Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Forum > [Dijete] > Djeca > RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti?
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 5.1.2012 15:06:42
taurus
IZVORNA PORUKA: Medi_87
Hanady za djecicu nemam pojma sta bi napravila za odrasle mi je vec lahko Taurus ja cu djecicu u jendu sobu odrasle u drugu atko da tu frke neamma
ma imam ja soba, ali odrasli mi se baš i ne mogu sastaviti jedna grupa je naših godina a druga je mnogo starija zbog toga sad do sada uvije slavila rođendan po dva dana..ali sam stvarno sita toga pa sam zbog toga mislila sva sastaviti u igraonicu ma nisam pametna
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 5.1.2012 15:11:18
ladyblue RR
ja sam Nađin slavila u igraonici i super je bilo. ne mogu ja sebi srkleta po kući, kuhanja, pranja, čišćenja...ma vozdra. svi u igraonicu, 2 sata i hajte svi kućama. i dijete se smori živo a Boga mi i ja...e treba još da nakuhavam jela. ma nije mi palo na pamet!
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 5.1.2012 15:17:05
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Medi_87
Ladyblue koliko te sve kostalo i koliko je djece bilo, u kojoj igraoni
bilo je 15-ak djece što velikih što ovih prcvoljaka. i odraslih mislim 20-ak. odraslima poslužili kafu, sok, djeca se igrala, tamo oni im servirali pizzu, grickalice, sokove...došla torta, puhanje svijeća, šišanje...još malo se poigrali i hajmo kući. dosta bilo i meni i djetetu a nikakvog srkleta oko kuhanja, čišćenja stana prije i poslije, itd. sve me došlo, ako se dobro sjećam 350 KM.
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 5.1.2012 15:19:39
taurus
IZVORNA PORUKA: ladyblue
ja sam Nađin slavila u igraonici i super je bilo. ne mogu ja sebi srkleta po kući, kuhanja, pranja, čišćenja...ma vozdra. svi u igraonicu, 2 sata i hajte svi kućama. i dijete se smori živo a Boga mi i ja...e treba još da nakuhavam jela. ma nije mi palo na pamet!
znala sam ja da si ti pametna žena a je si li imala "strih" mislim onih bez djece tj. sa odraslom djecom...rodbina i ti folovi šta ću s njima
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 5.1.2012 15:22:31
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: taurus
znala sam ja da si ti pametna žena a je si li imala "strih" mislim onih bez djece tj. sa odraslom djecom...rodbina i ti folovi šta ću s njima
imala. ništa...dođu, evo kafa, evo sok...djeca se svakako igraju, odrasli progovore koju i eto. ma pustite se žene drage, što sebi tovarite posao za vrat. ako možete platiti, čemu peglanje i smišljanje šta i kako. a i da kuhate ne možete puno jeftinije proći a gdje je čišćenje. ma bjaaaažiiiii. slomite se i kada dođe rođendan nije vam do života od umora. niđe veze.
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 5.1.2012 15:26:53
Medi_87
Ha ha ha ma nisam ni mislila da ces pobjeci od Zelje vdis meni ce biti 20tak djece i od toga je pola uzrasta oko godine a oni bas i ne jedu grickalice, s nekom djecom ce doci mame s nekom ne, rodbinu sam rezervisala za navecer vec ha ha za njih je janjetina na meniju i ostale djakonlije imam svoje meso, tortu cemo dobiti na poklon tako da bi me to izaslo skupo
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 5.1.2012 21:37:23
balasgirl
mmmmm ja probala ukusno pravo, al koliko sam skontala ovo je sandžačko jelo, ako nisam u trefu. Joj kad sam prvi put vidjela....reko, ovo isto kaldrmica na Kovačima hehehhehehh
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 5.1.2012 21:43:47
taurus
IZVORNA PORUKA: taurus
imala. ništa...dođu, evo kafa, evo sok...djeca se svakako igraju, odrasli progovore koju i eto. ma pustite se žene drage, što sebi tovarite posao za vrat. ako možete platiti, čemu peglanje i smišljanje šta i kako. a i da kuhate ne možete puno jeftinije proći a gdje je čišćenje. ma bjaaaažiiiii. slomite se i kada dođe rođendan nije vam do života od umora. niđe veze.
svaka ti je na mjestu i ja sam iz istih razloga za igraonicu, ali danas mi jedna prijateljica reče:"pa nećeš valjda i mamu zvati u igraonicu" pa me to malo poljuljalo....kao ne zovu se ovi stariji u igraonice
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 5.1.2012 21:45:52
Medić*
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: medic slatki
evo slike
mantije sa fasiranim mesom, ukusni zalogajcici :))))
ja sam ovo daaaaaaavno vidjela na drugom forumu...san mi je probati
Dado ja bih ti rado napravila da probas, ali meni nikada nisu ovako dobre, mamine oci ih extra radi :)
Neznam bas da li je sandzacko, kod nas ih bas rade svakodnevno, svi uzivaju jesti ih, slicno buredzicima, meni neka je samo sa mesom, pa buredzici ili mantije svejedno :)))
< Poruku je uredio medic slatki -- 5.1.2012 21:47:42 >