|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
9.1.2012 9:36:11   
palachinken
Da nije kakav pun mjesec bio, jer se i moj budio često a i ono sto je ko fol spavao, to je mlatio i rukama i nogama.
animagical, kakvo je stanje s (.) jutros? Ja bih stavila hladnu oblogu za svaki slučaj, ipak ti imaš historiju začepljenja. A za smijanje, jelde, najljepsi zvuk sto ima! Jes meni drago sto sam uspjela snimiti to prvo kleberenje user posted image

Selminja, tako sam ja plakala kad kaputima, nijedan mi ne moze preko grudi. Sad sam u brigu sta cu nositi kad krenem medju ljude. Vec vidim scenu, trčim na posao izbljucanog dzempera, nepočešljana, u kućnim papučama.

Sensia, to za udaranje, i mi smo prošli. Spava pa se zvizne u snu i probudi se. Govorili mi da ga vezem, a meni zao bilo sputavati dijete, sad uči koordinaciju pokreta. Nakon te faze nama je došla faza budim se na svaki šum koja i trenutno traje, a dokle će, ne znamo.

Super Bebo, kakav je tvoj mali s budjenjima nocu? Kontas li izbacivati nocne podoje kad pocnes raditi?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 3401
9.1.2012 9:55:45   
cipelica
jutro
nama je noc relativno mirno prosla. inace super spava ali zadnjih nekoliko noci se budi placuci, sve to pripisujem zubicima. imamo donju jedinicu. mi smo nocne obroke skroz izbacili ima vec mjesec dana.

mamino i tatino sunce *NOA *
7.6.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3402
9.1.2012 9:57:37   
enči80
Da nije kakav pun mjesec bio

Da se i ja priključim ...moje su sinoć u pola jedan pjevale...možda radi snijega izgledakao da je dan

Jutrouser posted image i od mene...glava me rastura i ne znam šta da radim...u kući imam analgin a ne znam da li bih ga poslije dojenja smjela popiti?...Selminja pronašla sa se u tvome postu u vezi tarzanauser posted image user posted image user posted image još kod mene rez od cr vertikalan pa mi samo stomak fino podijeliuser posted image ...vježbam pa se nadam da će se utegnuti bar malouser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 3403
9.1.2012 10:01:22   
lepetetka
Cipelice blago ti se, moja kako starija to gora,ko beba mi je znala se po jednom buditi, a evo zadnje dvije tri noći po tri pa i četri puta, ne znam šta joj je..
Ja probavala onu hapu za laku noć Hippovu što je neko koristio, ma nema šanse, povuče, napravi facu kiselu, i stisne usta, reko da je malo zasitim nećel biti kakvog hajra al jok user posted image
A šta nam je sa Ašoni nidje je?
Nama danas pola godinice user posted image
Bambi7 čestitamo 7.mali rođendanko user posted image user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 3404
9.1.2012 10:09:44   
cipelica
lepetetka kako sam mu uvela dohranu on se ne budi nocu, valjda se zasiti tokom dana. a mi inamo 2 obroka dohrane, jedan vocni a jedan od povrca na mesnoj vodi kuhanog.

7.6.2011

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 3405
9.1.2012 10:11:54   
palachinken
lepetetka, čestitam pola godine! Ja sve kontam tvoja beba puno starija od moje, kad ono mi u 10 dana user posted image I dobro si, što su stariji to se češće bude user posted image

enči, znam za paracetamol i ibuprofen da smiju, analgin ne znam. Da pitas tamo na FB u onoj grupi dojenje je in?

cipelice, kako ste izbacili nocni podoj? Ima li neka čarobna formula ili samo od sebe?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 3406
9.1.2012 10:12:43   
palachinken

IZVORNA PORUKA: cipelica

lepetetka kako sam mu uvela dohranu on se ne budi nocu, valjda se zasiti tokom dana. a mi inamo 2 obroka dohrane, jedan vocni a jedan od povrca na mesnoj vodi kuhanog.

Evo ti i odgovori user posted image

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 3407
9.1.2012 10:24:40   
lepetetka
Palachinken tu smo mi negdje user posted image A moraću i ja dohranu podebljati, mada mi je prgava što se tiče povrća, mada bih voljela da hoće jednu onu gušću hapu na flašicu ala ova za laku noć, ali ova joj se ne đasvi nimalo, a ona meni pojede čitavu teglicu i opet doji poslije, čini mi se da im dojenje postaje ono ko da zaliju samo hehe... Ali baš je pokvarila san ali skroz, sve se tješim da su zubići..

Neposredna veza do poruke: 3408
9.1.2012 10:28:18   
Super Beba
palachinken - ma on se i sada manje budi da bi hapio...ponudim mu ja (.) kad se probudi u po noći, al' u zadnje vrijeme slabo da hoće...a valjda mu ostala navika buđenja, pa se budi 'nako...s tim da njega često zna probudit krevetac - tijesan mu, gospodin voli širinu, pa da se raširi k'o veliki...al' haj, u zadnje vrijeme k'o bolje spava, jutros smo čak do pola 9 drinjcali user posted image (imali smo nekakva buđenja, al' izdržljiva)... a izbacivanje noćnih mi je pod moranjem..već sam pisala da moj posao podrazumijeva česta putovanja po više dana, tako da, ukoliko kod MMa mi sike ne počnu proizvodit mlijeko, noćno dojenje htjela, ne htjela, moram liferovat...al zato - dojenje je i dalje u modi pred spavanje i u jutro..tad sika ide na izvol'te..a to mi je OK sasvim, ne bunim se :)
lepetetka - ljepotici sretan mali rođendan i da bude u zdravlju! user posted image user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 3409
9.1.2012 10:29:35   
enči80
enči, znam za paracetamol i ibuprofen da smiju, analgin ne znam. Da pitas tamo na FB u onoj grupi dojenje je in?

evo sam popila crni kafu sa limonom pa će valjda da prođe...hvala tiuser posted image

lepetetka sretan mali rodjendanko

< Poruku je uredio enči80 -- 9.1.2012 10:31:02 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 3410
9.1.2012 10:36:11   
lepetetka

, tako da, ukoliko kod MMa mi sike ne počnu proizvodit mlijeko, noćno dojenje htjela, ne htjela, moram liferovat...al zato - dojenje je i dalje u modi pred spavanje i u jutro..tad sika ide na izvol'te..a to mi je OK sasvim, ne bunim se :)

user posted image user posted image Super bebo možda i moradne ponuditi kad te ne bude, ak ne bude znao šta činiti.... Kaže mm jao kako ga stisne -ugrize za prst,user posted image jah reko a kako tek mene ugrize za bradavicu...

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 3411
9.1.2012 10:37:43   
saritaa
dobro jutro iz suncanog Mostara, ja se naspavala, a jest vala da sam malopre ustala user posted image , ja kontala dijete mi spava udjem u sobu kad on budan i igra se rukicama, ljubi ga mama user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3412
9.1.2012 10:39:57   
lepetetka
Evo mi sin kaže umočio seki pipu u keks user posted image user posted image

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 3413
9.1.2012 10:43:19   
cipelica
palachinken, on meni bas fino jede kasice, pa ga valjda zasite i nema potrebe da jede po noci.on meni npr. kad mu pravim vocni obrok pojede cijelu bananu i krusku, ili 4-5 sljiva i jabuku.

7.6.2011

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 3414
9.1.2012 10:58:49   
cipelica

IZVORNA PORUKA: lepetetka

Evo mi sin kaže umočio seki pipu u keks user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sta im sve nece naumpasti

7.6.2011

Neposredna veza do poruke: 3415
9.1.2012 11:00:42   
palachinken
Ih, ne jede moj toliko. I imamo jedan obrok, drugi cu mu uvesti za tri sedmice. Pojede, recimo, četvrt banane, manju jabuku i veliku kašiku rižinih pahuljica ili krompir sa mrkvom. S tim da moze dojiti poslije.

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 3416
9.1.2012 11:04:11   
lepetetka
Palachinken oni izgleda ozbiljno shvatili ono Dojenje je in user posted image

Neposredna veza do poruke: 3417
9.1.2012 11:05:22   
animagical
jutro..mene glava boli skoro svaki dan, pa sad samo saburam,ne isplati se stalno piti tablete...nisam se naspavala, budio se vise od 10 puta, isto crve da ima u guzici, kad god pogledam noge su u zraku, glodje taban i zali mu se...

ima li kakvih mini rodjendana danas? user posted image nek su sretni
palacinko, jel M prestao kasalj?
za sve s grcevima jedan user posted image

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 3418
9.1.2012 11:12:06   
palachinken
IZVORNA PORUKA: lepetetka

Palachinken oni izgleda ozbiljno shvatili ono Dojenje je in user posted image

user posted image znaju oni sta valja.
Ma neka, nek doji i nek rucki, ali gledam se jutros, zombi bi bila nakon vikenda u wellnessu. I valja takva na posao 8-9 sati, kontati i razmisljati i deverati s šeficom. Veselo, domaČine user posted image

animagical, 90% jest, iako se zna 1-2x dnevno zakasljati. Vidjecemo kako ce danas biti.

< Poruku je uredio palachinken -- 9.1.2012 11:13:32 >

Neposredna veza do poruke: 3419
9.1.2012 11:16:38   
Super Beba
palachinken - zašto ne podebljaš taj jedan obrok? Obzirom da uskoro ideš nazad na posao, nek mu taj kruti obrok skroz zamijeni mliječni, tj. da ne moraš dojiti nakon obrok...eventualno mu počni uvoditi drugi obrok, nekad poslijepodne, al' u manjim količinama...tebi svakako ne gine smanjenje ponude mlijeka kad kreneš na posao, osim ako ne planiraš se izdajat dok si na poslu...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 3420
9.1.2012 11:25:31   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Super Beba

palachinken - zašto ne podebljaš taj jedan obrok? Obzirom da uskoro ideš nazad na posao, nek mu taj kruti obrok skroz zamijeni mliječni, tj. da ne moraš dojiti nakon obrok...eventualno mu počni uvoditi drugi obrok, nekad poslijepodne, al' u manjim količinama...tebi svakako ne gine smanjenje ponude mlijeka kad kreneš na posao, osim ako ne planiraš se izdajat dok si na poslu...

Ma ne moram ja dojiti, nego ja ponudim da zalije, on hoce, jer kad je kod mame, fino ruca i popije vode poslije. Drzi njega taj obrok, nije to problem, jedino da probam uvesti "veceru" pa da vidim hoce li ga navece drzati duze.
A izdajat planiram, za jedan obrok, pumpicu pa u wc user posted image pa da li na flasicu da li mlijecnu kasicu nek jede. Zao mi da mu toliko obroka, tri dvevno, cvrsta hrana izbije dojenje, mali je jos.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 3421
9.1.2012 11:26:13   
palachinken
cuj "ne moram ja dojiti" ahahahah ne mora ON dojiti

Neposredna veza do poruke: 3422
9.1.2012 11:30:00   
ziki
Jutro zeMske, jeste li se naspavaleuser posted image  meni i moja luda glava nije dala da spavam. A klinci i pricanje u snu dadatno. Uh jedva cekam da nikne i drugi kec pa valjda budemo malo rahat. 
IZVORNA PORUKA: palachinken

Selminja, tako sam ja plakala kad kaputima, nijedan mi ne moze preko grudi. Sad sam u brigu sta cu nositi kad krenem medju ljude. Vec vidim scenu, trčim na posao izbljucanog dzempera, nepočešljana, u kućnim papučama.

Ovo ti ne gine, uh kad se setimuser posted image  vazda sam neke "aplikacije" imala, a jednom smo kasnili i lopuza me upiski, mm na to doda pa sta se presvlacis, sta fali isla si i izbljuckanauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 3423
9.1.2012 11:48:15   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

jutro..mene glava boli skoro svaki dan, pa sad samo saburam,ne isplati se stalno piti tablete...nisam se naspavala, budio se vise od 10 puta, isto crve da ima u guzici, kad god pogledam noge su u zraku, glodje taban i zali mu se...

ima li kakvih mini rodjendana danas? user posted image nek su sretni
palacinko, jel M prestao kasalj?
za sve s grcevima jedan user posted image

sta je ovo sva djeca mlatarala udovima, ja sam na kraju Umu stavila izmedju nas u 5 ujutroo nisam znala sta da radim vise i jednu rukicu ja jednu mm i nismo joj dali da mrdne, spavala je oko sat i onda je pocela da dize noge user posted image user posted image user posted image  i prducka
onda je mm mene otjero u dnevnu i ne znam sta je dalje bilo user posted image user posted image user posted image user posted image
palacinko, ja ti se divim da ces se vratiti na posao tako brzo, a kko ce cuvati M? svaka ti cast uvijek si bila jaka

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3424
9.1.2012 11:50:06   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: saritaa

dobro jutro iz suncanog Mostara, ja se naspavala, a jest vala da sam malopre ustala user posted image , ja kontala dijete mi spava udjem u sobu kad on budan i igra se rukicama, ljubi ga mama user posted image

sarita nek ima vala i neko jos iz mostara, ja odavno sama na temi(kako sam upratila nema niko vise)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 3425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *