Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Žene, znate li koliko je sati.... hellloooo..... sve ćemo večeras sanjati zube... a to je loše
čuj koliko je sati...tek pretis lonac pristavila...nije mi došla kuharica ni kućna pomoćnica danas pa opet sve moram sama...sjedi tu još 45 minuta bara dok propišti
Hajde bona pometi ovo, pa idi muža obiđi, a utom će i propištat, .. hočešš
ovaj vecerasnji razgovor ide u arhivu, kakva te metla spopala
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Pahuljice ohani malo,vidis da si anidlu zbunila taman zena krenula da se hvali anidla de ti,citam te ja pusti njih
pa neka...nek se obe hvale...što ...normala jel...samo treba znat kako ''čitat''...a i pisat
hanady, reci ovoj noi kako sam ja lijepa,zgodna, imam lijepe zube ova noa ko da me ne zna
ovo bas lijepo zvuci kad se procita, nimalo narcisuidno (jel se vako pise? )
znaš li ti pitu napraviti?
vesela draga kakav pita...pa oni su gospoda oni to ne jedu...ta jela koja mi jedeno oni ne jedu uopće...mislim daj se skoncentriraj molim te
andila...o tvojoj ljepoti bespredmetno je raspravljati...mislim tamo gdje ti uđeš tvoj osmijeh i ljepota komletan i čistoća očiju zasjenila bi i avu gardner...molim te samo nastavi sa narciosidnim ispadima imaju ti mjesta totalno. ( jel dobro)
Hajd' ti posjeti stomatologa-možda će on znati šta da radiš
nego teacher i leona ...laku noć, al zube operite fino temeljno, najamnje 3 minute kružnim pokretima
seleberti...čojek mi u švaleranciji još...nemerem kod njega
doublemum, N-N nema često...al d aje B počeo spavata nako kako ona voli došla bi ona nama javit sigurno to je za slatke a mama akma je ok...dograbila se neta opet ima 2 dana...dok se uhaviza eto nje
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
doublemum, N-N nema često...al d aje B počeo spavata nako kako ona voli došla bi ona nama javit sigurnouser posted image to je za slatkeuser posted image
Ma da se informišem-pa da se i ja počnem nadati
hanady, reci ovoj noi kako sam ja lijepa,zgodna, imam lijepe zube ova noa ko da me ne zna
ovo bas lijepo zvuci kad se procita, nimalo narcisuidno (jel se vako pise? )
znaš li ti pitu napraviti?
vesela draga kakav pita...pa oni su gospoda oni to ne jedu...ta jela koja mi jedeno oni ne jedu uopće...mislim daj se skoncentriraj molim te
andila...o tvojoj ljepoti bespredmetno je raspravljati...mislim tamo gdje ti uđeš tvoj osmijeh i ljepota komletan i čistoća očiju zasjenila bi i avu gardner...molim te samo nastavi sa narciosidnim ispadima imaju ti mjesta totalno. ( jel dobro)
al fakat ne znam pitu napraviti