|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
2.1.2012 23:50:09   
hmela
zdravo drage moje,evopv veceras pokucala na vrata,sta cu tako je to sudeno,idemo ponovo abd sve,nema predaje samo hrabro i jako.Zovem ujutro Izetu da vidim kad je dr.gore da se vidim s njim kako i sta dalje,jer sam cula da je Rada na godisnjem do20-tog.pa cu vidjet sve,eto ga pa se cujemo opet.Onima koji iscekuju zelim uvijek II onima koji su dobili svoje srece sve naj,a nama koje se trudimo puno snage,sabura,mira i srece.Tu smo jedna za drugu,pusa.

Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi
da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim.
Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu -
naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.

(odgovor članu choirgirl)
Neposredna veza do poruke: 2451
3.1.2012 8:07:02   
Pingvina
Choi,hmela...zao mi je mile. Ne mogu vas utjesiti-znam to. Samo se molim da nam svima ova 2012. donese barem zivu i zdravu djecicu...sve ostalo je manje bitno..svemu ostalom se vise ni ne nadam.user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2452
3.1.2012 10:10:30   
ledy blue
Choi ...Hmela...zao mi je....nadam se da ce iduci put biti uspjesno user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2453
3.1.2012 14:57:23   
BENU
chirgirl žao mi je mila,a i mene neće zaobići negativnouser posted image
danass se baš osjećam bezveze

beta 100
beta 901

Neposredna veza do poruke: 2454
3.1.2012 15:16:55   
Donaa
Samo da vas sve pozdravim,pozelim svima srecu i da akobogda u ovoj godini svi ugledamo user posted image .Choigirl i Hmelazao mi je sto nije uspijelo.Al ne smijemo gubiti nadu.Ja sam se dobro odmorila nakon hiperstimulacije jajnika i sad se pripremamo za IMSI.Ja mislim pocet cemo krajem januara.Ne znam jesam li napisala ali mom muzu se spermiogram znatno poboljsao nakon uzimanja tableta tamoxifen i vitamina zinc i selen.To mu je propisala jedna doktorica u Svicarskoj koja je super strucnjak za te stvari.Vidjela sam da taj lijek ima i kod nas i uopste nije skup,10 maraka kutija.Oni su ustvari za zene koje du bolovale od raka dojki,ali imaju u sebi to nesto sto pomaze muskarcima da poveca broj i pokretljivost.

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 2455
4.1.2012 13:10:56   
BENU
zanima me da li ste vi koje ste radile insmeinaciju ponekad imale osjećaj da če user posted image
procuriti svakog časa,ponekad me nešto žigucne,sinoć sam imala osječaj da če mi 100 herpesa izbaciti na gornjoj usni,jutros ništa,da li je se ovo vama dešavalo,pogotovo taj osječaj da če da procuri,i kolko od inseminacije dana traju plodni daniuser posted image

beta 100
beta 901

(odgovor članu Donaa)
Neposredna veza do poruke: 2456
4.1.2012 13:53:36   
choirgirl
Draga Benu, meni se nije desavalo bas NISTA. Doduse ja ni nisam bila trudna:(

Drage ostale zene, ja sam bas bila malodusna ova 2 dana, ma nekako mi vise svega preko glave...Ja cu se sad preseliti na temu IVF, polako se mirim s tim i uzdam se u Boga da ce to biti rjesenje za nas problem...Ali svraticu da vidim ima li plusica:)

Inseminaciju svakako treba pokusati prije IVFa, jer manje je invazivna metoda i nekako 'prirodnija', ali ako ja smijem dati savjet, mislim da se ne treba predugo na inseminaciji zadrzavati, jer kome uspije to se skoro uvijek desi u prvih 4-5 pokusaja...

Ljubim vas sve i zelim vam svima plusic u ovoj godini,

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 2457
4.1.2012 19:07:35   
patrizia
choigirl  i ja ti se pridruzujem,moja je 7 IUI bila neuspjesna,sad polako pripremam snagu ,novac i balans hormona,da se i ja prebacim na IVF.Ja se iskreno nadam da ću nešto riješiti u ovih par mjeseci,pa da nastavimo stopama cura kojima je IVF brzo uspjela.

Benu da se nadovezem na tvoje pitanje,mislim da je jos uvijek rano za bilo kakve simptome.Ja sam recimo kad sam koristila merional dobijala user posted image  10 dan,a kad sam koristila femaru tek nekad 14 dan od IUI.Nastoj se samo toliko ne opterečavati i pokusaj misliti pozitivno.Želim ti jedan velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image
ostale cure sretnooo !

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

Neposredna veza do poruke: 2458
5.1.2012 17:31:18   
BENU
hvala na odgovorimauser posted image

beta 100
beta 901

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 2459
7.1.2012 21:58:09   
hmela
drage moje nikad ne odustajte.znam neke ste od mene duze ovdje i borite se s tim duze al ne odustajte,bit ce 1abd,hoce vidjet ce te.Imam pitanje za IVF,dal je neko radio kod dr. Godinjaka,jel on to predlozio il vi (mi)predlazete.ako znate molim vas odg.kako i sta ide.unaprijed hvala,pusa i sretno.

Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi
da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim.
Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu -
naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 2460
9.1.2012 9:32:06   
Nezara
Draga hmela, ja sam 2 puta pokusala dogovoriti ivf sa dr G. ali je tesko uskladiti termine ( ne rade vikendom, te seminari, ili ako nema Rade sve propada).....a i ne rade ICSI, jer biolog Rada ne zna da koristi mikroinjekciju(to mi je dr licno rekao)....tako da saberi i oduzmi pa odluci gdje ces raditi.....pozzzuser posted image

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2461
12.1.2012 14:17:25   
BENU
beta 100user posted image

beta 100
beta 901

Neposredna veza do poruke: 2462
12.1.2012 14:28:16   
shpagica
IZVORNA PORUKA: BENU

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 2463
12.1.2012 14:35:56   
tanananka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srce mi stade kad ovo procitah.... Presretna sam zbog ovakve vijesti.

Cestitam ti mila od srca...Zelim ti laganu i skolsku trudnocu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 2464
12.1.2012 15:24:38   
gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene cestitke i ovdje..od srca..iz dubine srca!!!!!!!!!!!!!! najiskrenijeeeeeeeeee...jeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 2465
12.1.2012 15:55:25   
rerica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 2466
12.1.2012 15:59:07   
riba78
konačno lijepe vjeesti na ovoj temi ,user posted image user posted image user posted image
Benu čestitammmmmmmmm user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 2467
12.1.2012 15:59:33   
choirgirl
Benuuuuu legendoooo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 2468
12.1.2012 16:00:48   
choirgirl
Ovo je prvi user posted image otkako se vrtim na ovoj temi, pa jos iz prve:):)

cestitam benu, kako se osjecas?

Neposredna veza do poruke: 2469
12.1.2012 16:16:53   
Anoniman
Benu cestitam od srcauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2470
12.1.2012 17:21:59   
ivanai
benu cestitke od srca konacno i na ovoj temi lijepe vjesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2471
12.1.2012 17:29:40   
patrizia
benuuuuuuuuuuuuuu,svaka čast,presretna sam user posted image user posted image user posted image user posted image .Jedva čekam još da nam potvrdiš kako maleno srce kuca user posted image

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2472
12.1.2012 17:39:39   
mina minka
benu cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelim ti puno srece

Šansa se uvijek pojavljuje u najnepovoljnijem trenutku

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 2473
12.1.2012 20:50:42   
AAvalon
Benu user posted image user posted image user posted image

Ne mogu ti objasniti koliko mi je drago sto ti je uspjela inseminacija, i to iz prve user posted image
Zelim ti najuredniju mogucu trudnocu, ono bas skolsku, i da se pridruzis klubu mama cije su bebe zacete inseminacijom aBd... javljaj nam obavezno sve novosti, jedva cekamo da aBd srce prokuca, pa da se prvi put bebica pomakne

Sretno i jos jednom cestitam, ja sam bas presretna

Dum spiro spero

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 2474
12.1.2012 21:16:38   
Almaa
BENU, divna vijest, cestitam ti draga, želim ti skolsku trudnocu i zivu i zdravu bebicuuser posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *