Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tajra ja se mogu pohvaliti da znam brojati, samo ne znam smijem li
nego... dada draga...šta bona sikiraš ljude po pijaci...odeš vino kod noe i nabereš pred kućom japanskih jabuka... meni došle poršle sedmice iz počitelja
Tajra tako ti je to neke se duse zblize neke udalje Poslanik s.a.w.s je to izrekao. Nada zadnja umire ima sanse aBd javit cu vam . Kod nas po starom pistimo vristimo malo nosic curi nije strasno. Starijeg sam poslala svekrvi nek njoj malo pametuje da odmorim . MM sam poslala nek se Boston-ira do veceras a ja rahat uz rr . za bolesne bebare. Ima li Male jel ziva prenesite joj poz od mene. Felix ulijenila si se malo izgleda se sikiras opet za te cigare javi se.
Ma bona Hanady...ja cula nikad nisam za japansku jabuku do jucer ili kad je vec noa rekla da joj je Noa jela j.j ...haj rekoh...svekrva kupila u merkatoru...opet sa djetetom pravi eksperimente ...nego ja danas hodam po pijaci...nervozna...trazim normalan limun...onaj sa tvrdom, rosavom korom...nigdje ga...svi me uvjeravaju kako je ovaj hibrid bolji...i tako se ja raspravljam sa pijacarima...tek naletim na japansku jabuku...e kad nisam vristeci pobjegla sa pijace ...tek sad mi noa rece da je oni imaju pred kucom...pa mi bi lakse...inace se pitam odakle nam stize ovo voce i povrce...ni nalik na nase
Koko i ja cu se modernizovat ako se naljutim inace mi zivot ko kod one Fikret-e iz one serije sto sam gledala, Dzevrija mi probi mozak nekad . Dadada poslat cu ti ja raznih vrsta limuna ali ih nisam jos dekodirala bojimm, se Ameri napravili gmo majmune bojim se sad svega jer su sve napumpali hormonima
Koko i ja cu se modernizovat ako se naljutim inace mi zivot ko kod one Fikret-e iz one serije sto sam gledala, Dzevrija mi probi mozak nekad . Dadada poslat cu ti ja raznih vrsta limuna ali ih nisam jos dekodirala bojimm, se Ameri napravili gmo majmune bojim se sad svega jer su sve napumpali hormonima
jah...cula sam da u AmeriKi ima kupiti lubenica bez kospa ...e sad ne znam je li to ova nasa komsinica malo precerala...ili su i to uspjeli
ma nemojte me zezat da ne znate za japansku jabuku
Majekmi mi je jdeno iz sa Bune i iz počitelja čini mi se 100 godina
ja djeci stavim u zdjelicu i dma i kašike...najbolje su kad haman počnu da gnjile
joj ella moja ak me nasmija
ja nedavno kod mame i ona navlila da pregleda apizodu...jao majko moja kad sam đevriju saslušla u toj epizodi bilo mi došlo TV da razbijem
pa i bolja je tamnija za jest... one se ovakave beru i odna moraju da odtoje da bi se jele komotno
e dadada kud nisi prije krenula u potragu za japanskim jabukama imal sam do preksinoć još tri...ja bi tebi njih na Bb donijela.. ove domeć...nisma nikada kupovala na pijaci...a nisma ni domaće...imama komšije kod mame koji imaju vikendicu i muževu familiju s avikendicom dole
znači moguće da si jela al nejmaš pojma
Dadada nije ti komsinica preCerala uspjeli su i te lubenice al nekupujem ja to ja volim po starinski . Hanady ma to je moj mali grijeh ta serija sve tako zao mi Fikret-e te a i moja (licna) Dzevrija se pohasila pa umjesto da rondam njoj rondam laptop-u jesi me skontala?
Vece, ja cu samo kratko, cekam da si se sprzi dvd sa flimovima, jaooo luda sam...svako vece po 5-6 filmova skinem, jadan bh telecom, sta ima po fer osnovi , ko im je kriv sto su ukinuli ogranicenja ...
Isle smo Lana i ja veceras kod tete, joj radosti...i njihove i Lanine...ne zna se ko je gnjavi vise, djeca ili teta...Lana isprva bila uz mene al poslije jedva krenula kuci...
Dadada nije ti komsinica preCerala uspjeli su i te lubenice al nekupujem ja to ja volim po starinski . Hanady ma to je moj mali grijeh ta serija sve tako zao mi Fikret-e te a i moja (licna) Dzevrija se pohasila pa umjesto da rondam njoj rondam laptop-u jesi me skontala?
legendo...
joj bože...ja kad sma ono vdijela pa ne mogu sebi da dođem...
al ond ami mama pirča...Ima knjiga po kojoj je ta serija snimenjan...i sda razvili su teoriju da je ta fikret ubila Đevriju i završila u zatvoru i ona iz zatvora piše to sve pa snimnjena serija...a reko zar s emože u zatvro da s eono ''ubije'' estakverulah