Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vesela kod kojeg stomatologa na Vojnickom vodis Ajsu
i ja bih da nekad odvedem Adnu, i mi jos pijemo mlijeko navecer iz flasice,
peremo zubice bez problema, prvo joj mi operemo pa malo ona sama
nisam je tamo vodila nikad, mi tamo samo idemo pedijatru, al smo pitali za stomatologa i malo šetali po njegovoj ordinaciji, zakačene lutkice na stolici i slični detalji mene su oduševili Ajša je malo sjedila a neka doktorica starija koja tu bi bila je ljubazna i rekla da je Ajša još mala i da dodjemo za jednu godinicu, to ti je nedje sada
bi rado al sutra veče imam goste, prijatelji mm sa suprugama, 4 para pa sam zauzeta oko kolača, pite, meze, kiflica, hljeba i slično jedan dio večeras moram odraditi
bi rado al sutra veče imam goste, prijatelji mm sa suprugama, 4 para pa sam zauzeta oko kolača, pite, meze, kiflica, hljeba i slično jedan dio večeras moram odraditi
vidjela sam tekst u Avazu,nasu vVisnju,preslatku kitty ,Lady i Lady Hanady vjerovatno znas al et,ima i tekst o tvoj seki
znam... hvala
ama ljudi, perite djeci zube..pa ne znam gdje je tu problem ovaj moj hB uvijek hoce, ali bilo je situVacija kad bas nece (nece da mu ja perem, a to se pika pod pranjem, nije pranje kad on sam perka i riba lavabo četkicom ), otvorim mu lijepo usta, on se dere (taman fino jer su mu tada usta širom otvorena) i mahnem sve kako treba...i odmaj prestane jer ga nista ne boli, vec od huje place...ma sta me briga, glavno da su zubi dobri i čisti
ja mislim da nije toliko veliki problem ovo na zubicima(mislim jeste-da me pocy ne grdi ) ali da je mnogo veci problem ono sto ode ispod mesa...jesam li u pravu pocy i zato se zubici peru od mesa prem,a dolje mislim trljanjem cetkom od mesa prema dolje kako bi se hrana izbacila koja je otislja ispod mesa... a ovo brisanje zuba mi je besmisleno
šteta je da dobar dio korisnih savjeta ostane na chat temi
ponavljam se al moram...
večeras ću dobar dio postova prenijeti sa ove teme na posjoćeu...hajmo razlaz da ne bude žik-žik
treća sreća...eto još ne crvenim post...al asli ći morat jer me namjerno ignroišete
imas u DM i u konzumu sam vidjala mi imamo istu, njom peremo...mada nije nesto spesli bolja od one obicne..njima je interesantna, pa ga mozes privoliti na pranje zubica....ali eto, sad koliko oni dobro operu ja ako Adnana ostavim da sam pere zube ovom cetkicom....za minut se vratim on trlja kadu i plocice
a koristi li neko one el.cetkice za zube imam osjecaj da bi njom bolje ocistilii, gdje ih ima kupiti za djecu...ranije sam cital ada je bilo u DM-u,ali ih j anisam uspjela naci,da li sad ima
u principu koliko ja znam ove cektice nisu excellent rješenje za odrasle pa ni za djecu, uvijek je bolja obicna kvalitetnija cetkica (skuplje su obicno kvalitetnije)..ali Boze moj, i ovo nije lose da dijete zavoli pranje zuba,,,ja ovu nisam u zivotu koristila...mama kaze ne pere dobro, bolje pere kada ti sam trljaš u svakom slučaju
F. je dobila ljetos od babija ovu el. cetkicu. U po frke sam skontala da je ona samo drzi uz zube. Skrenula sam joj paznju da i pored sto se ona trese i drmucka uz zube, mora i sama da cetka zube kao i sa obicnom.
šteta je da dobar dio korisnih savjeta ostane na chat temi
ponavljam se al moram...
večeras ću dobar dio postova prenijeti sa ove teme na posjoćeu...hajmo razlaz da ne bude žik-žik
treća sreća...eto još ne crvenim post...al asli ći morat jer me namjerno ignroišete
tema će biti zaključana ako ponovno dođe do ignoriranja moga posta ogroman broj savjeta vezanih za mliječne i stalne zube naše djece ostat će zatrpani na chat temama...