sheri
|
ja prvo kazem nemoj, ne valja, opasno je, .... ako ej nesto opasno, onda zagalamim. ako je nesto sto iz nekog drugog razloga ne valja, onda se kao naljutim, i kazem da sam ljuta. nekad sam tuzna, a nekad razocarana. nekad budem blesava, kao npr kad ona radi nesto sto ne ttreba, i smije se, jer joj je to igra onda i ja budalesem sa njom, pa ju odvedem od toga igrom. kad ja nesto radim , a ona nesto hoce sto ne mora dobiti u tom momentu, onda joj akzem kad ti pijes mlijeko,gledas crtani, sl. jel tebi neko smeta, ona kaze ne smeta, i ode. valjanja po ulici, prodavnici jos nismo imali, ali vrlo cesto se hoce ganjati, i ok je neko vrijeme, ali kad trebamo krenuti onda samo prodjem, pa onda ona mene trazi. znam ju i izignorisati. ali, najbitnije je da ne odstupam od svojih stavova nikada. zasad nam dobro ide, slusamo se zaista, i nema tucnjave. ali imamo kaznu. do kada ce biti tako, ne znam. ja uviejk kazem samo da ostanem pametna. i da dodam, mene su roditelji znali istuci, ali vise me boljela prica, nego taj puc puc, ili batine. ali, nemam nista ni protiv onih koji posezu za batinama, jer ja ne odgajam njihovu djecu.