Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 6.12.2011 12:41:29
D_K
bas mi je zao.. jeste li pitali za neki zamjenski sirup??
znam za Dinu jer mi je jednom trebao jedan lijek i oderala se telefonirajuci u svaku apoteku (nazive i brojeve sam nalazila na netu) i oni su ga imali..
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 6.12.2011 13:41:39
Alma_27
sincic ima 40 dana i vec nekoliko dana je koza na testisima kao gruba i crvenkasta. ne boli ga.
mi probali da ga ostavljemo golog bez pelene, pa beby puder, pa pantenol. ne pomaze nista.
nisam pametna nikako stariji je znao imati samo odjed od proliva ali to je valjda drugo i njemu je pomagalo samo zambakovo ulje. ne znam smijem li to ulje stavljati ovako maloj bebi. moze li daktarin mast?
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 6.12.2011 14:19:12
mamine oci
Alma ne znam sta bi ti rekla da sad nesto pametujm stavi ovo ono zaista neznam, jer se nisam sretala sa tim,kazes da ga ne boli,sacekaj jos par dana ako se ne povuce javi se dokoru,ali mislim da nije nista opasno da ce se povuci naravno mazi bebi kremu nakon svakog presvlacenja pusa mallom frajeru
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 6.12.2011 21:22:39
škorpija
ajdinu su danas natekle ruke, ali samo nadlanice i prsti, izgledaju ako buhtle, kaže teta da se to pojavilo nakon što je dirao snijeg . njega ništa ne boli, zna li neko šta bi to moglo bit
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 6.12.2011 22:43:15
d.dita
Od prijateljice malcu se to dešavalo kada je hladno ali njemu se zacrvene, nateknu i obraščići, ali veoma blago, dok prstići i šake znatno više, i dr joj rekao da je alergija na hladnoću.
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 7.12.2011 10:59:30
gvendolina
IZVORNA PORUKA: škorpija
ajdinu su danas natekle ruke, ali samo nadlanice i prsti, izgledaju ako buhtle, kaže teta da se to pojavilo nakon što je dirao snijeg . njega ništa ne boli, zna li neko šta bi to moglo bit
kako nam je imenjak,je li prosao otok i ja sam pomislila da je mozda od hladnoce,ali me zbunjuje i onaj osip koji je nedavno imao...je li probao nesto novo vidim spominjala si novi omeksivac,ja ga licno i ne koristim za Ajdinov ves...trebali bi otici pedijatru,mozda oni da vas posavjetuju
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 13.12.2011 11:09:25
škorpija
IZVORNA PORUKA: gvendolina
IZVORNA PORUKA: škorpija
kako nam je imenjak,je li prosao otok i ja sam pomislila da je mozda od hladnoce,ali me zbunjuje i onaj osip koji je nedavno imao...je li probao nesto novo vidim spominjala si novi omeksivac,ja ga licno i ne koristim za Ajdinov ves...trebali bi otici pedijatru,mozda oni da vas posavjetuju
otok prošao kako je i došao, morat ćemo opet dirati snijeg da potvrdimo da li je to bilo nešto one time ili je fakat alergija
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 10.1.2012 14:04:04
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: koka i po
Pitanje za taurus koji je ucinkovitiji sirup portalak ili ortisan? ovaj drugi trosimo vec peti dan a od djelovanja nista ...ili tako mora biti hvala
Nisam taurus, ali ću dati odgovor vezan za Portalak, jer smo ga koristili u dva-tri navrata: reakcija na Portlak sirup je u okviru 4-6 sati, i nema šanse da premaši.
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 10.1.2012 14:15:41
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: koka i po
hvala puno.... a smijem li danas dati kasiku portalaka ako sam mu vec dala dozu ortisana?
Pogledaj prvo šta ti piše u uputstvu o doziranju na dijelu gdje se piše o reakciji sa drugim lijekovima. Mada ja bih ipak pričekala sutra ili makar napravila neku stanku od nekoliko sati.