veeseelaa
|
Sve se moze pokazati i dokazati izrazom lica, strahom u ocima, zabrinutim glasom... Molim vas, koristite ta sredstva... Tuzna i zabrinuta majka boli vise od udarca... ma moja sve zna i to me izludi al tjera po svom ponekad da ne znam šta bi osobito kad smo kod moje majke, u kući kad smo same je za 10 naravno kao i svaka majka volim je najviše na svijetu i želim joj svako dobro ponavljam po 100 puta, učim, ukazujem, dokazujem al ona nekada toliko bude bezobrazna da je opasna za sebe i okolinu il se baca po podu pa se bojim da će se povrijediti il udara druge a nimalo nije bezopasno kad ona udara itd Moj brat ima malenu kojoj kad jednom kažeš ona je super a mojoj 1000 puta kažeš i ona po svom I uvrtiću tvrde da nisu vidjeli tvrdoglavije dijete sve je super i sve i nekako al kad svojim postupcima može povrijediti sebe il druge ja izludim kažem svaka čast onom ko sve riješi razgovorom, skidam kapu al kod mene to često ne pali Svakako želim da sutra bude dobra, plemenita, razumna, dostojanstvena, radna, uredna itd da li je ona još mala da bi shvatila zaista ne znam al se iskreno nadam da će ubrzo bubice izletjeti iz njene glave Ljubavi joj ne manjka, igre s djecom, druženja, priče, graje itd Evo ja sad u petak imam jedno druženje do kasno u noć i ostaće kod mame al ja ću obavezno otići po nju jer je ne mogu ostaviti na noćenje, prosto mi je kuća prazna bez nje, nikada se nismo razdvajale, bdijem nad njom, brižna sam i nježna, sve je podredjeno njoj i od strane mene i mm, al opet nas izludi.... naravno s vremena na vrijeme, nije svaki dan takav....