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10540
13.1.2012 22:31:32   
ellam
lana zeljezo ti je super, a poviseni leukociti jesu upala. zavisi koliko su visoki???

kupili smo dekicu veceras :)))) pcelica maja. njihova kolekcija djeluje ok sasvim a nije skupa... vidjecemo.

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 10541
13.1.2012 22:33:04   
Lana_
IZVORNA PORUKA: ellam

lana zeljezo ti je super, a poviseni leukociti jesu upala. zavisi koliko su visoki???

piše da je granica do 17,a kod mene 75  user posted image user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 10542
13.1.2012 22:33:31   
dush
Evo i mene opet... Hvala vam drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam danas isla malo u shopping, da vidim sta bih uopste mogla da kupim za bebicu, ali nisam nista kupila user posted image Ne znam je li do mene ili ja nesta previse ocekujem od tih stvarcica, ali nista nisam nasla da bi mi bilo wow da bih kupila. Gledala sam neke bodije, ali su svi bili da se navlace preko glave, a mene nesto strah da to kupim, kako cu to bebi obuci???? A i nisu bili ni malo lijepi, ma niti jedan... Sve neki fuserski.... A bas sam se ponadala da cu nesto naci... Ajde, recimo da je danas bila samo izvidnica :)

Onda sam s MM otisla na kafu i kolac, nisam bila ne pamtim od kada user posted image Tako da mi je bas dobar dan danas bio...
Sutra mi mama dolazi.

Amelic, mashala tvoja bebica bas napreduje... Jos malo, samo malo.... user posted image

Nego zenice, vi koje idete u skolu za roditelje... A vama pokazu sta prakticno? Tipa kako se beba previja, kako se doji, masira, .... Za porod je li vam pokazu npr neke poze koje su lakse za trudove?
Mi smo poceli ici, ali moram reci da sam bas razocarana... Dooduse mi zivimo u malom mjestu, pa se je skola za roditelje svela na predavanje neke medicinske sestre koja nam pokaze slajdove preko nekog projektora i samo onako malo teoreticno sta isprica... Ma sve sto sam do sada cula sam procitala na internetu..... Bez veze, da ne moze biti bezveznije....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10543
13.1.2012 22:49:00   
teacher75
naletih na koristan link, pa nek vam se nadje:
http://www.martina-sekulic.from.hr/download/prva_pomoc.pdf

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10544
13.1.2012 22:50:23   
teacher75
dush, pokazuju nam prakticno sve sto si navela i jos puno toga.ima lutka celava pa na njoj vjezbamouser posted image

Neposredna veza do poruke: 10545
13.1.2012 23:01:59   
dush
Tjoooo ove Evrope... Katastrofa :) Doduse, vidim da ovi iz Ljubljane imaju bolje skole... Ko mi je kriv kada na selu zivim :D

Neposredna veza do poruke: 10546
13.1.2012 23:02:53   
mamina princeza
evo imene malo u nocnoj :) inace mi mrsko prikopcavati laptop a mm se uvali za kompjuer taman kad ja krenem:) nekako mi ovaj stomak gore visoko pa mi nezgodno ne znam gdje laptop  da stavim. imatel vi tih problema:)

ma vjezbice nisu teske tiki nisu se one nista promjenile u skerlicevoj za tri godine samo sto su nekako isle sporije a ja imam aupalu misica od juce od tih zavjesa pa mis etesko drzati na rukama:) i nekako je duze radila vjezbe i onaj dio opustanja s muzikom sto ja ne znam nikako da s eopustim kako treba dzaba... i onda samo jos pola sata bilo za video i malo price i eto. prije su nekako isle brze vjezbice i duze se pricalo al eto mozda je to danas slucajno bilo tako. ja cu gledati da odem jo bar 2-3 puta .....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 10547
13.1.2012 23:06:08   
mamina princeza
a sto se depiliranja tice ja se brijem ... nekad sma isla na depilaciju voskom al nikad redovno i sad stvarno ne bi sad smjela. sva se unistim sada kad nista ne vidim dole al sta cu.... stalno se brijem pa ne dam da zarastem i tako mi je lakse....
a inace sam kao mala obrijala sebi sve dlake i to cak i na rukama.. inace sma ih imala malo vise i valjda su mis metale i oko 6 godina kad sam imala uzmem brijac i sve skinem.. ne moram vam pricati kako su buknule poslijeuser posted image dva putuser posted image sam i ruke depilirala voskom jednom pred vjencanjei jos nekad i sad us onako umjerene hihihih i takve stoje. kako starim ne mogu bol od depilacije da podnosim ko prije ... a i nekako mi slabije se cine po cijelom tjelu nego prije.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 10548
13.1.2012 23:06:14   
teacher75
ja kontam ici jednom sedmicno do kraja, jer sam bas dosta stvari zaboravila a jos sve friskouser posted image sta bi bilo da sam rodila prije 6-7 godinauser posted image ja laptop stavim malo na grudi pa malo sa strane pored sebe itd... nekako se snalazim

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 10549
13.1.2012 23:10:23   
mamina princeza
meni ne moze sastrane nikako ... hihih .. joj sama se sebi smijem ... cuj na grudi a ne moze kod mene kad sam u pidzami opuste se hahahah:) user posted image
nego na noge pa se istezem kod a sma i dalej na vjezbicama. sutra bas necu moci ustati iz kreveta....
i ja sam vala sve zaboravila ...

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 10550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  420 421 [422] 423 424   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  420 421 [422] 423 424   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *