sporty mamaa
|
Tajra i ja ti se divim, kao sto neko napisa, ja nemogu da smirim sebe. U mene ude takva nervoza da je to nenormalno. Pomogli su mi vasi postovi, jer vidim da nisam sama, ja sam mislila da je moje dijete najgore. Mi smo sada u fazi da ona mene doslovno provocira, vrti me oko malog prsta, a ja nemam nacina da to sprijecim. Jutros je ja odvela na wc i vratila u krevet, bila joj leda otkrivena i ja dodem i pokrijem je. U tom trenutku nju hvata napad bijesa, samo zato sto sam je pokrila Ja ignoriram, vracam se u krevet, ona vristi, vuce me za ruku, probudila i tatu i bebu. Tjera me da zguzvam deku, ja ustajem guzvam je, ona nije tako, nije tako, ja ne znam sta da radim, a tlak mi skace na 100 Sinoc neda obuc pidamu( i to radi vec duze vrijeme), ja joj na silu brisem guzu, ona vristi i vraca prljavstinu nazad(trlja se o pod kako bi bila ponovo prljava). I sta ja tu da radim? Kad idemo van kao sto vesela rece, sto zahtjeva, jakna se mora obuci u hodniku ili van. Nema sanse da je obucem u kuci, neki dan bili u gostima i ja ko budala morala izac van i obuci je, ljudi mi se smiju i svi govore da treba njoj sipkice. A ja kipim i ne znam stada radim. A to da pricam je gotovo nemoguce, ja cim pricam ona skrece s teme i brblja, brblja ne slusa me nikako. Diplomata pravi.
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 4.1.2012 23:04:26 >
|