Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Super , volim otvorenu djecu. I uljepšala je predstavu, pa ja. Timur ima sliku sa Djedom Mrazom (i osip od njegove brade ), a na Eminoj smo svo troje - ja kao tampon zona .
Imamo pravo puno bliske rodbine rođene u decembru, i jutros kči i ja nabrajamo ko je sve strijelac u horoskopu. Nabrojimo ih petero. Kad moja kči "uh koliko indijanaca" Ja prvo , a onda skontam da strijelci imaju luk i strijelu, pa su zato naravno indijanci
Danas bili nas dvoje u gostima, i moj će A. ući u kuhinjicu za tom tetom što smo bili kod nje...gleda okolo i poče sa komplimentima..."Ooo teta kako ti je lijepa kuhinjica, mala,...ali ti je prljaaavaa brate!!!" Žena je pala od smijeha, a ja
Danas bili nas dvoje u gostima, i moj će A. ući u kuhinjicu za tom tetom što smo bili kod nje...gleda okolo i poče sa komplimentima..."Ooo teta kako ti je lijepa kuhinjica, mala,...ali ti je prljaaavaa brate!!!" Žena je pala od smijeha, a ja
Znači da ja dobro poradim kad mi budeš sa A dolazila
Znači da ja dobro poradim kad mi budeš sa A dolazila
hahahah posebno WC, imamo i jedan biser sa WC-om u gostima A Boga mi nisam ja neka pedanterija, ali dijete tako nešto zapaža
Dijeli on kompilmente i za uredno
< Poruku je uredio mama_debeljuca -- 21.12.2011 20:53:50 >
Prica princeza s mojom bakom,pita je baka hoce li doci spavati kod nje,kaze ona:Ne,ova soba je samo za nanu,nema mjesta.Kaze baka,e onda cu ja kod moje A..(mene),a ona gleda ozbiljno i kaze:Ma ne moze,ona ima muza!!!
Jučer je moja dvoipogodišnja kćerka rekla svojoj majki- mojoj svekrvi da smrdi i da sam ja to rekla -u prvi mah je smiješno ali i jako nezgodno. I ja je pitam, pa kad sam ja to rekla, kaže ona - Pa ono, juče, meni... Ja onda svojoj svekrvi ispričam jednu anegdotu: Unuk rekao majki: Mama ( snaha) kaže da si ti glupa. Svekrva pozove snahu na odgovornost i ona njoj kaže : Ja da mislim tebe ogovarati, ne bih to radila pred tvojim unukom, nego sa svojom prijateljicom.
Jučer je moja dvoipogodišnja kćerka rekla svojoj majki- mojoj svekrvi da smrdi i da sam ja to rekla -u prvi mah je smiješno ali i jako nezgodno. I ja je pitam, pa kad sam ja to rekla, kaže ona - Pa ono, juče, meni... Ja onda svojoj svekrvi ispričam jednu anegdotu: Unuk rekao majki: Mama ( snaha) kaže da si ti glupa. Svekrva pozove snahu na odgovornost i ona njoj kaže : Ja da mislim tebe ogovarati, ne bih to radila pred tvojim unukom, nego sa svojom prijateljicom.
Draga zino :D....
Prica princeza s mojom bakom,pita je baka hoce li doci spavati kod nje,kaze ona:Ne,ova soba je samo za nanu,nema mjesta.Kaze baka,e onda cu ja kod moje A..(mene),a ona gleda ozbiljno i kaze:Ma ne moze,ona ima muza!!!
Zna mala za red i stiti babine interese
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
mojoj svekrvi da smrdi i da sam ja to rekla user posted image user posted image
a moja je malena neki dan pitala moju prijateljicu jel ti midiš joj kako mi je bilo neugodno a kaže moja prijateljica: ne bi trebalo i svi smo se nasmijali al svejedno meni je bilo neugodno, ne znam od kud joj to?????
Spremaju se moja mam i Nemirko za dnevno spavanje i ona njega tjera da ide da piski jer ce mu se pisa napunit i probudit ga sto zaspe a on odgovara:" Necu, vidis nije mi se izduzila pisa, znaci da mi se ne piski"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......